Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

slm,bugün tartıldım ve başladım eveeeeeeeet 89.6 çıktım.yaklaşık 2 ayda 4 kilo daha koymuşum neyse artık önümüze bakıcaz değil mi
Sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta
5 yeşil zeytin
salatalık,2 kupa az şekerli çay
bu arada sabah kalkınca 2 bardak su içtim.diğer menülerimi de akşama yazarım

Son düzenleme:

günaydın canımmmm
hadi hayırlısı olsun bakalım...

sabahları kalkınca su içmeyi sakın ihmal etme

çaylardan da şekeri tamamen kaldırman tavsiye olunur biliyorum tadı berbat ama ben sırf şekersiz çay içemiyorum diye çay içmeyi bıraktım nerdeyse:26:

tartılma günü ilan edicek misin? yoksa benim gibi her gün mü tartılcaksın ama sen bu ara her gün tartılma, daha yeni başlıyosun...

günaydınnnn günlüğüm ve takipyenlerim

reglimin ikinci günündeyim. her sabah olduğu gibi gene duramadım, tartıldım 64ten 100-200 gram eksik gibi çıktım. tartım dijital değil, anlamıyorum:26:

reglim bitince inşallah 63 olurum ya bugün spor da yapıcam koydum kafaya. belki çok yapamam ama en azından vicdanım rahat etsin di mi

canım suyu ihmal etmem merak etme.zaten çok seviyorum su içmeyi.sigara da içtiğim için maalesefsu içmem gerekiyor bol bol.şekeri çok çok az kullanıyorum ilk başta birden kesemem ama o da gelecek.şekersiz çok midem bulanıyo napiyim
ara öğün yemedim yemicem galiba çünkü sabah geç oldu kahvaltım.şimdi yeşil çay içiyorum bu şekersiz ama yeşil çayı içebiliyorum allahtan şekersiz

tamam o zaman şekeri yavaş yavaş azaltırsın

ben de 10 bucukta kalktım kahvaltıdan doktorlar 8 gibi kahvaltı edin diyo ama kalkamam o saatte:26:

ara öğün yapıcam ben de şimdi meyveyle. dün aldık pazardan çilek, kivi falan. nasıl canım çekiyo dünden beriiiiii

afiyet olsun canım.akşam üzeri markete gidicem gitmeden önce de şöyle bir tempolu cadde boyunca yürüyeyim diyorum.bisikletimi halledinceye kadar kendime aktivite bulmam lazım

afiyet olsun canım.akşam üzeri markete gidicem gitmeden önce de şöyle bir tempolu cadde boyunca yürüyeyim diyorum.bisikletimi halledinceye kadar kendime aktivite bulmam lazım

yürü valla canım, tak gözüne de güneş gözlüklerini

hiçbir şey bulamazsan kalk evi temizle, hareket harekettir di mi ama

evet birazdan temizlik yapıcam zatenspor niyetineakşam üzeri de yürürüm artık.akşama da yemeğe misafirim var.umarım ilk günden mahvetmem çok korkuyorum.aksilik işte daha ilk günümde yemeğe misafirim varben onlardan önce yesem ayıp olur ama irademe engel olucamsadece tatlıdan korkuyorum inşallah dayanırım

şşşşşşşş ilk günden kaçamak yapmak yok

sen onlar gelmeden önce biraz atıştır. deli gibi aç oturma sofraya. sonra kendini tutamazsın.

darlingim...
ben şimdi çıkıyorum.. annem bulaşıklar duruyo diye zırlamaya başladı

sonra da sporumu yapıcam. sen yaz aklına estikçe. ben görürüm mutlaka

şşşşşşşş ilk günden kaçamak yapmak yok

sen onlar gelmeden önce biraz atıştır. deli gibi aç oturma sofraya. sonra kendini tutamazsın.

yemek ten korkmuyorum da zaten kafamda oluşturdum planımı beni korkutan tek şey tatlı.bugünü atlatırsam ve bir kaç günü hallederim diye düşünüyorum.ben de çıkıyorum şimdi canım zaten işlerim var.görüşürüz tatlım

keşke vermeye başladığın ilk kilolarda ki fotolardan bi tane ekleseydin. çok hoş gözüküyor şu haliyle bile. 55 te kim bilir nasıl olursun. inş bnde 64 leri görebilirim kaç beden pantolon giydiğini merak ettim

tamam canım en şişman hallerimden birini de ekliyim madem birazdan

üzerimdeki pantolon 40 beden canım...

bunlar da 80 üstü hallerim.. bunlar 6-7 kilo zayıflamış halim düşünün

bu fotoda 81 kiloyum

bunda ise 83

Son düzenleme:
şaka gibi yaaa zayıflasam bile değişim olacağına inandıramıyodum kendimi. keşke ilk başta foto çekseydim:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
şaka gibi yaaa zayıflasam bile değişim olacağına inandıramıyodum kendimi. keşke ilk başta foto çekseydim:26:

bana da fark olmaz gibi geliyodu ama öyle bi oluyo ki...

önceden giydiğim pantolonlar benim değilmiş sanki, öyle inanamıyorum şu an. fermuarını açmadan üstümde gezdirebiliyorum eski pantolonlarımı

çok heyecan verici bişi bu yaaa
en çabuk kiloyu yüzümden sonra göbüşümden ve kalçalarımdan veriyorum. tek korkum göbüşümün gitmesinede az kaldı. kalçalarım zönk diye çıkcak basenlerimin yanları, karşıdan bakılınca fil kulağı gibi duruyo

ayyy bu regl halimle zor da olsa sporumu yaptım ama ölüyorummmm çok yoruldum

az önce ara öğünümü de yaptım. şimdi dinlenme zamanıııı

SABAH:
-2 dl çavdar ekmeği
-peynir
-2-3 zeytin
-haşlanmış yumurta
-domates, salatalık
-yeşil çay(2 fincan)

ARA:
-7 tane küçük çilek
-1 kivi
-çeyrek elma

ÖĞLEN:
-1 kase nesfit

ARA:
-1 küçük muz
-1 kase yoğurt

AKŞAM:
-1 kepçe çorba
-1 tabak kıymalı semizotu yemeği
-yoğurt

SU: 2 lt şimdilik. gece 3 lt ye tamamlıycam.
SPOR: 30 dk leslie+15 dk eliptik bisiklet+mekik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…