Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

eliptik bisikleti bi şekilde kullanılır hale getir canım. bende de var, 1 kaç ay önce aldım. onu kullanıyorum ben de. çok faydalı. artık spor salonuna gitmeye gerek görmüyorum onun sayesinde...

şimdi onu şu an kullanamıyosun madem. evde yapılabilcek en güzel spor leslie yürüyüşleri. evde yürüyüş yapıyosun dışarda yürür gibi. 1 mil, 2 mil, 3 mil diye gidiyor. internetten indirdim ben. sana link atayım, indir dicem de burda link paylaşmak yasak. nasıl yapıcaz?

evet o bisikleti bir şekilde halletmem gerekiyo.yıllar önce heveslenerek almıştım ve ne yazık ki doğğru düzgün kullanmadım.çamaşırlık niyetine duruyordubulmam lazım onun vidalarını ya da kocama aldırıcam napiyim
lesliyle evde nasıl yürücem anlamadımneyse ben netten araştırayım

özel msjla attım canım linki.
ordan bilgisayarına indir videoyu. çok güzel bak :) dua ediceksin bana. deli gibi de terletiyo. spor salonuna gitmiş kadar oluyosun :)

gördüm linki sağol canım.ama indiremedim.ben zaten çok çabuk terleyen biriyim.galiba bu terleme işime yarayacak bisiklete binince 5 dakika sonra acayip terlemeye başlıyordum.çok sağol canım.netten indirebilirsem oralardan deneyim.ama bisikleti mutlaka halledicem

darlingim... 10 dkda bir msj atılabiliyomuş. burdan yazıyorum.
o link açılınca 3 tane bölüm çıkması lazım. onlardan ortada olan var ya, ordan indir diyosun, o kendi kendine indirir bilgisayarına zaten. sonra istediğin zaman nete ihtiyaç bile duymadan açıp izlersin.

Ay canııım nasıl özendim sanaaaa...Maşallaaaah harikasıııın bende senin gibi olacağım inşallaaaah

Çoook teşekkür ederimm link için özel mesaj yazamayan bir çaylak olduğum için burdan yazıyorum kusuruma bakma
kaç mil bu canım? bı kaç tane varsa hangisini önerirsin diye soruyorum

ben indiremedim linktenneyse artık kendim yuvarlanırım yerlerde
yarın benim ilk günüm olacak buraya yazarım ne yedim ne içtim.haydi kolay gelsin herkese

akşama kadar pek güzel gidiyodum kiiiiiiii akşam batırdım gene menüyü simit yedim ya. koca 1 simit
tutamadım kendimi. iştahım açıldı ya 2 gündür zor tutuyorum kendimi. bahane değil tabii bunlar. dövün beni

SABAH
2 dl çavdar ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
salatalık, domates

ARA
3 hurma
3-4 tatlı kaşığı yoğurt

ÖĞLEN
4 köfte
1 kepçeden az çorba
pulbiberli 1 kase yoğurt

ARA
1 simit
çay

AKŞAM (daha yemedik)
1 kepçe çorba
annem taze fasülyeye benzeyen acayip bi sebze pişirdi.
adı sultaniyeymiş. ben de ilk defa yiycem.
en azından sebze. (fakir tesellisi)

spor: yok
su: 2.5 lt

evettt akşam menümde değişiklik yok. çoban salata eklendi sadece. bu arada sultaniye dediğim sebze baya lezzetliymiş, hoşuma gitti. taze fasülyeye benziyo tadıı

leslieyle çalışırken mesela 3 mil çalışacaksam bu indirdiğim videoda ki gibi en baştan 1-2-3mil mi yapmalıyım yoksa sadece 3millik kısmı mı?

leslieyle çalışırken mesela 3 mil çalışacaksam bu indirdiğim videoda ki gibi en baştan 1-2-3mil mi yapmalıyım yoksa sadece 3millik kısmı mı?

1-2-3 şeklinde yapsan daha iyi olur.
onlar belirli bir tempoya göre ilerliyo çünkü.
ben de genelde 2 ya da 3 milini yapıp bırakıyorum.

sadece 3 millik kısmı yaparsan yine 1 mil yürümüş olursun. sen sırayla yap en güzeli. dayanabildiğin yere kadar....

Son düzenleme:

tesekkur ederimmm ilk gün için anca 3mile kadar yapabildim 2nin sonunda bıraktım malesef . .
seni çok bıkmış görüyorum sanki hevesin mi kaçtı bana mı öyle geliyor? aman sakın hee..

tesekkur ederimmm ilk gün için anca 3mile kadar yapabildim 2nin sonunda bıraktım malesef . .
seni çok bıkmış görüyorum sanki hevesin mi kaçtı bana mı öyle geliyor? aman sakın hee..

ben ilkinde 3 mil ancak dayanabilmiştim :)

hevesim ara ara kaçıyo ama vazgeçmek asla yokkkk. 25 kilo verdim kolay değil. zaman zaman sinirlerim yıpranıyor tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…