❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canım benim de yeni bat 29 Temmuz , geçen ay adetim beklediğimden de erken geldi , o yüzden canım sıkkındı uzak kalmak istedim birazcık herşeyden , yeni bi hamilemiz de varmış şükürler olsun Petunyasemen hayırlı olsun canım , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin , darısı bizim başımıza inşallah

Hoşgeldin Zilan92 ne zamandır istiyorsunuz? ne kadarlık evlisiniz? Yaş kaç ?
Hoşbulduk canımm teşekkür ederim :) 23 yaşındayım 9 aydır evliyiz ama ilk 6 ay hiç yapamadık vajinusmusu yendim 3 ay önce çok şükür şimdi de bebiş çalışmalarına başladık

NİCKNAME - BAT
  1. @Aslanparcasi ____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. duyguserhat ______HAMİŞ
  6. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  7. L Laydrosa _________HAMİŞ
  8. Petunyasemen _____HAMİŞ
  9. K Knptr ___________15 haziran
  10. zeplin88 _________21 haziran
  11. @ilkemmmmm _____ 1 temmuz
  12. ada_aras ________1 temmuz
  13. E elifsu28 _____29 temmuz
  14. bahar1989 _______4 temmuz
  15. @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz
  16. moonlight2135 _____6 temmuz
  17. Emineeemm ______8 temmuz
  18. askininaskisi ______10 temmuz
  19. baldudakk _______12 temmuz
  20. suzansu _________15 temmuz
  21. masal2994 _______18 temmuz
  22. aaynaa __________22 temmuz
  23. -Lidya- __________24 temmuz
  24. S selifor __________29 temmuz
  25. Zilan92 _________30 temmuz
  26. Princess91 _______2 ağustos
  27. M Mavisareg ________Beklemede
  28. @Duam23 _________Beklemede
  29. Jassgiller ________Beklemede
  30. @_Dusler_Akedemisi_ Beklemede
  31. adyas ___________Beklemede
  32. htc_tfk _________Beklemede
  33. Bihter34 ________Beklemede
  34. Enise54 ________Beklemede
  35. D dl3434 _________Beklemede
  36. M Mlgm55 ________Beklemede
RABBİM MÜBAREK ETSİN CANLARIMM

Anladım kuzum.. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşaallah.. Elhamdulillah bu ay da bi hamişimiz var ❣ inşaallah devamı çorap söküğü gibi gelir

Selam ben geldim canlar.yeni gelen anne adayları hosgeldiniz. ..
Insallah sizi de burdan hamis hamis göndeririz..
Hastane randvusu olan hanımlar neredesiniz nasıl geçti inşallah herşey güzel ve yolundadır.
Pink canim sen ne yaptın hastane randevu felan.

Kuzum ben gidemedim.. Heryer tatildi ya test yapılmaz diye düşündüm .. Eşim hastaydı zaten.. Şimdi adetim bitsin HSG ye gidicem inşaallah onu bekliyorum..
Sen ne yaptın testlerini ne Zaman tamamlayabilceksin?

Canlar yumurtalama gunum 15i diye gözüküyor hesaplarda ama bugün asiri bir kasık agrim var adet agrisi gibi erkenmi yumurtluyorum acaba olabilir mi

Canlar yumurtalama gunum 15i diye gözüküyor hesaplarda ama bugün asiri bir kasık agrim var adet agrisi gibi erkenmi yumurtluyorum acaba olabilir mi
Olabilir kuşum. Yumurtlamış olabilirsin bide eğer sol taraftaysa Ağrın bağırsaklarından dolayı olabilir
Dikkatli ol üşüme .. Ayaklarına dikkat et

Kuzum ben gidemedim.. Heryer tatildi ya test yapılmaz diye düşündüm .. Eşim hastaydı zaten.. Şimdi adetim bitsin HSG ye gidicem inşaallah onu bekliyorum..
Sen ne yaptın testlerini ne Zaman tamamlayabilceksin?

Canim hgs için tarih aldi mi.onu çekilince bi ay bekle istersen genelde hgs den sonrasi gebe kalma imkanı yuksekmis.
Ben de adeti bekliyorum kuzum Amh için olup öyle alacam randevu pataloji çıkmış ama gorunmuyo.

Canim bana sorarsan bugünden başla çalışmalara. Hem içerde sperm olmuş olur inşallah yumurtayı yakalar.

Tatlım ne Zaman çekileyim sence? Adetim Biter bitmez mi? Yoksa bi iki gün bekliyim mi?
Tarih almadım gideceğimden bi gün önce alcam inşaallah erkek mi çekiyo onu sorcm bide ..
HSG den sonra Korunun diyor kimi Napsam?
Aynen ya patoloji görünmüyor...

O değilde ya ben unuttum galiba aldiklarim ve görevimin altı ağrıyor .10 gün kalmadan beri sol kasigim agriyordu şimdide karnimin altı .adete 6 gun kala ovulasyon yaptım oda durun atiyim 8 gun kala gebelik negatif cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…