- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.781
Benim geçen reglim de öyleydi canım kasıklarım çıkacak , belim kopacak gibi ağrıdı. Üşüttük mü acaba havalar iyi gidiyo diye dikkat etmedik galiba. Onlar bi gelsinlerde totolarını ısıralım gıklayalım yaramazlarııCanlar nasılsınız
Ben bugün baya siddetli sanclar cektim kötüydum dogru duzgun sökülemedimde sanırım ondan oldu epey kivrandim ama agri kesici almadim inat ettim dogum sancisi provasi gibi oldu bana ki bu ne yani onun yanında devede kulaktir neyse bebisim bir gelsinde ben normal doguma hazir ve razıyım
insaAllah çalışmalar bebisle sonuclansin canım benim güzel haberler alalim sendenBenim geçen reglim de öyleydi canım kasıklarım çıkacak , belim kopacak gibi ağrıdı. Üşüttük mü acaba havalar iyi gidiyo diye dikkat etmedik galiba. Onlar bi gelsinlerde totolarını ısıralım gıklayalım yaramazlarııbugün benim yumurta akı akıntım bitti tamamen bakalım rabbim hayırlısını versin. Güzel haberler alalım temmuzda inşallahh hala sancın var mı kuzum ?
Bebeğim devam ediyor malesef ama tam adet gibi de değil fakat pıhtı şeklinde geliyor yani günlük petler kadar gelmiştir toplamda bu seferde olmadı zaten umudum yoktu bi ihtimal dedim tek ilişkiden umut bekledim sadeceSelanikMuhaciri canım kanamanın devamı geldi mi ben attığın 3 fotoğrafta da görüyorum çizgiyi ama daha çok düşük olmalı değer yerleşme kanamadı olabilir eğer devamı gelmediyse yat uzan dinlen bol bol
İnşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin içininsaAllah çalışmalar bebisle sonuclansin canım benim güzel haberler alalim sendenUsuttum desem belime ayaklarima falan sicsk su torbasi koydum o halde bile gecmedi nedenini cozemedim ama gecti şükür suan yok birkac saattir rahatım son üç aydir adet duzenim değişti
Gelecek ay gelmesin adet bebis gelsin artık insaAllah kırmızı görmek istemiyorumİnşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin içiniyi iyi geçmiş ağrıların. Stres falan yaşadıysan o da değiştiriyor adet düzenini. Gelcek ay düzelir inşallah yavrucum
İnşallah balım rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebişlerimiziiGelecek ay gelmesin adet bebis gelsin artık insaAllah kırmızı görmek istemiyorum
Ben dogurgan doneme girdikten sonra dikkat ediyordum canım adetten sonraki günler dogaclama oluyor yumurtalamadan onceki bir ya da ikinci günde olursa yumurtlama gunundede deniyorduk sonraki gunlerdede ama tutmayinca tutmuyor esim okumus bir yerdede vajina agzindan rahim agzina 9 cm mi ne öyle birseydi sanirim o kadar yol varmis orayı gecse spermler ihtimal cogaliyormus yumurtaya ulasmasi daha kolay oluyormus yanlsi demi olmiyim ama boyleydi sanırım ayaklari havaya dikmek falanmi lazim akışı kolaylastirmak için afedersin onuda denedim ama duvara dayanana kadar cogu disari çıkıyordu bende baktim öyle olmuyor hic kimildamadan yatiyordum yine olmadı akisina birakiyim dedim biraz yattim kalktım yine olmadı ne zaman nasip olucak mechulİnşallah balım rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebişlerimiziibu arada adet bitiminde aslında günaşırı ilişkiyle yumurtlqma günü kaçmıyomuş bugün okudum bi konuda..
Ay çok zormuş yaa valla. Böle şıp diye gebe kalanlara öyle imrenerek bakıyorum ki. Ben bi amuda kalkmadığım kalıyo yine nazlanıyo bizim kuzu gelmemekte ısrar ediyo bakalım. Allahım nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Bizim kuzuların da zamanı var demekkiBen dogurgan doneme girdikten sonra dikkat ediyordum canım adetten sonraki günler dogaclama oluyor yumurtalamadan onceki bir ya da ikinci günde olursa yumurtlama gunundede deniyorduk sonraki gunlerdede ama tutmayinca tutmuyor esim okumus bir yerdede vajina agzindan rahim agzina 9 cm mi ne öyle birseydi sanirim o kadar yol varmis orayı gecse spermler ihtimal cogaliyormus yumurtaya ulasmasi daha kolay oluyormus yanlsi demi olmiyim ama boyleydi sanırım ayaklari havaya dikmek falanmi lazim akışı kolaylastirmak için afedersin onuda denedim ama duvara dayanana kadar cogu disari çıkıyordu bende baktim öyle olmuyor hic kimildamadan yatiyordum yine olmadı akisina birakiyim dedim biraz yattim kalktım yine olmadı ne zaman nasip olucak mechul
Selam kuzumSlm kızlar nasılsınızbnm de bata son 3 gün szde de ne var ne yok
Aynen canım sabırla çalışmalara devam ederek beklicez napalımAy çok zormuş yaa valla. Böle şıp diye gebe kalanlara öyle imrenerek bakıyorum ki. Ben bi amuda kalkmadığım kalıyo yine nazlanıyo bizim kuzu gelmemekte ısrar ediyo bakalım. Allahım nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Bizim kuzuların da zamanı var demekki
Iyiyim canım senden naber az kalmış durum ne birseyler hissediyorum gebelik naminaSlm kızlar nasılsınızbnm de bata son 3 gün szde de ne var ne yok
Iyiyim canım senden naber az kalmış durum ne birseyler hissediyorum gebelik naminaSlm kızlar nasılsınızbnm de bata son 3 gün szde de ne var ne yok
Adet belirtileri gibi iste kuzum ayrt edemion ki .Selam kuzumay çok heycanlııııı belirti falan var mı balım??
Ewt Cnm ya az kaldı ama Bn heves yapmiycam olursa olmuş zaten yoksada vardr Rabbimin bi bildiği şüphesiz kiIyiyim canım senden naber az kalmış durum ne birseyler hissediyorum gebelik namina
Aynen canım hic stres yapma yoksada gecikip daha cok strese sokar ve daha kötü hissettirir akışına bırak süpriz olsunEwt Cnm ya az kaldı ama Bn heves yapmiycam olursa olmuş zaten yoksada vardr Rabbimin bi bildiği şüphesiz ki
Aynen TatLmAynen canım hic stres yapma yoksada gecikip daha cok strese sokar ve daha kötü hissettirir akışına bırak süpriz olsun
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ballımAdet belirtileri gibi iste kuzum ayrt edemion ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?