• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

diyet başarı öyküleri kısmında 2 tane resmim var canım. en üstte motivasyon resimlerimizi paylaşıyoruz kısmında. ordan bak istersen :)
ama orda 69 kiloluk halim var.
şimdi 64üm biliyosun.

leslie videolarına yürüyüş deyip geçme. deli ter attırıyo valla. ben çok memnunum. ve sıkılaştırma hareketlerini yaptırması çok güzel.

boyun çok güzelmiş maşallah.:nazar:
ben kısayım ya. 1.60ım ben:17:
sen 65'e düşsen yeter sana. benim en az 55 olmam lazım :18:

en son 66-67 kiloydum ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum :18:
gerçi daha başladığım sabah tartılıcam tam kaç kiloyum ozaman göreceğimm
günde tek öğün fastfood yemekten ne hale geldimm :(allahtan çabuk kilo verebilen bir yapım var. .
ahh ahh şuan senin kilonda olsam ağzıma lokma sürmeyeceğim artık :D
p.s:fotoğraflarını da bulamadım çok sayfa var:(

Son düzenleme:
en son 66-67 kiloydum ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum :18:
gerçi daha başladığım sabah tartılıcam tam kaç kiloyum ozaman göreceğimm
günde tek öğün fastfood yemekten ne hale geldimm :(allahtan çabuk kilo verebilen bir yapım var. .
ahh ahh şuan senin kilonda olsam ağzıma lokma sürmeyeceğim artık :D
p.s:fotoğraflarını da bulamadım çok sayfa var:(

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-113.html#post24312052

burda var canım bak

merhaba öncelikle 25 kilo vermeni ve azmini takdir ediyorum :nazar:
günlüğünün ilk sayfalarına göz gezdirdim keten tohumu kullanmışsın gercekten kilo vermende yardımcı oldu mu sormak istedim canım :16:

Gördüümmm harika bir değişim yaşamışsınnn ! çoook çook tebrik ederim herkes çok değişmişş !!
Sanırım benim avantajım boy şuan senin 69 kilodaki halin gibi duruyorum canım yaklasık 15 kilo kadar fazlam olmasına rağmen. . :(
şanslısın işte bende boy yok hala uğraşıyorum böyle

teşekkürler :)

bugün zıçtım batırdım sevgili günlükkkkkkkk:17:
diyet miyet yalan oldu, çok ekmek yedim.:43:
sabah da pekmeze dayandım.:20:
daha ne sayiyim ki......... spor da yokkkkk:8:
yarın kaldığımız yerden devam artık:10::10:

randomlife;çok güzel kilo vermişssin tebrik ederim canım.şu an olmak istediğim kilodasın.aslında hedefim 68 fakat genç kızlığımdaki gibi 64 kilo olsam da fena olmaz hani:1:ben de 1 mayısta başlıyorum.en son 85 kiloydum yaklaşık 2 ay önce umarım daha da kilo almamışımdır.1 mayısta tartılıp başlıyorum kendime küçük hedefler koyucam ki gözümde büyütüp yemeğe saldırmayayım.
tekrar tebrik ederim canım,bana da yardımcı olursan çok sevinirim:54:

randomlife;çok güzel kilo vermişssin tebrik ederim canım.şu an olmak istediğim kilodasın.aslında hedefim 68 fakat genç kızlığımdaki gibi 64 kilo olsam da fena olmaz hani:1:ben de 1 mayısta başlıyorum.en son 85 kiloydum yaklaşık 2 ay önce umarım daha da kilo almamışımdır.1 mayısta tartılıp başlıyorum kendime küçük hedefler koyucam ki gözümde büyütüp yemeğe saldırmayayım.
tekrar tebrik ederim canım,bana da yardımcı olursan çok sevinirim:54:

teşekkürler canım:1:
elbette yardımcı olurum :21: her zaman beklerim günlüğüme:54:

teşekkürler canım:1:
elbette yardımcı olurum :21: her zaman beklerim günlüğüme:54:

bundan sonra hep burdayım canım:)ben aslında kilo vermeye başlamıştım.fakat eşim çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi ve hastane olayları falan derken iyice saldım kendimi.hani bazıları üzülünce çok yemek yerler ya ben de onlardanım işte:17:aslında yemek de demiyel,im abur cubur çoğu zaman ne yediğimin bile farkında olmuyorum:1:aslında hatalarımı çok iyi biliyorum mesela hareketsizim,öğle uykularım var.gece çok geç yatıyorum çünkü.ama artık buna son vermek istiyorum.tek ihtiyacım olan şey motivasyon.inşallah seni ve forumu takip ederek başarıcam:kkk:
bu arada yaşım 31,boyum 1.68.kilomu da 1 mayısta tartılıp yazıcam canım.
senin yaşın kaç canım merak ettim

bundan sonra hep burdayım canım:)ben aslında kilo vermeye başlamıştım.fakat eşim çok ciddi bir rahatsızlık geçirdi ve hastane olayları falan derken iyice saldım kendimi.hani bazıları üzülünce çok yemek yerler ya ben de onlardanım işte:17:aslında yemek de demiyel,im abur cubur çoğu zaman ne yediğimin bile farkında olmuyorum:1:aslında hatalarımı çok iyi biliyorum mesela hareketsizim,öğle uykularım var.gece çok geç yatıyorum çünkü.ama artık buna son vermek istiyorum.tek ihtiyacım olan şey motivasyon.inşallah seni ve forumu takip ederek başarıcam:kkk:
bu arada yaşım 31,boyum 1.68.kilomu da 1 mayısta tartılıp yazıcam canım.
senin yaşın kaç canım merak ettim

ben yeni 24 oldum canım :1:
boyun güzelmiş. ben kısayım ya, 1.60 boy var bende:17:
sen de günlük açarsan takip ederim mutlaka canım.

ben yeni 24 oldum canım :1:
boyun güzelmiş. ben kısayım ya, 1.60 boy var bende:17:
sen de günlük açarsan takip ederim mutlaka canım.

sen de gençsin hayatım tadını çıkar vallahi.ben 26 yaşımdan sonra kilo almaya başladım.genç kızken hep ölçülüydüm.ama 60 altı kilolarda benim yüzüm hortlak gibi oluyor.o yüzden ilk hedefim 68 olacak.sonra da 64 olmak istiyorum.
kış başında ilk diyetime başlamıştım,hayatım boyunca hiç diyet yapmadım maalesef.yapsam zaten bu hallere gelmezdim:17:bir de ben kilo alınca orantılı aldım 85 kiloyum dediğimde kimse inanmıyo ama sonuç ortada işte.her yerimden orantılı alınca da pek de aldığım kilolara takmadım işin açığı.ama artık bebek istiyorum ve bu kiloyla hamile kalırsam daha da zor bir sürece giricem.inşallah ben de senin gibi başarırım.
bu arada günlüğü belki daha sonra açarım.buraya yazıcam ilk başta sen de müsade edersen

sen de gençsin hayatım tadını çıkar vallahi.ben 26 yaşımdan sonra kilo almaya başladım.genç kızken hep ölçülüydüm.ama 60 altı kilolarda benim yüzüm hortlak gibi oluyor.o yüzden ilk hedefim 68 olacak.sonra da 64 olmak istiyorum.
kış başında ilk diyetime başlamıştım,hayatım boyunca hiç diyet yapmadım maalesef.yapsam zaten bu hallere gelmezdim:17:bir de ben kilo alınca orantılı aldım 85 kiloyum dediğimde kimse inanmıyo ama sonuç ortada işte.her yerimden orantılı alınca da pek de aldığım kilolara takmadım işin açığı.ama artık bebek istiyorum ve bu kiloyla hamile kalırsam daha da zor bir sürece giricem.inşallah ben de senin gibi başarırım.
bu arada günlüğü belki daha sonra açarım.buraya yazıcam ilk başta sen de müsade edersen

yaz tabii ki canım çok sevinirim, ne demek müsade etmek, burası hepimizin :9:

ben hep kiloluydum canım. bi kere 60 kiloyu gördüm. o zaman da lisenin başındaydım.
sonra aldıkça aldım ve üniversitenin bitiminde 90a vurdum. bana da senin gibi kilon güzel yakışıyo falan diyolardı, ben de kendimi kilolu görmüyodum işin açıkçası. ama en son 46 beden pantolona ancak girebilince işin farkına varabildim. diyete başlamasam şu an 100 kiloyu aşmıştım çoktan. allah bana bi güç verdi inşallah sonunu da getirebilirim.
şunu yazarken bile tüylerim diken diken oluyo. o günlere asla geri dönmek istemiyorum. bin şükür bu günüme.:21:
ama hala kendimi kilolu hissediyorum işte sorun orda:1: 50li rakamları mutlaka görmek istiyorum. :24:

Allah nazarlardan saklasın:nazar:istediğin kiloya ulaşırsın. o kadar kilo vermişsin zaten 9 kiloyu da verirsin sen bu azimle.55 kilo çok az geldi bana ama.tabiki herkesin vücut yapısı farklı.ben 60ın altında çok kötü görünüyorum.bütün kilom popomda oluyo:1:
velhasıl sen kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen o kiloya düşmen dileğiyle canım:54:

Allah nazarlardan saklasın:nazar:istediğin kiloya ulaşırsın. o kadar kilo vermişsin zaten 9 kiloyu da verirsin sen bu azimle.55 kilo çok az geldi bana ama.tabiki herkesin vücut yapısı farklı.ben 60ın altında çok kötü görünüyorum.bütün kilom popomda oluyo:1:
velhasıl sen kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen o kiloya düşmen dileğiyle canım:54:

valla canım herkes senin gibi diyo. hatta daha verme yeter çok güzel olmuşsun diyolar da ben şu an 40 bedenim.
38 olmak istiyorum ben.
bi de hafiften göbeğim var. onu da eritmek istiyorum. 55 olmasa da en azından bi 57 olursam çok güzel olur.

Back