- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
- 118
- Konu Sahibi randomlife
-
valla canım herkes senin gibi diyo. hatta daha verme yeter çok güzel olmuşsun diyolar da ben şu an 40 bedenim.
38 olmak istiyorum ben.
bi de hafiften göbeğim var. onu da eritmek istiyorum. 55 olmasa da en azından bi 57 olursam çok güzel olur.
benim kızkardeşim de senin yaşında ve seninle aynı boyda.o da 64ken gayet iyi duruyor.601ın altında çok beğenmiyorum ben onudaha doğrusu ben 36 beden sevmiyorum 38/40 bedenler en güzeli.tabi bu şahsi kanaatim.şöyle kadın dediğin azıcık etine doldun olacak
ben bir deri bir kemik olduğumu bilirim 18/19 yaşındayken birden kilo vermiştim 62den 53e düşmüştüm.çok kötü oluyo gerçekten.yani bana yakışmıyor.bir de bilinçli olarak vermedim o kiloları kendiliğinden gitmişti.meğersem tiroit hastası olacağımın belirtisiymiş.24 yaşıma geldiğimde çarpıntılarım oluyordu doktora gittim o zaman 64 kiloydum.tiroitimde 3 tane nodül varmış.biri kötü huylu.birden kilo vermemin nedeni oymuş.
zaten şaşırıyordum deli gibi yemek yiyip kilo almıyordum.sonra uzun süreli bir tedvi sürecim başlad.ilk zaman kilo almadım.oysa doktorum kilo alacağımı söyledi.belki çok hareketli olduğum için almıyordum.hem üniversitedeydim hem de bir dershanede çalışıyordum.sonra kilo almalarım başladı.bundan 4,5 sene önce 68 kiloyla gelin oldum.ve sonuç 85 belki de üstü.tartılmıyorum 1 mayısta tartılıcam:))
ama belki aptalca gelecek ama ben 68 kilomu çok sevmiştim dedim ya etine dolgun kadın olmak hoşuma gider diyeaman ben senin kanına girmeyim
slm canım ben biraz geç geldim bugün giremedim nete.neden hemen moralini bozuyosun ki reglinden dolayıdır.dur bakalım 1 kilocuktan mı moralin bozuluyor??yapma lütfen.gayet de güzel bir menün var hemen küsme canım benim
HAHA SEN ONA KAÇAMAK MI DİYOSUN :d:d
şuan kendimden utandım yavvvv...ben kaçamak değil bildiğin kıtlıktan çıkmış insan gibi yiyorum
süpersin yavvv 25 kilo ne demekkk...
ben yine geç geldim canım sen yoksun.neyse bak şişkinliğindenmiş o 1 kilo.ben de 1 mayıs salı başlıyorum küçük hedefler koyarak başlıcam inşallah ben de senin gibi başarırım
ya canım dün çok temizlik yaptımyoruldum. erkenden sızmışım valla.
sen de baya geç giriyosun
bugün tartıldım gene64üm hala ama anneme ölçülerimi aldırdım. belimde ve bacaklarımda 1, göbeğimde 2 santim incelme olmuş 20 günde.
sevindim yine de. 20 günde de olsa incelme oluyo
sen de başla bakalım. menülerini heyecanla bekliyorum
canım hafta sonu hep dışardaydım ve geç geldim eve.bu akşam da misafirim var ve muhtemelen giremicem.yarın ise büyük gün tartılıcam bakalım kaç kiloyla başlıcam.ben im için çok uzun bir yol var önümde.bu sefer çok istiyorum.inşallah ben de vericem bu yağları
Artık kilon normale döndüğü için vücut kiloyu vermek istemicek ama ne güzel inceliyorsun sporun faydası ne güzel tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?