- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #3.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tatlım Rabbim bizim de muradımızı versin inşallahAnladım kuzum.. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşaallah.. Elhamdulillah bu ay da bi hamişimiz var ❣ inşaallah devamı çorap söküğü gibi gelir![]()
Sorma kuzum hadi randevu almadan gittim yumurtlama gunum kacmasin diye alsam haftaya yada farklj bi gune verilcek diye doktor yokmus sinir tepemde geri dondumCanim sacmalama ne kısti öyle bisi olse deli gibi agrin olur.
Sen git inşallah güzel haberlerle geleceksin yanımıza dualarım seninle güzelim .şimdiden gecmis olsun.
Yarın gelince yaz merak da koyma bizi.
Hayırlı geceler kuzum.
Doktor yokmus cnmÇok geçmiş olsun kuzum inşaallah bebiştir hayırla ..❣
Bize de haber ver olurmu?
Cok deisik kasik agrilarim var cnm bugunde sag agridi akintida sari akinti normal bide az once karinagrim vardi vardir bundada bi hayir ne diyelimAaaa
Ya kuzum sıkma canını bunda da bi hayır vardır.
Agrin varmı sivilceler akintini felan ne durumdalar .
Kuzum geç yumurtlamış olabilir misin?Buda bat a 10 gün kala ovulasyon
Canm epey koyu çıkmış belkide bu ay gebesindir inşallahhhBuda 4 gun kala yani az önce yaptım sıvı alımı felanda dikkat etmedim ya canlar bu normalmi
İnşaallah tatlım❣Bende hamiş kalma umudundayim inşallah rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır
İnşaallah tatlım ❣❣❣Canim bence adetten hemen sonra sanırım oyle de olması gerekti.ben 2 3 sene oluyo cektireli.
Insallah senin de bu filmden sonra herşey yolune girer kuzum
İnşaallah bebiştendir tatlımmmmmO değilde ya ben unuttum galiba aldiklarim ve görevimin altı ağrıyor .10 gün kalmadan beri sol kasigim agriyordu şimdide karnimin altı .adete 6 gun kala ovulasyon yaptım oda durun atiyim 8 gun kala gebelik negatif cikmisti
Kuzum geç yumurtlamış olabilir misin?
Döngün kaç günde bir
Canm epey koyu çıkmış belkide bu ay gebesindir inşallahhh
Kızlarrr merhabalar iyi gecelerbişey danışcam sizlere. Benim normalde bat 10 temmuzdu. Ama yumurtlama akıntısı yoğun bi şekilde 1 temmuzda gelmişti. Şimdi bat tarihim kaymış oluyor 5 gün kadar. Ben test yapmaya cesaret edemedim yine negatifi görcem diye. Ne zaman yapsam ki sizce??? Genelde adet tarihi geçince normal gebelik kitlerinde çıkıyomuş buradan takip ettiğim kadarıylada.
Geçti canım 10 temmuzdu normal bat ım. Yarın yapsam mı bilemedim. Azönce lavaboda afedersin kahverengi akıntım gelmiş regl olcam sanki kasıklarım ve göğüs uçlarım ağrıyoYok canım yumurta zamani yaptım ovulasyon koyu çıkmıştı akintin vardı çok şükür onu değerlendirdik, sonra siliklesmisti,ama bu ovulasyon lar benim kafamı karıştırdı normalde 28 gun hiç şaşmaz çok şükür.
Bilemedim ya bu normalmi.
Insallah canim ya ınan aĺak bullak oldum hayirlisi inşallah .Allah isteyen herkese versin çifter çifter inşallah.
Canim normal adet tarihin geçtiyse yap inşallah en güzel en hayırlı sonucu alırsın .
Silik cizgi görünüyor canım daha yakindan cekip at istersen net belli olur uzaktam göründüğü kadarıyla var bir çizgiCanlar dayanamadım test yaptım bata 3 kaldı bisi var bana mi öyle geliyo yine