- 27 Şubat 2018
- 928
- 941
Kız benceeAz once attim ama resim gozukmuyodu ondan tekrar attim yorumlarsaniz sevinirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benceeAz once attim ama resim gozukmuyodu ondan tekrar attim yorumlarsaniz sevinirim :)
Daha belli değil ki
Ay gercekten oyle mi dusundunuz bikac hafta once erkek galiba diyodum ama bu haftalarda kiz hissetmeye baslamistimmm. Ilk bebisim kiz olsun cok isterim tabi once saglikli olsuun insallahKız bencee
Canım inşallahhh rabbim gönlünce versinAy gercekten oyle mi dusundunuz bikac hafta once erkek galiba diyodum ama bu haftalarda kiz hissetmeye baslamistimmm. Ilk bebisim kiz olsun cok isterim tabi once saglikli olsuun insallah
Amin aminnCanım inşallahhh rabbim gönlünce versin
Kız diyorum :))Eki Görüntüle 2124795 Buna bakın bide 10 hafta 5 günlük
Karından muayeneMerhaba kızlar arkadaşım attı yorum yapar mısnız 6+5
KızMerhaba kızlar arkadaşım attı yorum yapar mısnız 6+5
%60 erkek diyorum:)Bu da benim ki 13+3 resmimiz
Teşekkürler acaba tutma ihtimali nedir
Valla canım benim bebiş sola yapışıktı resmen ama 12+2de kız dediler:) 12.haftada ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer kızsa tAmamen tesadüf tutmasıııTeşekkürler acaba tutma ihtimali nedir
Ayy bende kıza benzettim bakalım bir daha ki sefer göstercekmi sıpam%60 erkek diyorum:)
Tamam canım teşekkün ederim demekki bu da bi olasılık %60 gibi :))Valla canım benim bebiş sola yapışıktı resmen ama 12+2de kız dediler:) 12.haftada ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer kızsa tAmamen tesadüf tutmasııı
Aynen canım hatta %50.01 diyelim daha dogru olur :)Tamam canım teşekkün ederim demekki bu da bi olasılık %60 gibi :))