- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.721
Kız ben bi çizgi görüyorum vallaŞekil a da görüldüğü gibi malesef
Ya valla görüyorum yaaKız gece gece şaka mısın bana kuzucum ya benim hep böle dedik Bişi çıkmadı bilirsin sen neler çektik vakti Zaman'ında
Kız belki Rabbim bu Kadir gecesinde teyzesine göstermiştir inşallah bebeğim yaYa valla görüyorum yaa
Geçen ay da gördüm böyle....
Ya göz dr una gitmem gerek benim sanırım
İnşaallah yaaaaaaaKız belki Rabbim bu Kadir gecesinde teyzesine göstermiştir inşallah bebeğim ya
Adı hazır teyzesi ama seni mi kıracağızİnşaallah yaaaaaaaİlk ben gördüm adını ben koyarım ahahahahahahahahah
O zaman ben isim düşüneyim gördüm çünküAdı hazır teyzesi ama seni mi kıracağız
Tamam sana yardım edelim ilke kız İlker erkek bunlara ek isim bulursan sevinirim bebeğim ❣O zaman ben isim düşüneyim gördüm çünkü
Ee millet ibadet ediyoBu arada Can'ım ciğerim bu sayfa ölmüş baksana kimse yok bizden başka
Sonuç kesinleşsin tamam buların yanına süprüz isimler bendenTamam sana yardım edelim ilke kız İlker erkek bunlara ek isim bulursan sevinirim bebeğim ❣
Ağzına yüreğine sağlık bitanem Allah kabul etsin âminEe millet ibadet ediyo
Bende bi yandan sayfalara bakıyorum bi yandan da "rabbi hebli milledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semiuddua okuyorum hepimiz için
Valla görüyorum kızz@Pinkhouselife61SelanikMuhaciri
Canlar gormeyi cok isterdim ama ikisndede tek cizgi vardi aynı benim testler gibi
Amin cümlemiz inşallah bebeğim@Pinkhouselife61SelanikMuhaciri
Her zaman diyorsa o baska ama insaAllah vardir canım ya testler yanılıyor olsun pinkimizin dediği çıkmış olsun yaa ben size demedimmi desinsen böyle ol
İnşaallag Allahımm hayırla@Pinkhouselife61SelanikMuhaciri
Her zaman diyorsa o baska ama insaAllah vardir canım ya testler yanılıyor olsun pinkimizin dediği çıkmış olsun yaa ben size demedimmi desinsen böyle ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?