- 1 Mart 2018
- 112
- 52
- 36
BENİM MİNNOŞUM NEDİR ACABAmarhaba@Arc2401 Benin’de karındaş ultrason fotom için işaretleme yapıp cinsiyet tahmini yapabilir misin?teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENİM MİNNOŞUM NEDİR ACABAmarhaba@Arc2401 Benin’de karındaş ultrason fotom için işaretleme yapıp cinsiyet tahmini yapabilir misin?teşekkür ederim
Sola yatkınsa erkek sizinki de erkek benceSizce benim kelebek ne
Çok şükür bir kızım var cnm buda erkek olsun çok istiyorum ama rabbim ne nasip etmişse o dua ediyorum hep allaha çünkü çok zor bi hamilelik yaşıyorum ne eşime ne çocuğuma bakabiliyorum yemek içmek yok sadece dk başı kusma ondan dolayı artık gebelikten bile korkuyorum bu yüzden buda erkek olsun istiyorum rabbimden allahım duamı kabul et:)Sola yatkınsa erkek sizinki de erkek bence
BU GEBELİĞİNİZ KAÇ HAFTALIK VE BUNDA DA MI BULANTI VE KUSMA SORUNU YAŞIYORSUNUZ?Çok şükür bir kızım var cnm buda erkek olsun çok istiyorum ama rabbim ne nasip etmişse o dua ediyorum hep allaha çünkü çok zor bi hamilelik yaşıyorum ne eşime ne çocuğuma bakabiliyorum yemek içmek yok sadece dk başı kusma ondan dolayı artık gebelikten bile korkuyorum bu yüzden buda erkek olsun istiyorum rabbimden allahım duamı kabul et:)
Cnm şuan 6 aydayım:)ama hep içimden erkek geçiyo herkeste erkek diyo fakat doktor kız dedi:)hani derler ya bnm hala umudum var bnmde o misal bn daha yeni toparlandım sayılır malesef doktor hastaneye yatırmak istedi beni kusmalardan dolayı çünkü normal kusma değildi bnmki 4 ay hiç yemek yemdim su içmedim ve akşamları uyku hapı aldım ki uyuyabileyim çünkü uyuyamıyordum kusmaktan anlayacağın vahim bi durum bnkisiBU GEBELİĞİNİZ KAÇ HAFTALIK VE BUNDA DA MI BULANTI VE KUSMA SORUNU YAŞIYORSUNUZ?
Çok geçmişler olsun :-( Tahmin ediyorum çok zor bir durum olsa gerekCnm şuan 6 aydayım:)ama hep içimden erkek geçiyo herkeste erkek diyo fakat doktor kız dedi:)hani derler ya bnm hala umudum var bnmde o misal bn daha yeni toparlandım sayılır malesef doktor hastaneye yatırmak istedi beni kusmalardan dolayı çünkü normal kusma değildi bnmki 4 ay hiç yemek yemdim su içmedim ve akşamları uyku hapı aldım ki uyuyabileyim çünkü uyuyamıyordum kusmaktan anlayacağın vahim bi durum bnkisi
En hayırlısı sizin için kız evlattır.Allah herşeyin güzelini verir sıkmayın canınızı sakın.Kızı arayıp bulamayanlar var mesela.Kıymetini bilin kızlarınızın.Kız annesi olmak bambaşka bir şey bence.Bakalım benim bebişimin cinsiyeti ne?Size fotolarını atsam bakar mısınızCnm şuan 6 aydayım:)ama hep içimden erkek geçiyo herkeste erkek diyo fakat doktor kız dedi:)hani derler ya bnm hala umudum var bnmde o misal bn daha yeni toparlandım sayılır malesef doktor hastaneye yatırmak istedi beni kusmalardan dolayı çünkü normal kusma değildi bnmki 4 ay hiç yemek yemdim su içmedim ve akşamları uyku hapı aldım ki uyuyabileyim çünkü uyuyamıyordum kusmaktan anlayacağın vahim bi durum bnkisi
Allah herşeyden önce evladın hayırlısını versin bnm içimden erkek geçiyor cnm ilk bebeğin mi cnm:)En hayırlısı sizin için kız evlattır.Allah herşeyin güzelini verir sıkmayın canınızı sakın.Kızı arayıp bulamayanlar var mesela.Kıymetini bilin kızlarınızın.Kız annesi olmak bambaşka bir şey bence.Bakalım benim bebişimin cinsiyeti ne?Size fotolarını atsam bakar mısınız
Bn mi yanlış gördüm bilmiyorum ama 3 fotoda sanki pipisi görünüyor:)En hayırlısı sizin için kız evlattır.Allah herşeyin güzelini verir sıkmayın canınızı sakın.Kızı arayıp bulamayanlar var mesela.Kıymetini bilin kızlarınızın.Kız annesi olmak bambaşka bir şey bence.Bakalım benim bebişimin cinsiyeti ne?Size fotolarını atsam bakar mısınız
Evet ilk bebişimiz bakalım Ne olacakAllah herşeyden önce evladın hayırlısını versin bnm içimden erkek geçiyor cnm ilk bebeğin mi cnm:)
3. Fotoda 12 hafta 5 günlük.Nub çıkıntısıymış o.Bana da biraz erkek gibi geliyor ama bilmiyorumBn mi yanlış gördüm bilmiyorum ama 3 fotoda sanki pipisi görünüyor:)
Rabbim gönlüne göre versin cnm eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi çokta. Önemli değil3. Fotoda 12 hafta 5 günlük.Nub çıkıntısıymış o.Bana da biraz erkek gibi geliyor ama bilmiyorum
Sizinki erkeğe benziyor.HERKESE MERHABA.15 HAFTALIK GEBEYİM.GENİTAL NUB ÇIKINTISINA GÖRE MİNNAKIMIN CİNSİYETİNİ TAHMİN EDER MİSİNİZ???LÜTFEEEEEENNNNSelam kızlar... sizce bu resime göre cinsiyet nedir? Karnımdan bakıldı.
Bence erkek çok şekilli duruyor kafa yapısı vücudu hayırlısı olsun sizin hissiniz ne:) genelde annelerin hissi tutarFikri olan var mı? Kız mı erkek mi
ErkekkkSizinki erkeğe benziyor.HERKESE MERHABA.15 HAFTALIK GEBEYİM.GENİTAL NUB ÇIKINTISINA GÖRE MİNNAKIMIN CİNSİYETİNİ TAHMİN EDER MİSİNİZ???LÜTFEEEEEENNNN