- 15 Ekim 2016
- 244
- 307
6w2d kizzz sanirim karindan usg goruntumuz :) http://i.hizliresim.com/1LbVvB.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım slm. Sayfaları gezerken vajinal usg görüntünü gördüm benimkide aynı. Cinsiyeti ne oldu merak ettimbu durumda benmki ne oluyor vajinal ultrasonla bakıldı
Bende de tutmadı canım :)Ramzi teorisine gore kizim olmasi gerekiyodu ama bugun cinsiyet ogrendik oglumuz oluyor. Bu yontemi sahsen ben curuttum arkadaslar,bende tutmadi.
@sinemnur cnm seninkini işaretledim ancak bir önceki haftayı da görsem tam olacaktı.[/QUOTE
Merhaba. @arc2401 benim de karından keseme göre işaretleme yapıp cinsiyet tahmini yapabilir misin? Teşekkür ederim
Kız gibi cnm ama plesanta 6 7 haftalik bir de ona bakariz bebisin hayirli olsunmarhaba@Arc2401 Benin’de karındaş ultrason fotom için işaretleme yapıp cinsiyet tahmini yapabilir misin?teşekkür ederim
Erkek gibi bu ama dedigim gibi plesanta yerlesimi daha dogru tespit oluyormerhaba çok teşekkür ederimsana zahmet bir de buna bakabilir misin6 hafta 6 gün arkadaşımın karından
Foto koymamissin bi de alintilanamissin bu sebeple tesadufen gordum mjlarinibebeğim burda karından ultrason 6 hafta 2 günlüktü
Offem88 benimde ilk resim karından 6+2, ikinci resim 9 hafta bakıp cinsiyet tahminiyapabilir misinKızlarr bebek değil plasentadan bahsediyorum benn. Benimde ilk kızımda bebek solda, plasenta sağdaydı kız oldu. Bebeğe bakmıcaksınız. Plasentaya bakıcaksınızzz
Acaba Ramzi teorisi ve genital nub çıkıntısına göre söyleyebilir misiniz hanımlarRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,