canım vajinal mi karından mı direkt etkiliyor, ultrasonun görüntülenme yerini belirtmen gerekir.Hem vajinal hem karından da bakmıştı canım ama bu hangisi bilmiyorum telimde varken biliyordum da sildim sonra şimdi yineden çektim çok farkeder mi ki?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ramzi Teorisi ve cinsiyet tahmini ( tutma olasılığı %85 miş )
- Konu Sahibi dlrsordn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hmm valla hafızam beni yanıltmıyorsa bu karından olması lazım ama yüzde yüz emin değilim.karından veya vajinal olması farkediyor çünkü yönler 180 derece farklı vajinalde sağ olan karından sol oluyor vb..
Bende de durum tam tersi herkes erkek hissediyor, takvimler erkek diyor ramziye göre kız, sonuçlar gelince çok heyecanlı olacak bu istatistik:)Nuba gore de oyle cikmisti ama ben kiz hissediyorum cok fenaa:) herkes de kiz diyor erkek olursa cok sasiririm :)
plesanta sol yerleşkeli görünüyor karından ultrasonda erkek vajinalde kız.Şimdi nasıl?
Ramziye göre ve beni kötü bakış perspektiifime göre plasenta sağda ve usg karındansa kız derdim ama erkek diyorsun, arch2401 ne diyorsunŞimdi nasıl?
Merakla bekliyorumm:) 12+4te ikili test var doktora da soracagim tahminini bakalim o ne diyecek :)Bende de durum tam tersi herkes erkek hissediyor, takvimler erkek diyor ramziye göre kız, sonuçlar gelince çok heyecanlı olacak bu istatistik:)
hahaha yine tuturamadım plasenta yönünü, tamam yorum yapmıyorum neyi görüyorsam artık plasenta diye:)plesanta sol yerleşkeli görünüyor karından ultrasonda erkek vajinalde kız.
resmi saat yönüne çevirip bakacaksın cnm herzaman saat yönüne patlıcan oldu mu ... yani demin sivri dedim doğru anlatamadım saat yönüne çevireceksin.Ramziye göre ve beni kötü bakış perspektiifime göre plasenta sağda ve usg karındansa kız derdim ama erkek diyorsun, arch2401 ne diyorsun
Bende öyleyim kime ne dediysem hep tersi çıkmıştır bu işten cidden anlayanlar varmış valla.hahaha yine tuturamadım plasenta yönünü, tamam yorum yapmıyorum neyi görüyorsam artık plasenta diye:)
Plesanta solda gözüküyor cnm daha önceden de dediğim gibi ne hikmetse sende tutmuyor bu teori. Bu ultrason karından olduğuna eminsen plesantaya göre erkek bebek. Ama zaten yüzde 15 lik yanılma payı var.
Evt karından cnm
yok ya ben de yeniyim buralarda ama kolay kaptım işi
Fleur de lys
Muhtemelen karındandır ki doktorum erkek dedi. Bende tuttu galiba ama bilmiyorumplesanta sol yerleşkeli görünüyor karından ultrasonda erkek vajinalde kız.
Allah tamamına erdirsin çogu kişide tutuyor ama tutmayanlar da var tabi.Muhtemelen karındandır ki doktorum erkek dedi. Bende tuttu galiba ama bilmiyorum
Resmi ne olursa olsun saat yönünde 90 derece mi döndürüyoruz, ben elime alınca direkt olduğu haliyle bakıyorum mesela yeğenimde patlıcan gibi olana keseyi dik yaptın patlıcan dik oldu, ama yaseminin kesesi zaten dikti onu da mı çevirdin, zaten çevirme işi varsa ben baştan yanlış tutuyor yanlış bakıyorum:)resmi saat yönüne çevirip bakacaksın cnm herzaman saat yönüne patlıcan oldu mu ... yani demin sivri dedim doğru anlatamadım saat yönüne çevireceksin.
Ben de şimdiye kadar akrabalara ne dediysem tutmuştur cinsiyetleri ama bu usg foto yorumlama bana göre değil anladımBende öyleyim kime ne dediysem hep tersi çıkmıştır bu işten cidden anlayanlar varmış valla.
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ya bebeğin konumuna göre yanılma çok diye biliyorum ama plasentayı ilk defa duyuyorum hayırlısı olsun bakalım.Allah tamamına erdirsin çogu kişide tutuyor ama tutmayanlar da var tabi.
Bugün senin kafanı şişirdim, kese patlıcan gibi olursa mı fotoyu çevireceğim yoksa daimamı, benim fotoyu çevirdiğimde saat yönünde plasenta solda kalıyor.resmi saat yönüne çevirip bakacaksın cnm herzaman saat yönüne patlıcan oldu mu ... yani demin sivri dedim doğru anlatamadım saat yönüne çevireceksin.
Bugün senin kafanı şişirdim, kese patlıcan gibi olursa mı fotoyu çevireceğim yoksa daimamı, benim fotoyu çevirdiğimde saat yönünde plasenta solda kalıyor.
ay bin yaşa cnm güldürdün beni... şimdi şöyle açıklayayım kese yuvarlak ise hiçbir yöne çevirmiyoruz. ama kese yassı olunca zaten o vakit bebek aşağıda veyahut yukarıda kalıyor orada sol sağ anlamak için saat yönünde çeviriyoruz. sinemnur
Vallahi ben de ofiste güle güle yazıyorum bunları, kafayı yediğimi düşünecekleray bin yaşa cnm güldürdün beni... şimdi şöyle açıklayayım kese yuvarlak ise hiçbir yöne çevirmiyoruz. ama kese yassı olunca zaten o vakit bebek aşağıda veyahut yukarıda kalıyor orada sol sağ anlamak için saat yönünde çeviriyoruz. sinemnur