- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
- 118
- Konu Sahibi randomlife
-
slm,bugün tartıldım ve başladım eveeeeeeeet 89.6 çıktım.yaklaşık 2 ayda 4 kilo daha koymuşum neyse artık önümüze bakıcaz değil mi
Sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta
5 yeşil zeytin
salatalık,2 kupa az şekerli çay
bu arada sabah kalkınca 2 bardak su içtim.diğer menülerimi de akşama yazarım
günaydın canımmmm
hadi hayırlısı olsun bakalım...
sabahları kalkınca su içmeyi sakın ihmal etme
çaylardan da şekeri tamamen kaldırman tavsiye olunurbiliyorum tadı berbat ama ben sırf şekersiz çay içemiyorum diye çay içmeyi bıraktım nerdeyse:26:
tartılma günü ilan edicek misin? yoksa benim gibi her gün mü tartılcaksınama sen bu ara her gün tartılma, daha yeni başlıyosun...
canım suyu ihmal etmem merak etme.zaten çok seviyorum su içmeyi.sigara da içtiğim için maalesefsu içmem gerekiyor bol bol.şekeri çok çok az kullanıyorum ilk başta birden kesemem ama o da gelecek.şekersiz çok midem bulanıyo napiyim
ara öğün yemedim yemicem galiba çünkü sabah geç oldu kahvaltım.şimdi yeşil çay içiyorum bu şekersiz ama yeşil çayı içebiliyorum allahtan şekersiz
afiyet olsun canım.akşam üzeri markete gidicem gitmeden önce de şöyle bir tempolu cadde boyunca yürüyeyim diyorum.bisikletimi halledinceye kadar kendime aktivite bulmam lazım
evet birazdan temizlik yapıcam zatenspor niyetine akşam üzeri de yürürüm artık.akşama da yemeğe misafirim var.umarım ilk günden mahvetmem çok korkuyorum.aksilik işte daha ilk günümde yemeğe misafirim var ben onlardan önce yesem ayıp olur ama irademe engel olucam sadece tatlıdan korkuyorum inşallah dayanırım
şşşşşşşş ilk günden kaçamak yapmak yok
sen onlar gelmeden önce biraz atıştır. deli gibi aç oturma sofraya. sonra kendini tutamazsın.
keşke vermeye başladığın ilk kilolarda ki fotolardan bi tane ekleseydin. çok hoş gözüküyor şu haliyle bile. 55 te kim bilir nasıl olursun. inş bnde 64 leri görebilirimkaç beden pantolon giydiğini merak ettim
şaka gibi yaaazayıflasam bile değişim olacağına inandıramıyodum kendimi. keşke ilk başta foto çekseydim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?