- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.481
teşekkürler Zuzuşş :))Allah ım herkesin göbüşünü bebişlerle doldursun.değerler tavan üstüne tavan yapsın..evet bende bebe aspirini içiyodum doktor içmeye devam et dedi.kontrole gidince bakalım ne vericek aspirin yerine.Allah ım senin bebeğinide sana bağışlasın inşallah canım :))
pembemasal çok sevindim canım. maşallah. Allah devamını da sağ salim getirtsin inşallah. ayrıca yeni hamilelere de tebrikler demek istedim.öpüyorum hepinizi
tatlımm nasıl sevindim bilemezsin okurken gözlerim doldu çok tebrik ederim gel bi öpüyim seni canımMerhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
Selam kızlar bu gun cok mutluyum doktordan gelıyorum pco gıttmıssssssss cok cok az ucacık kıstler kalmıs onlar da hıc sorun olmaz dedı doktor MasALLAHIN var hersey cok guzel memnunum dedı esıme spermatografı testı yaptırmamı ıstedı ondan sonra hersey yolunda olucak ınsAllah kızlar sıze tafsıyem doktorumla da konustum hamıle kalmak ısteyenler sekerı hayatınızdan cıkarın 5 aydır kahve cay sekersız ıcıyorum pcoysanız zayıflayın ben 4 ay ıcınde buyuk bır fark attım ve yendım pcoyu Allahıma sukurler olsun Annemın duaları sızlerın duaları hersey ıcın sızden Allah razı olsun kızlar cok mutluyum anlatamam Yuce Allah hepımıze hayırlı zamnada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsAllah Amin
Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
tatlımm nasıl sevindim bilemezsin okurken gözlerim doldu çok tebrik ederim gel bi öpüyim seni canımRabbim kucaqına almayıda nasip etsin tatlım...tekrar tekrar tebrikler
pembişim okadar emek verdin mücadele ettin ve sonunda başardın inşallah bebiş haberinide en kısa zamanda alırız canım...
Gulcecim sorma valla buzdolabinin kapagi acilir acilmaz kusuyorum yok bole tuharf bisey:-D esim yediriyo beni yememden olmuyorum ama su ve folbilu bile icmek beni bir saat ogurtuyoo... Serum yedim iki gun iyiydim ama yinede degisen bisey yok paso uyuyorum yemeden yanlizca uyuyarak iki kilo almisim nasil:-D napalim hersey minnos icinn... Sen nasilsin nasil gidiyor? Senin baslamadi daha dimi bulantin falan?
hep böyle kalmaz geçer merak etme.folbiol mide bulandırıyomuş folidoce al bence. ben de daha bulntı başlamadı bugün 5+0 oldum:) kalb atışlarını bi duysaydım.ne zaman doktora girtsem sen ne zaman gittin ne zaman kalp atışını duydun canım.
günaydın güzel ve özel anne adayları. bir pazar günü ancak ben erkenden ayaktayım:)yazık daha eşim bile uyanmadı. sizler nasılsınız bakiiim. kızlar çok mutluyum dün ilk kez( uzun bi aradan sonra) doyduğumu hissettim. mide bulantım neredeyse kalmadı. yani devam hala ama eskisine nazaran çok rahatsız etmiyor. bu arada söylemeyi unuttum doktor %90 kız bebeğin olacak dedi:) kız anası addettim kendimi:) eşim kız delisi artık rahatça söylüyoruz çevreye. eşim de bugüne bugün kız babasıyım ben diye seviniyo:)kızlar doktor cinsiyeti için altına doğru yerleştirdi aleti benimki çıldırdı nasıl tekmeler savuruyo:) en sonunda poposuna dek gördük:) çok direndi ama kızım teyzeleri göstermedi hemen nazlım:)))) neyse cancağızlarım yine gelirim ben. öpüyorum hepinizi dolup taşan sevgimle:)
Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.
Selam kızlar bu gun cok mutluyum doktordan gelıyorum pco gıttmıssssssss cok cok az ucacık kıstler kalmıs onlar da hıc sorun olmaz dedı doktor MasALLAHIN var hersey cok guzel memnunum dedı esıme spermatografı testı yaptırmamı ıstedı ondan sonra hersey yolunda olucak ınsAllah kızlar sıze tafsıyem doktorumla da konustum hamıle kalmak ısteyenler sekerı hayatınızdan cıkarın 5 aydır kahve cay sekersız ıcıyorum pcoysanız zayıflayın ben 4 ay ıcınde buyuk bır fark attım ve yendım pcoyu Allahıma sukurler olsun Annemın duaları sızlerın duaları hersey ıcın sızden Allah razı olsun kızlar cok mutluyum anlatamam Yuce Allah hepımıze hayırlı zamnada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsAllah Amin
Çok sevindim senin adına. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırızSelam kızlar bu gun cok mutluyum doktordan gelıyorum pco gıttmıssssssss cok cok az ucacık kıstler kalmıs onlar da hıc sorun olmaz dedı doktor MasALLAHIN var hersey cok guzel memnunum dedı esıme spermatografı testı yaptırmamı ıstedı ondan sonra hersey yolunda olucak ınsAllah kızlar sıze tafsıyem doktorumla da konustum hamıle kalmak ısteyenler sekerı hayatınızdan cıkarın 5 aydır kahve cay sekersız ıcıyorum pcoysanız zayıflayın ben 4 ay ıcınde buyuk bır fark attım ve yendım pcoyu Allahıma sukurler olsun Annemın duaları sızlerın duaları hersey ıcın sızden Allah razı olsun kızlar cok mutluyum anlatamam Yuce Allah hepımıze hayırlı zamnada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsAllah Amin
canım gözünüz aydın ne güzel Allahım gönlüne göre vermiş eşinin biz de eşimle kız olsun çok istiyoduk kısmet değilmiş bize pipili nasip etti:)) yerim ben nazlı kızını annesi
çok sağol seastire teyzesi. sen nasılsın görüşmeyeli. ben iyiyim kilo almaya çalışıyorum iki kilo vermişim bi ayda. o yüzden poğaçalar sigara börekleri evimden eksik olmuyor:)doğal yemek için herşeyi kendim yapıyorum saat 9 da uyumaya başlıyorum kanepede yorgunluktan:) teyzesi kızıma isim bile buldu babası. kubilay ın kızı belinay diyoo:) o kadar alıştık ki biz bebeğimize rabbim kimseyi ayırmasın yavrusundan yeni yeni anlıyorum acısının büyüklüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?