❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canlar nasılsınız
Ben bugün baya siddetli sanclar cektim kötüydum dogru duzgun sökülemedimde sanırım ondan oldu epey kivrandim ama agri kesici almadim inat ettim dogum sancisi provasi gibi oldu bana ki bu ne yani onun yanında devede kulaktir neyse bebisim bir gelsinde ben normal doguma hazir ve razıyım

Benim geçen reglim de öyleydi canım kasıklarım çıkacak , belim kopacak gibi ağrıdı. Üşüttük mü acaba havalar iyi gidiyo diye dikkat etmedik galiba. Onlar bi gelsinlerde totolarını ısıralım gıklayalım yaramazlarıı bugün benim yumurta akı akıntım bitti tamamen bakalım rabbim hayırlısını versin. Güzel haberler alalım temmuzda inşallahh hala sancın var mı kuzum ?

insaAllah çalışmalar bebisle sonuclansin canım benim güzel haberler alalim senden Usuttum desem belime ayaklarima falan sicsk su torbasi koydum o halde bile gecmedi nedenini cozemedim ama gecti şükür suan yok birkac saattir rahatım son üç aydir adet duzenim değişti

Bebeğim devam ediyor malesef ama tam adet gibi de değil fakat pıhtı şeklinde geliyor yani günlük petler kadar gelmiştir toplamda bu seferde olmadı zaten umudum yoktu bi ihtimal dedim tek ilişkiden umut bekledim sadece

İnşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için iyi iyi geçmiş ağrıların. Stres falan yaşadıysan o da değiştiriyor adet düzenini. Gelcek ay düzelir inşallah yavrucum

İnşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için iyi iyi geçmiş ağrıların. Stres falan yaşadıysan o da değiştiriyor adet düzenini. Gelcek ay düzelir inşallah yavrucum
Gelecek ay gelmesin adet bebis gelsin artık insaAllah kırmızı görmek istemiyorum

Gelecek ay gelmesin adet bebis gelsin artık insaAllah kırmızı görmek istemiyorum
İnşallah balım rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebişlerimizii bu arada adet bitiminde aslında günaşırı ilişkiyle yumurtlqma günü kaçmıyomuş bugün okudum bi konuda..

İnşallah balım rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebişlerimizii bu arada adet bitiminde aslında günaşırı ilişkiyle yumurtlqma günü kaçmıyomuş bugün okudum bi konuda..
Ben dogurgan doneme girdikten sonra dikkat ediyordum canım adetten sonraki günler dogaclama oluyor yumurtalamadan onceki bir ya da ikinci günde olursa yumurtlama gunundede deniyorduk sonraki gunlerdede ama tutmayinca tutmuyor esim okumus bir yerdede vajina agzindan rahim agzina 9 cm mi ne öyle birseydi sanirim o kadar yol varmis orayı gecse spermler ihtimal cogaliyormus yumurtaya ulasmasi daha kolay oluyormus yanlsi demi olmiyim ama boyleydi sanırım ayaklari havaya dikmek falanmi lazim akışı kolaylastirmak için afedersin onuda denedim ama duvara dayanana kadar cogu disari çıkıyordu bende baktim öyle olmuyor hic kimildamadan yatiyordum yine olmadı akisina birakiyim dedim biraz yattim kalktım yine olmadı ne zaman nasip olucak mechul

Ay çok zormuş yaa valla. Böle şıp diye gebe kalanlara öyle imrenerek bakıyorum ki. Ben bi amuda kalkmadığım kalıyo yine nazlanıyo bizim kuzu gelmemekte ısrar ediyo bakalım. Allahım nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Bizim kuzuların da zamanı var demekki

Aynen canım sabırla çalışmalara devam ederek beklicez napalım

Ewt Cnm ya az kaldı ama Bn heves yapmiycam olursa olmuş zaten yoksada vardr Rabbimin bi bildiği şüphesiz ki
Aynen canım hic stres yapma yoksada gecikip daha cok strese sokar ve daha kötü hissettirir akışına bırak süpriz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…