- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.741
Şekil a da görüldüğü gibi malesef
Kuzulaarrrr ben de gördüm silik çizgiyiiiiKız ben bi çizgi görüyorum valla
Kafayı testlerle bozmuş olma ihtimaline karşın
Bi @Love5suzansu moonlight2135 @masal2994 askininaskisi bi bakın kızçeler? Yannışmıyım?
Allah razı olsun balım. Diline yüreğine sağlıkEe millet ibadet ediyo
Bende bi yandan sayfalara bakıyorum bi yandan da "rabbi hebli milledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semiuddua okuyorum hepimiz için
Ay vallamı kızzzKuzulaarrrr ben de gördüm silik çizgiyiiiiayy hadi inşallah canım şu mübarek günün hürmetine güzel haberler ver bize yarınn. İlk idrarınla sabah yine yap testi kuzum bizi de haberdar etmeyi unutmaa
Hepimizin kuzummmmAllah razı olsun balım. Diline yüreğine sağlık
İlk fotoda kontrastıyla oynanmış fotoda yani daha belli sankiAy vallamı kızzz
Seviniyom yaaa
İnşaallah doğru görüyoruzdur minnoşumuzu
Şekil a da görüldüğü gibi malesef
Sağ ol cicegim. Çok dinlerim m uhteremi.Müsait olunca dinleyin kızçeler
Ayy valla kuzum Bn ovs yapmam yumurtlamadan bi hafta önce ve yumurtladktan bi kaç gün sonra ilşki olursa ALLAH n izniyle tutar zaten .. inş bu hayırlı günlerin hurmetine Rabbim gönlümüzdeki hayra çevirip verir bizlereKuzum benim de akıntım devam ediyor. Aslında yumurtlamam 26 sı gibi düşünyodum ama akıntı dün başladı. Kasıklarımda batma da var aynen. Ovulasyon testim de kalmadı yapcaktım dün akşam
Allah razı olsun Cnm bnm Rabbim gönlünü göre versin inşmoonlight2135 ben okurum bugün memlekete gideceğim yolda okurum ama 500 nu .oraya gittiğimde hic firsatim olmaz
Ayy inşallahhh kuzum aminnn. Ovulasyon testi aslında stres ediyo insanı akışına bırakmak en iyisi amaaa işte...Ayy valla kuzum Bn ovs yapmam yumurtlamadan bi hafta önce ve yumurtladktan bi kaç gün sonra ilşki olursa ALLAH n izniyle tutar zaten .. inş bu hayırlı günlerin hurmetine Rabbim gönlümüzdeki hayra çevirip verir bizlere
Cqnım ben bebek olayından biraz uzaklaşamaya karar verdim.bat belli değil anlayacağın.sizlerin hakkında hayırlısı olur inş.Sesiniz çıkmıyor kızlar?
@Knptr ___________ 15 haziran @zeplin88 _________ 21 haziran SelanikMuhaciri _____ 1 temmuz ada_aras ________ 1 temmuz @ahucansu28 ______ 1 temmuz @bahar1989 _______ 4 temmuz @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz @melekbaby _______ 5 temmuz
Bebiş haberi yokmu acep?
Tamam kuzum , dualarını eksik etme olurmuCqnım ben bebek olayından biraz uzaklaşamaya karar verdim.bat belli değil anlayacağın.sizlerin hakkında hayırlısı olur inş.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşaallah :-*Kızlar hepinize teşekkür ederim testlerde yine bişey çıkmadı biraz daha bekleyip kan tahlili yaptırmak olacak ilk iş tabi ben kana gidene kadar bat başlamazsa
Amin bebeğim inşallahHadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşaallah :-*
Gittin mi kuzum? Çıktı mı sonuç?Amin bebeğim inşallah
Kuşum ben hemen gidemem bulunduğum yerde bakılmıyor merkeze gitmem gerek malesef ancak pazartesi yada salı yada çarşamba bakalım ne zaman denk gelirse o zman artıkGittin mi kuzum? Çıktı mı sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?