Canım merhaba banada yardımcı okuraan sevinirim karından bakıldı sata göre 6+4 sence kızmı erkekmıErkek gibi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba banada yardımcı okuraan sevinirim karından bakıldı sata göre 6+4 sence kızmı erkekmıErkek gibi canim
canım karından bakıldıysa solda ve erkek.Kimse yokmu hanımlar cevap verecek üstte benim resimler. Tecrübeli hanımlar merak ediyorum lürfen
Karından ıltrason inaşşaah karfeşim öyledir 3 tane prensesten sonra sağlıklı bir erkek olur. Ben ve eşim sıkıntı hiç bir zaman yapmadık ama toplum devamlı imalı laf sokmalarından sıkıldım .canım karından bakıldıysa solda ve erkek.
vajınal ultrasonsa kız
ah bılmez mıyım herkes cok bılıyo ztn kız olsa nıye erkek yok erkek olsa kızda olsaydı deyip moralını bozuyolar ınsanın. ikiside evlat hıcbır farkı yok saglıklı hayırlı olsun yeterkı.inşallah gönlünden geçen olur. sen yınede kulak asma kımseye Allah en hayırlısını nasip etsin ama bnm ultrason resmım senınkının tam tersı yanı bbek sagdaydı dun doktor kıza benzıyor dedı tabı bnmde kesn degılde kısmet artık hakkımızda hayırlısıKarından ıltrason inaşşaah karfeşim öyledir 3 tane prensesten sonra sağlıklı bir erkek olur. Ben ve eşim sıkıntı hiç bir zaman yapmadık ama toplum devamlı imalı laf sokmalarından sıkıldım .
Teşekkür ederim canım benim. Allahta senin gönlünde ne varsa onu hayırlısıyla versin . Hele hiç çocuğu olmayanlara taddırsım Anneliğiah bılmez mıyım herkes cok bılıyo ztn kız olsa nıye erkek yok erkek olsa kızda olsaydı deyip moralını bozuyolar ınsanın. ikiside evlat hıcbır farkı yok saglıklı hayırlı olsun yeterkı.inşallah gönlünden geçen olur. sen yınede kulak asma kımseye Allah en hayırlısını nasip etsin ama bnm ultrason resmım senınkının tam tersı yanı bbek sagdaydı dun doktor kıza benzıyor dedı tabı bnmde kesn degılde kısmet artık hakkımızda hayırlısı
amin inşallah ısteyıpte bulamamak cok zor allah yaşatmasın kımseye. varlıklarına şükür.
Teşekkür ederim canım benim. Allahta senin gönlünde ne varsa onu hayırlısıyla versin . Hele hiç çocuğu olmayanlara taddırsım Anneliği
buna gore erkek canım. benım karından boyleydı doktor kıza benzıyor dedı. kesındegıl benımkıde ama kesnlesırse teorı bnde tuttuEki Görüntüle 1939188 Eki Görüntüle 1939187 Kizlar banada baksanizaa altan utrasyon yani vajenden
Kızlarr nerdesiniz cevap yok muEki Görüntüle 1939127 Eki Görüntüle 1939128 Kızlar bana da bakar mısınız karından ultrason ve üstteki 9 hafta alttaki 7 haftalık
6+3 falan karindan :) plesanta nerede ya kiz mi erkek mi yardimmmmm
bana da oyle geldi bakalim tutacak mi nasipp:)Erkek gibi