- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.761
Anladım tatlımKuşum ben hemen gidemem bulunduğum yerde bakılmıyor merkeze gitmem gerek malesef ancak pazartesi yada salı yada çarşamba bakalım ne zaman denk gelirse o zman artık
Gratis genelde indirim yapio cnm bana hep mesaj gelio pentiyi evet kacirmaGratis dede inciri var Bu ne ya tam bayram haftası indirim hangi birini al caz .
Ama sanırım ben pentide alacam bi kac parça bidaha bu indirimi bulamam . Geçen ay aldiklarim indirime girmiş çok üzüldüm keşke almasaydim .
InsaAllah yerlesme kanamasidir canım güzel haberlerini alalım insaAllahKızlar 2-3 damla açık pembe kan geldi bakalım belim ve karnımda ağrımaya başladı adet mi yoksa yerleşme mi göreceğiz hepberaber haber veririm
Amin bebeğim sadece benim değil hepimizin güzel haberlerini alalım bu topik Hamişlerle patlasın gitsinInsaAllah yerlesme kanamasidir canım güzel haberlerini alalım insaAllah
Sanki hafif bir cizgi var bence bugun birde yarin tekrarla kesin bence hamilesinŞekil a da görüldüğü gibi malesef
Adettim gelmeye başladı sanırım Can'ım bugün test yaptım bişey çıkmadı yine malesef bir daha ki aya kaldı sanırımSanki hafif bir cizgi var bence bugun birde yarin tekrarla kesin bence hamilesin
Hmm bende görünce ikici cizgiyi yazmak istedim. Olsun üzülme öbür aya inşallah tutar. Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAdettin gelmeye başladı sanırım Can'ım bugün test yaptım bişey çıkmadı yine malesef bir daha ki aya kaldı sanırım
Âmin Can'ım inşallah ama o çizgiyi hep görüyoruz buda ilginç tarafı benim hikayeminHmm bende görünce ikici cizgiyi yazmak istedim. Olsun üzülme öbür aya inşallah tutar. Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yerleşme kanaması ağrılı olmazKızlar 2-3 damla açık pembe kan geldi bakalım belim ve karnımda ağrımaya başladı adet mi yoksa yerleşme mi göreceğiz hepberaber haber veririm
AynenOda garip yaa hem çizgi görüyoruz hem adet oluyorsunacaba kimyasal gebelik mi oluyor ?
Gözlerimden şüphe etmeye başlamıştım artık kız
Adet oldugum icin pek tartilasim yok ama 82.3 tum dun bakalim benim asil diyet bayramdan sonra basliyo cnm o zmna kadr ayak uydurmaya calisiyorum bol su iciyorum bitki caylari falan yediklerimede dikkat ediyorum bide spor oldumu tamam dir sporu dun baya yaptim 45 dakika evde spor yaptim(5+5dakika esneme 20dakika yoga 10dakika kardiyo+10dakika pilates) 30dakikada disarida yuruyus oldu idare eder bi spor yaptim :)Ilkemmmm canim bana da aynısı olmuştu ama sonra kırmızı katı yedim.canın sağ olsun . Şükür bari adet lerde sıkıntı çekmiyoruz.
Hayirlisi olsun kuzum inşallah buay umudumuz ,
-Lavinia Canim pentiyi değerlendirdim aynen . Gratis bu hafta the balm ürünlerini indirime sokmuş hemde hepsini nerdeyse yarı fiyatı o ilgimi çekmişti. Bakalım nasip olursa bugün yada yarın bi uğrarım,,
Sen nasılsın nasıl gidiyor .bende sayende ufak tefek rejimdeyim ahahahah. Benimki işin espirisi de seni merak ediyorum hiç tartildinmi.
Can'ım Allah'a emanet rahat olSlm arkadaşlar
Benim durumumu yaşayanlar var mı lütfen paylaşsın
3.tüp bebek denemesindeyim ilk betahcg 105.5 çıktı 5 gün sonra 113.2 dr sağlıklı bir ilerleyiş değil ama 2 sonra tekrar bakalım aynı değerde durur veya düşerse ilaçları keseriz dedi 3. Değer 198.8 çıktı yani %80 arttı 2 gün sonra tekrar bakıldı bu sefer 365.5 çıktı. Bayram sonrası keseyi görmek için randevu verdi. Çok endişeliyim Nasıl geçecek bu 9 gün bilmiyorum. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Bol bol dua etmekle geçicek inşallah sonu da güzel olucak kuzum. Rabbim bayram sonu musmutlu haberlerle bizi de mutlu etmeni nasip etsin sana inşallahhSlm arkadaşlar
3.tüp bebek denemesindeyim ilk betahcg 105.5 çıktı 5 gün sonra 113.2 dr sağlıklı bir ilerleyiş değil ama 2 sonra tekrar bakalım aynı değerde durur veya düşerse ilaçları keseriz dedi 3. Değer 198.8 çıktı yani %80 arttı 2 gün sonra tekrar bakıldı bu sefer 365.5 çıktı. Bayram sonrası keseyi görmek için randevu verdi. Çok endişeliyim Nasıl geçecek bu 9 gün bilmiyorum. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Bol bol dua etmekle geçicek inşallah sonu da güzel olucak kuzum. Rabbim bayram sonu musmutlu haberlerle bizi de mutlu etmeni nasip etsin sana inşallahh
Can'ım Allah'a emanet rahat ol
Can'ım hayırlısını dile Rabbimden inşallah minik yavrun sana tutunur sağlıklı birleşikilde ilerler bekleyişiniz dualarımdasınSlm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?