❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Şekil a da görüldüğü gibi malesef

Kız ben bi çizgi görüyorum valla
Kafayı testlerle bozmuş olma ihtimaline karşın
Bi @Love5 suzansu moonlight2135 @masal2994 askininaskisi bi bakın kızçeler? Yannışmıyım?
Kuzulaarrrr ben de gördüm silik çizgiyiiii ayy hadi inşallah canım şu mübarek günün hürmetine güzel haberler ver bize yarınn. İlk idrarınla sabah yine yap testi kuzum bizi de haberdar etmeyi unutmaa

Kuzulaarrrr ben de gördüm silik çizgiyiiii ayy hadi inşallah canım şu mübarek günün hürmetine güzel haberler ver bize yarınn. İlk idrarınla sabah yine yap testi kuzum bizi de haberdar etmeyi unutmaa
Ay vallamı kızzz
Seviniyom yaaa
İnşaallah doğru görüyoruzdur minnoşumuzu

Şekil a da görüldüğü gibi malesef

Selam canim ya bisi diyimmi umutlandirmak istemiyorum ama ben ilk açtığımda ustekinde gördüm vallahi çizgiyi .
Inşallah şu mübarek gecede hayırlı haberin müjdecisi olur.

Insallah bana olan olmaz .Insallah bebek dir.ya çok acayip oldum kız sen bi kan ver lütfen kuzum. Ben görür gibiyim yaaa.hayırlara çıksın inşallah.

Kuzum benim de akıntım devam ediyor. Aslında yumurtlamam 26 sı gibi düşünyodum ama akıntı dün başladı. Kasıklarımda batma da var aynen. Ovulasyon testim de kalmadı yapcaktım dün akşam
Ayy valla kuzum Bn ovs yapmam yumurtlamadan bi hafta önce ve yumurtladktan bi kaç gün sonra ilşki olursa ALLAH n izniyle tutar zaten .. inş bu hayırlı günlerin hurmetine Rabbim gönlümüzdeki hayra çevirip verir bizlere

Ayy inşallahhh kuzum aminnn. Ovulasyon testi aslında stres ediyo insanı akışına bırakmak en iyisi amaaa işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…