❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Silik cizgi görünüyor canım daha yakindan cekip at istersen net belli olur uzaktam göründüğü kadarıyla var bir çizgi

Ayy silik çizgi var kuzummmm yarın sabah ilk idrarınla daha koyu çıkar ama )

Ya bana geçen ayda böyle yaptı bu test sonra adet oldum yıkıldım.sabah yapamam teslim yok ama herifi burada kandirirsam kana giderim .garibim oda helak oldu nagatiflerden..

Allah her biri bizden defalarca kez razı olsun evlatlarımız kucaklariniza dolduran inşallah benimde sizin de isteyen TÜm kadınların inşallah.Allah im sen bize acı merhametini eksik etme .

Geçti canım 10 temmuzdu normal bat ım. Yarın yapsam mı bilemedim. Azönce lavaboda afedersin kahverengi akıntım gelmiş regl olcam sanki kasıklarım ve göğüs uçlarım ağrıyo

Canim parlak kahvemi koyu kahvemi sivilce felan varmi sende bekle istersen sabah yap bi test varsa elinde kuzummm inşallah bebegin seninledir inşallah yanındadır b itanem.

Canim parlak kahvemi koyu kahvemi sivilce felan varmi sende bekle istersen sabah yap bi test varsa elinde kuzummm inşallah bebegin seninledir inşallah yanındadır b itanem.
Parlak kahverengi balım akıntım. Sivilce de yok. Ama göğüslerimin ucu ve yanları çok acıyo... Ahh sen ne güzel yüreklisin. Yaptığın tüm yorumlar öyle pozitif enerji veriyoki. Rabbim o temiz kalbine göre versin inşallah kan sonucun pozitif çıkar kuzumm. Şimdi mi gitceksiniz kana ?? Bide ne kadar sürede belirdi silik çizgin idrarı damlatınca ?

Allah razı olsun canimmm. 3 yada 4 dk da çıktı kuzum .şimdi gitsem merkeze 1 saat lik yol sabah ol su Insallah öyle gideyim hayırlı haberler alalım.

Sana gelince canim 7 sene ne kadar istedim bi anlata bilsem ınan her kesin ne yaşadığını içime hissediyordum adet oldum diyenin gecikti diyenin hevesini heyecanını hepsini yaşıyorum .en azından menopoz korkunuz yok kuzum çok şükür benim 33 oldu yaşım korkuyorum .ama Hep derim derdimiz büyük Allah dahada büyük.

Sende sabah bi dene inşallah müjdeli haberi hem eşine hem bize verirsin Allah hayırlı salih sağlıklı evlatlar nasip etsin hasret çeken herkese .

Amin balım. Rabbim zamanını biliyor. Şimdi değilse en hayırlı zamanı bekliyordur eminim. Bakalım yarın güzel haber dileyen herkeslere ve bizlere güzel haber nasip eder Allahım inşallah.. yarın erkenden gidersin hastaneye herhalde kuzum bu heycanla bizleri de haberdar etmeyi unutma dualrım seninle inşallah sevinicez beraber

Allah razı olsun canım amin i şallah sende sabah güzel hayırlı güne uyan ve en güzel mujdeni al.
Evet kuzum erkenden git cem bide malum dusuk yasadim ben randevuda bakıyorum şimdi kanda cikarsa hemen giderim muayeneye belki ilaç felan verir.

Sende şimdi uyurken dua et ben senin ve isteyen herkes için edicem sabahimi hayırlı bebek li olsun inşallah kuzum.

Dualarina kocaman bir amin diyorum canım Allah gönlünun güzelliği hürmetine bebisini vermiş olsun insaAllah bu ay bize güzel haberlerin gelsin mutluluğunu cogaltalim hep beraber bence kan testini hemen yaptir merakla bekliyorum

Amin canimmm aminnn inşallah hepimiz hamile oluruz teker teker hasretimiz son bulur inşallah..
Sen bugünden başladın değilmi çalışmalara..
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bebeisinin yolu açık olsun inşallah tez zamanda gelsinnn.

Canim ne yaptın senin merak ettim varmı gelen giden kahve rengi akıntı ne alemde.

Hey masallahhhhhhh Allah nasip etsin buay inşallah canım benim.
Heyecan başladı sende tabi tatlı heyecanlar.
Kuzum adaçayı ic ara ara bm bu ay iki günde bir içtim .Insallah Sana da iyi gelecek rahatlatır biraz stresini azaltır kuzum.

moonlight2135
Kac gündür girmiyor ses seda yok bat günü de geldi sanırım hatta gecti yanlisim yoksa en son persembe girmiş insaAllah güzel haberlerle gelir

Yok balım azönce baktım akıntı gelmedi peçeteye. Günlük pette de yoktu. Anlamadım. Sabah ola hayrola bakalım kuzum..

Sana da kocaman bi masallahhhhhh
Gelmesin zaten gerisi inşallah ..Acaba yerleşme kanamasimi.Allah nasip etsin de öyle olsun kuzum .

moonlight2135
Kac gündür girmiyor ses seda yok bat günü de geldi sanırım hatta gecti yanlisim yoksa en son persembe girmiş insaAllah güzel haberlerle gelir
Evet canim ozeldende yazdım ona ses yok acaba bayram tatili felan o yuzden mi gelmiyor .bilmiyorum ki onuda merak ediyorum .Insallah iki kişi olarak döner aramıza.

Hayatım inşaallah bebiştendir ovu testiyle hamiş olduğunu öğrenen çok var.. Sabah erkenden git vizede haber ver olurmu hemen❣ Yol arkadaşım can dostum seninle çıktım ben bu tedavi yoluna inşaallah hayırla hamişsindir ama yine de nilay hanıma görün bak o bebişi korumak için de bişeyler verir sana
İçime öyle geliyor ki var gibi yaa..
Gerçi geçen ay da senin pozitifti testler kimyasal geçirmiş olabilirsin ona da bakar yarın dr.
Rabbim güldürsün inşaallah her daim Dualarım seninle

Sana da kocaman bi masallahhhhhh
Gelmesin zaten gerisi inşallah ..Acaba yerleşme kanamasimi.Allah nasip etsin de öyle olsun kuzum .
Bilemedimki kuzumm. Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallahh. Bu ay hepimizin ayı olur ve teker teker bebişli haberler paylaşırız inşallahhh yerleşme kanaması pembe mi kahverengi mi oluyo acaba? Ben pembe diye duymuştum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…