Ramziye gore de erkekBir tahmin de benim miniğim için alabilir miyiiiimm
1. Foto 5+5 de karından bakıldı kalp atışı duyulmadı,
2. Foto 6+3 de vajinal bakıldı kalp atışı duyuldu
Çin takvimi ve Rus takvimi de erkek olacağını söylüyor
Karindan ise bu da erkekCnm bu da diğer bebeğin olcumunun yapıldığı görüntü .
Cnm goruntu cok net degil secemiyorum @slyvesterBebisimin 7+2 karından görüntüsü
Evet cnm karından. Bugün kanamam oldu çok korktum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. AminnnKarindan ise bu da erkek
Doktora gorundun mü aman bolca dinlen cinsellik agir kaldirmak cok yurumek cok yorulmak yasak. Tez vakitte kanaman lekelenmen durur insallah. Senin ikiz oldugundan genel anlamda zor ve riskli bir gebelik oluyor zaten kendine dikkat et.Evet cnm karından. Bugün kanamam oldu çok korktum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. Aminnn
Teşekkürler cnm dinleniyorum şimdi Çok şükür kesildi kanama. Tekrarı olmaz inş.Doktora gorundun mü aman bolca dinlen cinsellik agir kaldirmak cok yurumek cok yorulmak yasak. Tez vakitte kanaman lekelenmen durur insallah. Senin ikiz oldugundan genel anlamda zor ve riskli bir gebelik oluyor zaten kendine dikkat et.
Geçen gün de makas ve bıçak sakladılar, gidip bıçağa oturdum. kızdan ümidimi kestim artık Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin...Ramziye gore de erkek
AminTeşekkürler cnm dinleniyorum şimdi Çok şükür kesildi kanama. Tekrarı olmaz inş.
Ilk bebek mi ? Allah hayirlisini versinGeçen gün de makas ve bıçak sakladılar, gidip bıçağa oturdum. kızdan ümidimi kestim artık Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin...
Bebisimin 7+2 karından görüntüsü
Hayırlısı olsunda canm önemli degl tuz attılar kafamdan erkek dediler yüzük çevirdiler karnmda erkek dediler cin takvimi de erkek dedi bakalım 4 hafta sonra ne dicek doktorumuz ilk cocugum o yüzden hepsine açığım ☺☺Kız gibi cnm
Cnm bir hafta onceki de var mi onu da gorursem net birsey soyleyecegim. 6 + larda bir ultrason
Cnm bu kadar buyumus halinden anlamiyorum. Slyvester veya pikolata78 arkadaslarimiz bir baksinCanim banada bakarmisin
Ilk eklediğim 6 haftalik ama. Dr bebek yok icinde demisti. Ikincisi 8 haftalik
Cnm bu kadar buyumus halinden anlamiyorum. Slyvester veya pikolata78 arkadaslarimiz bir baksin
Ne dediler ?Bakmisti cnm onlar sende yazinca sanada gostermek istemistim tsk ederim :)
Ne dediler ?
Ne dediler ?
Benim arkadaşımın kistten dolayı sağ yumurtalığı alındı ve çok tatlı bir oğlu var yani sol yumurtalıktan hamile kaldı
6. Haftada öyle oluyor ama ileriki haftalarda özellikle 8+lardan itibaren sanırım bebek de dönmeye başlıyor. Bir de yolk sac küçülüyor o zaman ayak ucuna doğru kayıyor yolk sac tahmin de zorlasiyor... en dogru 6+larda belli oluyor. Birde ilk plesantanin yerlestigi nokta onemli mesela benim 6+2 de vajinal olarak plesanta sag yerleskeliydi... 9+0 da gene vajinal bakil bu sefer plesanta buyumus ve kapladigi alan da haliyle genislemis ve sanki kesenin tepesini kapliyor gibiydi... yani 8. Haftadan sonra tahmin yapilmasi güç...Bu yolk kesesi falan yazmissin cnm yolk ve plesanta zit yondemi olmasi gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?