• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

valla canım herkes senin gibi diyo. hatta daha verme yeter çok güzel olmuşsun diyolar da ben şu an 40 bedenim.
38 olmak istiyorum ben.
bi de hafiften göbeğim var. onu da eritmek istiyorum. 55 olmasa da en azından bi 57 olursam çok güzel olur.

benim kızkardeşim de senin yaşında ve seninle aynı boyda.o da 64ken gayet iyi duruyor.601ın altında çok beğenmiyorum ben onu:1:daha doğrusu ben 36 beden sevmiyorum 38/40 bedenler en güzeli.tabi bu şahsi kanaatim.şöyle kadın dediğin azıcık etine doldun olacak:1:

benim kızkardeşim de senin yaşında ve seninle aynı boyda.o da 64ken gayet iyi duruyor.601ın altında çok beğenmiyorum ben onu:1:daha doğrusu ben 36 beden sevmiyorum 38/40 bedenler en güzeli.tabi bu şahsi kanaatim.şöyle kadın dediğin azıcık etine doldun olacak:1:

eheheheheh :)) ben ne kadar zayıflasam da hep etime dolgun olucam gibi geliyo. kendimi hiç zayıf görmedim ki...
öyle bi deri bi kemik hayal edemiyorum hiç kendimi :1: bazen aynaya bakınca hatırlıyorum, aaaaa ben zayıflamıştım diyorum. nasıl yerleşmişse beynime artık bu şişmanlık denen şeyyy:19:

ben de 38 istiyorum ya. 36 giyen bi arkadaşım var kıyafet bulamıyo kız. dün çok beğendiği bi bluzu alamadı çünkü xs bedeni yok. dedim herkesin de derdi başka:1::1:

ben bir deri bir kemik olduğumu bilirim 18/19 yaşındayken birden kilo vermiştim 62den 53e düşmüştüm.çok kötü oluyo gerçekten.yani bana yakışmıyor.bir de bilinçli olarak vermedim o kiloları kendiliğinden gitmişti.meğersem tiroit hastası olacağımın belirtisiymiş.24 yaşıma geldiğimde çarpıntılarım oluyordu doktora gittim o zaman 64 kiloydum.tiroitimde 3 tane nodül varmış.biri kötü huylu.birden kilo vermemin nedeni oymuş.
zaten şaşırıyordum deli gibi yemek yiyip kilo almıyordum.sonra uzun süreli bir tedvi sürecim başlad.ilk zaman kilo almadım.oysa doktorum kilo alacağımı söyledi.belki çok hareketli olduğum için almıyordum.hem üniversitedeydim hem de bir dershanede çalışıyordum.sonra kilo almalarım başladı.bundan 4,5 sene önce 68 kiloyla gelin oldum.ve sonuç 85 belki de üstü.tartılmıyorum 1 mayısta tartılıcam:))
ama belki aptalca gelecek ama ben 68 kilomu çok sevmiştim dedim ya etine dolgun kadın olmak hoşuma gider diye:1:aman ben senin kanına girmeyim:1:

ben bir deri bir kemik olduğumu bilirim 18/19 yaşındayken birden kilo vermiştim 62den 53e düşmüştüm.çok kötü oluyo gerçekten.yani bana yakışmıyor.bir de bilinçli olarak vermedim o kiloları kendiliğinden gitmişti.meğersem tiroit hastası olacağımın belirtisiymiş.24 yaşıma geldiğimde çarpıntılarım oluyordu doktora gittim o zaman 64 kiloydum.tiroitimde 3 tane nodül varmış.biri kötü huylu.birden kilo vermemin nedeni oymuş.
zaten şaşırıyordum deli gibi yemek yiyip kilo almıyordum.sonra uzun süreli bir tedvi sürecim başlad.ilk zaman kilo almadım.oysa doktorum kilo alacağımı söyledi.belki çok hareketli olduğum için almıyordum.hem üniversitedeydim hem de bir dershanede çalışıyordum.sonra kilo almalarım başladı.bundan 4,5 sene önce 68 kiloyla gelin oldum.ve sonuç 85 belki de üstü.tartılmıyorum 1 mayısta tartılıcam:))
ama belki aptalca gelecek ama ben 68 kilomu çok sevmiştim dedim ya etine dolgun kadın olmak hoşuma gider diye:1:aman ben senin kanına girmeyim:1:

geçmiş olsun canım.

benim tiroit bezlerimde de sorun var. çalışmıyo benimki. metabolizmam yavaş yani. 3-4 sene oldu ilaç kullanıyorum sürekli. kilo alma sebeplerimden biri de bu tiroitti zaten. öyle aşırı yemek yiyen bi insan olmadım hiçbi zaman aslında.

senin boy uzun ama canım. sende 68 iyi durur ama benim 68 kilo halim açmadı beni hiç :)) bi de 70e çok yakın bi sayı. psikolojik olarak yakın hissetmemem lazım kendimi :)) ayy böyle de iyicene takıntılı gibi konuştum ama napiyim işte yılların acısı bu benimki de :))

sen böyle geceleri giriyo musun hep? gece kimse kalmıyo buralarda. hep böyle girersen ne güzel olur, sohbet eder, dertleşiriz :))

tartıldığında mutlaka yaz tamam mı? merak ediyorum, bakalım kaçmışsın :)) ben artık çıkıyorum sanırım. yarın görüşmek üzere:3:

sdağol canım benim.benim hipertiroitti o yüzden kilo veriyordum bişey yapmasam da.şu an çok şükür bir sıkıntı yok.ama doktorum ilerde hipotiroit olman kaçınılmaz diyor.belki oldum bile.çünkü 6 ayı geçti kontrole gitmeyeli.sen ne güzel ki yol yakınken dönmüşsün ben salak gibi 5 yılımı mahvettim.hep erteledim aman bana yakışıyo etli butlu olmak dedim ve çevrem beni hiç uyarmadı şimdiye kadar.şimdi de 10kilo ver yeter diyorlar ama dedim ya bebek istiyorum ve en azından 68e düşmem gerek.
ben akşamları girerim canım dertleşiriz.ii geceler:54:

günaydın günlüğüm :68:
65 çıktım bu sabah. :59: adet şişkinliğindendir umarımmmmmm:43:
şu adet faslı bitene kadar tartılmıycam. moralim bozuluyo yok yere...

menümü yazayım bugün..

SABAH
-2 dl tam buğday ekmeği
-peynir
-2 zeytin
-omlet
-2 fincan yeşil çay
-domates, salatalık

ARA
-1 hurma

ÖĞLEN
-2 parça incik ve yarım patatesten oluşan uydurma bir yemek.
(tavuk ve patatesi küçük küçük doğrayıp az yağda soteledim)
-pulbiberli yoğurt

ARA
-1 küçük portakal
-250 ml kefir

AKŞAM
-1 kepçe çorba
-sebzeli köfte

SU: 2 lt
SPOR: 3 mil leslie(37 dk)+20 dk crosstrainer

slm canım ben biraz geç geldim bugün giremedim nete.neden hemen moralini bozuyosun ki reglinden dolayıdır.dur bakalım 1 kilocuktan mı moralin bozuluyor??yapma lütfen.gayet de güzel bir menün var hemen küsme canım benim:54:

slm canım ben biraz geç geldim bugün giremedim nete.neden hemen moralini bozuyosun ki reglinden dolayıdır.dur bakalım 1 kilocuktan mı moralin bozuluyor??yapma lütfen.gayet de güzel bir menün var hemen küsme canım benim:54:

merhaba canım görmemişim ben de yazdığını...
bugün yine 64 çıktım zaten. vücudumda şişkinlik var şimdi regl yüzünden. tam da olamadım henüz.
bunu bile bile moralimi bozuyorum işte :)
inşallah regl bitince 63 olurum :)

selam bebekler :3:

SABAH:
-3 dl çavdar ekmeği (tazecikti dayanamadımmmmmmmm):43:
-domatesli omlet
-peynir
-3 zeytin
-domates, salatalık

ARA:
-1 küçük portakal
-4-5 tatlı kaşığı yoğurt

ÖĞLEN:
-tepsi köftesi
-1 kase pulbiberli yoğurt

ARA:
-1.5 galete
-şekersiz çay

AKŞAM:
-fırında balık
-çorba

spor: yok:50: saatlerce temizlik yaptım :124:
su: 2.5 lt:7:
kaçamak: kakao pişirdim. (:20:1 fincan süt+1 çay kaşığı şeker ile)

HAHA SEN ONA KAÇAMAK MI DİYOSUN :d :D :d
şuan kendimden utandım yavvvv...ben kaçamak değil bildiğin kıtlıktan çıkmış insan gibi yiyorum :D
süpersin yavvv 25 kilo ne demekkk...

HAHA SEN ONA KAÇAMAK MI DİYOSUN :d :D :d
şuan kendimden utandım yavvvv...ben kaçamak değil bildiğin kıtlıktan çıkmış insan gibi yiyorum :D
süpersin yavvv 25 kilo ne demekkk...

benim serbest günüm cuma aslında. o gün çok yoruluyorum diyet yapcak halde olmuyorum pek.
başka günlerde kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyo gördüğün gibi. :D geçen cuma yediğim çikolatanın miktarını bilmiyorum hiç :D

ben yine geç geldim canım sen yoksun.neyse bak şişkinliğindenmiş o 1 kilo.ben de 1 mayıs salı başlıyorum küçük hedefler koyarak başlıcam inşallah ben de senin gibi başarırım

ben yine geç geldim canım sen yoksun.neyse bak şişkinliğindenmiş o 1 kilo.ben de 1 mayıs salı başlıyorum küçük hedefler koyarak başlıcam inşallah ben de senin gibi başarırım

ya canım dün çok temizlik yaptım:27: yoruldum. erkenden sızmışım valla.
sen de baya geç giriyosun:1:
bugün tartıldım gene:27: 64üm hala ama anneme ölçülerimi aldırdım. belimde ve bacaklarımda 1, göbeğimde 2 santim incelme olmuş 20 günde.
sevindim yine de. 20 günde de olsa incelme oluyo :52:

sen de başla bakalım. menülerini heyecanla bekliyorum:21:

günaydınnnn okuyan herkese:3::3:
kilomda değişiklik yok. olmaması da normal. çünkü regl oldum dün akşam. :27:
ama 20 günden beri incelme olmuş vücudumda. ona çok sevindim.

ölçü aldıkça yazıcam artık buraya. şimdi güncel sayıları yazıyorum. bi ara listesini de yapıcam buraya:

tarih: 30 nisan 2012

bel: 75 cm
göbek: 88 cm
bacak: 57 cm

Son düzenleme:
ya canım dün çok temizlik yaptım:27: yoruldum. erkenden sızmışım valla.
sen de baya geç giriyosun:1:
bugün tartıldım gene:27: 64üm hala ama anneme ölçülerimi aldırdım. belimde ve bacaklarımda 1, göbeğimde 2 santim incelme olmuş 20 günde.
sevindim yine de. 20 günde de olsa incelme oluyo :52:

sen de başla bakalım. menülerini heyecanla bekliyorum:21:

canım hafta sonu hep dışardaydım ve geç geldim eve.bu akşam da misafirim var ve muhtemelen giremicem.yarın ise büyük gün tartılıcam bakalım kaç kiloyla başlıcam.ben im için çok uzun bir yol var önümde.bu sefer çok istiyorum.inşallah ben de vericem bu yağları:1:
artık kilon normale döndüğü için vücut kiloyu vermek istemicek ama ne güzel inceliyorsun sporun faydası ne güzel tatlım:21:

15 KASIM 2011'DEN BU YANA VÜCUT ÖLÇÜLERİM:

15 KASIM 2011:
bel: 91 cm
göbek: 111 cm
bacak: 66 cm

25 KASIM 201:
bel: 90 cm
göbek: 108 cm
bacak: 64 cm

17 ARALIK 2011:
bel: 85 cm
göbek: 104 cm
bacak: 62 cm

26 ARALIK 2011:
bel: 84 cm
göbek: 101 cm
bacak: 61 cm

10 OCAK 2012:
bel: 81 cm
göbek: 97 cm
bacak: 61 cm

15 OCAK 2012:
bel: 80 cm
göbek: 96 cm
bacak: 60 cm

28 OCAK 2012
bel: 80 cm
göbek: 94 cm
bacak: 60 cm

18 ŞUBAT 2012:
bel: 79 cm
göbek: 92 cm
bacak: 59 cm

9 NİSAN 2012:
bel: 76 cm
göbek: 90 cm
bacak: 58 cm

30 NİSAN 2012:
bel: 75 cm
göbek: 88 cm
bacak: 57 cm

canım hafta sonu hep dışardaydım ve geç geldim eve.bu akşam da misafirim var ve muhtemelen giremicem.yarın ise büyük gün tartılıcam bakalım kaç kiloyla başlıcam.ben im için çok uzun bir yol var önümde.bu sefer çok istiyorum.inşallah ben de vericem bu yağları:1:
Artık kilon normale döndüğü için vücut kiloyu vermek istemicek ama ne güzel inceliyorsun sporun faydası ne güzel tatlım:21:

tamam canım sana kolay gelsin :21:
Yarın bekliyorum kaç kilo olduğunu, yaz mutlaka mucuk:54:

mart ayında ölçüm yapmamışım. O ara diyeti bırakmıştım zaten. ölçülerim aynı kalmış demek ki o süre içinde....

yazıcam canım merak etme.rezilliğimi cümle alem görsün:1:en son 85tim ama allah bilir şimdi ne oldum.çünkü hissediyorum kilo aldım ben.
neyse nasıl olsa halledicem o işi.şimdi sana bişey sormak istiyorum.benim evde eliptik bisikletim var fakat vidalarını bulamıyorum taşınırken nereye attım bilmiyorum.yani onları bulana kadar ya da bişey ayarlayana kadar evde egzersiz yapmak istiyorum.fakat daha önce hiç yapmadığım için ne yapacağımı da bilmiyorum.neler yapmalıyım yardım eder misin??

Back