• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rambo Berk'in annesi gibi alt komşu

Loser9

Düzelicez inşallah, şu olaylar bi bitsin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.384
3.909
63
Selam hanımlar. Benim derdim alt komşum.

Kendisiyle birkaç sorun yaşadık, bu arada altı aydır bu apartmandayız. Sürekli bazı taleplerle geldi, daha doğrusu gelmedi başka komşuya dedikodumu yaptı vs ben de takmadım, ne zaman geldi insan gibi meramını anlattı o zaman yardımcı olmaya çalıştım hep.

Kadın sanki sürekli bizi dinliyor, binanın ses yalıtımı çok kötü. Yan dairedeki amca öksürüyor ben duyuyorum o kadar. Ses gitmesini anlıyorum tabi ama bu kadın sürekli bizi dinliyor sanki.

Birkaç gün önce geldi yine. Görseniz perişan dedim yine naptık acaba :KK69: dedikleri aynen şu : "canım sizin bazı özel sesleriniz aşağıya geliyor, allahtan eşim gececi de duymuyor diyordum ama duymuş maalesef çok üzüldüm. Geçen gün de banyoda havalandırmadan duymuş. (banyoda birlikte olmuyoruz bu arada ses gider diye nasıl duymuş anlamadım.) Çok kızdı duyunca. " dedi.

Hayır rahatsız olmasını anlıyorum ama konuşma tarzı yüzünden acayip bozuldum. Eşim kızdı diyor bir de, kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hani uyarırsın dikkat etmezler kızarsın tamam da bu ne demek ya çok sinirlendim kadına, bu şekilde konuşmasına falan haksız mıyım? Dikkat edeyim elimden geldiğince falan dedim, dikkat etmeye çalışıyoruz ama acayip gıcık oldum kadına sanki adam öldürdük, çok üzülmüşmüş deli midir nedir.

Olur bi daha sevişmeyiz deseydin keşke :D deli midir nedir..
Hayır bir de bu odada olmasın lütfen bir daha diyor, onların yatak odasına denk geliyormuş bizim salon. Kadın evimizde seks yapabileceğimiz sınırları çiziyor resmen 😒

Hayır bir de bu odada olmasın lütfen bir daha diyor, onların yatak odasına denk geliyormuş bizim salon. Kadın evimizde seks yapabileceğimiz sınırları çiziyor resmen 😒

Ahaha sapığa bak. Bence tersleyip göndermeniz lazımdı bu yorumun üstüne. Millet ne hadsiz..

Neden üzülmüşler karıkoca onu anlamadım kendileri sex yapamadıkları için mi? Ben olsam asla konusturmazdim bu konuda dikkat ederim falanda demezdim densizlik yapmış bir samimiyeti kesip meraba meraba bu kadar

Hadsiz kadin. Resmen sizi utandirmak adina bilerek soylenmis sozler. Keske haddini bildirseydiniz

Sız neden aldınız ya
Ben gerçekten başka insanlara rahatsızlık vermekten çekinen biriyim, bu yüzden yardımcı olmaya çalışırım ama bu kadar saçmalayacağını tahmin edemedim.

Bence kadın kafadan çatlak.
Muhatap olmayın.

Benim komşu da cama vuran yağmur damlalarının sesini yağmur değil de cama sopayla vuruyorum sanmış güya.
Sıyırmış komşuyla uğraşmak zor gerçekten. Apartmanın altında boş alan var oraya sofra silkeliyorum bazen, ekmekler oraya düşünce günah oluyor diye geliyor kapıma. Yahu orası ayak altı bile değil, ne güzel kuşlar yer işte ama hep sonradan aklıma geliyor cevaplar o an nazik davranıyorum gereksiz derecede.

A aa,her seferinde insanlar beni şaşırtmayı başarıyor. Deli gibi yapmış kendini kadın.

Siz de deseydiniz ki "eşinizin cinsellik yaşanmasına öfkeli olması normal, çünkü sizin sesiniz hiç gelmiyor. Bir sıkıntınız olmasa bu kağıt gibi duvarlardan mutlaka sesiniz gelirdi"

Böylelerine çirkinleşmek lazım.

Neden üzülmüşler karıkoca onu anlamadım kendileri sex yapamadıkları için mi? Ben olsam asla konusturmazdim bu konuda dikkat ederim falanda demezdim densizlik yapmış bir samimiyeti kesip meraba meraba bu kadar
Zaten hiçbir samimiyetim yok, dedikoducu terbiyesiz bir kadın. Sadece arada şikayete geliyor gül yüzünü gösteriyor maalesef 😑

Siz neden alttan aldınız?
Yani hem kızıp hem nasıl alttan aldınız merak ettim şahsen?

Tabi ki birilerinin sevişme nidalarını duymak rahatsız edicidir de, bu yüzyüze söylenmez.
Kimin evin neresinde ne yaptığı kişiyi bağlar..
İçten gıcık oldum ama bir yandan rahatsızlık verdiğim için mahcup oldum. O da mahcubiyetimden faydalanıp haddini aştı işte.

Back