- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.421
Kizlar nasilsiniz? Iyi bir haftasonu gecirmenizi dilerim. Bugun esimle faal bi gun gecirecektik guya ama 2 gundur yogun kusma ve bayilmalardan sonra dr geldik serum verdi vitaminlerle birlikte pahali gelince kendi calistigim hastaneye geldim burada serumun bitmesini bekliyorum tekrar dr gidip kontrol olup kalp sesini tekrar duyacagim esimler beni tek mutlu eden sey bu suanda... Dr yogun kusan annelerde tek korkusunun halsiz. Ve vitaminsiz kalma ihtimaliymis yoksa bebege hic zarari yokmus,hatta cok saglikli oluir dedi ins.oledir. Hic tahmin etmezedim hamisligimin bole agir seyredecegini rabbim herkese herseyin hayirlisini versin ins. Belki dogumum kolay olur;-) bu arada bulani ilaci vermedi kemoterapi hastalarinin kullandigi ilaclar arasinda yer aldigindan cok onerrmiyorum ekstra ilaci dedi haftada bir serum takacaklar...
kızlar dün dr a gittim herşey yolundaymış çok şükür 9 haftalıkmış bebişim ya martın son günü yada nisanın ilk 3 günü doğum yapıcakmışım hayırlısıyla annnaaaammmm kızlar bi görseniz çok şirin ya ben ve eşim daha dün bebeğimizin olacağına sevindik bir daha üzülmemek için.rabbim bana ve cümlesine sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin
ben de bu topiğin ilk sayfalarında ağustosta hamile kalırım inşallah diye yazmıştım ve dün doktora gittim ve hamileyim allahıma çok şükür bu benim 2. gebeliğim 3 ay önce erken dğum yaptım ve bebeğimi kaybettim inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçiririm benim gibi hamile olan herkeze allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
canım gittiqim doktor aile hekimi...sadece elindeki tahlillere göre yorum yapıyor..saqlık ocaklarıda zaten belli şeyleri tahlil yapıyor...benim lekelenmelerim 1 hafta devam etti..bazen kahverengi bazen pembeli kırmızılı sürüp gitti..gerçekten çok korktum tatilde olduqum içinde başka bir doktora gitmek istemedim... daha önce hiç bu tarz lekelenmelerim olmadıqı için endişelenmemi yerinde karşılıyorum...psikolojik işin kolay kısmı...ki inşallah psikolojiktir...bir sorunla karşılaşmak tabiki istememem...ama ayakta duramıcak kadar baş dönmesinin ve bu lekelenmelerin psikolojik olarak deqerlendirilmesi son derece üzücü...Bu kadar şey psikolojik miymiş
Allah'tan sağlık sorunun yok. Acilen sakinleştirici çaylar iç, bol dua et.
Hala şaşkınım
İyi bayramlar
ecelimm canım benim bende seni çok seviyorum bunu çok iyi biliyosunCanım butun yazılanları okudum senınle ılgılı olanları buugnde gec gırdım ve sana yetısemedım bıtanem...Hamlılelık belırtısı dıye benım hıc ıcımden gecmemıstı dusuk falan yok oyle bısıde benım canımı sıkan baş dönmelerin acaba sıcakların etkısı olabılırmı?yada tansıyon falan ALLAH korusun butun cıddı hastalıkların bas kaynagı başdönmeleriyle başlıyor tatılını yap dön ve iyice cekaptan gec canımcım bısı oldugundan degıl tedbır amaclı bılemeyız bızlerıde neler beklıyor RABBİM heppımıze yardımcı olsun sadece ona emanetız..senı cok sevıyorum pimpirikli anne asıl bıze metanetınle örnek olman gerekırken kadındakı telasa bak piss cadıı senibuda bıze tecrube olsun.. guzel haberlerınle dönersın ınsallah kızz bak aklıma ne geldı bakarsın tatıl ateşiyle birtane ates gıbı bebişle dönersın kımbılır Hadı bakalım hayırlı bayramların olsun dularımdasın
canım çok geçmiş olsun... ne desem boş biliyorum ama en güzel Rabbimize bırakmak herşeyi...inşallah en kısa zamanda yeni bir bebişler tüm yaraların sarılır cnm..merhaba kizlar
acimi paylasan tum arkadaslarim tesekkur ederim cok sagolun. evet tum sozler bos gibi geliyor simdi insana ama hepsi moral oldu bana. gecmisinizde benzer seyleri bi cogunuz yasamissiniz hiikayelerinizi okudum. simdi saglikla yeni bebeklerinizi bekliyosunuz. allahim size ve bebeklerinize saglik ve hayirli gunler nasip etsin. bu kotu gunleri atlattiktan sonra darisi benim basima. tabi 3 ay bekliycem yeni bi gebelik icin.
atlatmaya calisiyorum ama hala kotuyum. yarin kurtaj olucam. dualariniza beni de ekleyin.
opuyorum hepinizi,kendinize dikkat edin. saglicakla kalin.
ben de bu topiğin ilk sayfalarında ağustosta hamile kalırım inşallah diye yazmıştım ve dün doktora gittim ve hamileyim allahıma çok şükür bu benim 2. gebeliğim 3 ay önce erken dğum yaptım ve bebeğimi kaybettim inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçiririm benim gibi hamile olan herkeze allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
selam canım. ben de dün dr.daydım, yeni ay yeni takip olarak başladık bakalım hayırlısı.
canım zor günler geçiriyorsun ama tutunduğun bir mutluluğun var karnında bunu unutma... sağlıkla gelecek kucağına biraz sabır zuzum.
ilaçsız hamilelik en güzeli tabii ne olursa olsun zararı vardır mutlaka her ilacın. olabildiğince içmemeye çalışmak lazım.
Merhqaba deryafcim karsilasamadik bir turlu ne dedi dr,bi problem yok umarim. Birdaki takiplerinden birini denk getiriyoruz ok;-) ben senin yolun sonuna yaklastigini dusunuyorum. Seastrem benimkini hissetti bende seninkini hissediyorum bu yuzeden relaks ol... Rabbim akil ve beden sagligi versin gerisi gelir zaten,kendini her ay olura yada olmaza kanalize etmemek gerekiyormus. Ben burada bazen isyanlara bagladigimi okusanda guclu ve takmayan bi yapim var hele bu bikac aydir daha cok hissettiriyordu kendinisi bana cok sukur genciz saglik problemimiz yok ee eslerdede sorun yoksa rabbim biz zzaman belirlemis dmktir. Bende sabirla bekledim ve dr dedigi gibi sen bebegi istediginde degil o cani ne zaman isterse o zaman gelir ve kendi anne babasini kendi secermis. Belki hikaye anlatmisti ama cok houma gitti bu bakis acisiinsallah rabbim hayirlisiyla diger evreleriminde boyle olagan ve saglikli gecmesini nasip eder. Benim gonlumdekini bana yazan rabbim seninkinide en ksa zamanda gondersin. Muckkk
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,bende klomene başladım bu ay,doktor rahim filmi çektikten sonra klomen verdi,3 ay kullan,hamilelik olmazsa yine gel dedi.Kontrolsüz bir şekilde kullanılırmıki yaa....işte napim belki bir umut yumurtlamam daha iyi olur belki,ama ağır bir ilaçmış,gözlerimde kelebekler ucuyor resmen,sizde kullandınızmı yada kullanıyormusunuz kızlar?bi zararı olurmuki bana?
hayırlı olsun çok sevindim senle aramızda bir gün var bakalım yeni gelen bebeklerin cinsiyetleri ne olacak
zuzucum merhaba;
öncelikle tebrik ediyorum hamileliğini. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Aylar önce seninle burda konuşmuştuk.o zaman batlarımız aynıydı.ikimizde gecikmiştik ama sonunda regl olmuştuk malesef.
çok şükür sen hamile kalabildin. ben hala bekliyorum ne yazıkki... artık pes etmek üzereyim. çok umutsuzum ne yazıkki..
sen nasılsın? bebğin nasıl tatlı annecik :)
Canim gercekten dogru yolu bulmussun sen;-) insallah hayirli haberlerle donersin doktorumuzdanmerhaba zuzum, güzel dileklerin beni mutlu etti sabah sabah :)
dediğin gibi en doğrusu olacak ya da olmayacak diye düşünmemek, aslında hep "hayırlısı" diyoruz ama hayırlısına sabretmeye gücümüz yok... ben hep şuna inandım bebeğimiz için, bizim bebeğimiz anne-babası onu çok istediğinde gelecek, bilmiyorum hep bu vardı içimde, beynimizin vücudumuzu nasıl yönlendireceğini kestiremiyoruz ki bir türlü belki de içimdeki bu düşünceden bekletiyor bebeğimiz bizi. daha evlenmeden aklımızda önce bebek vardı, istiyorduk evet ama daha "bebek istemek" ne demek bilmiyorduk :) tutkuyla istemek başkaymış... emek verince insan, değerini daha iyi kavrıyor bu hayatta istediği şeyler için. artık anne-babası onu tutkuyla istiyor, bekliyor, dualar ediyor... gerisi Rabbime kalmış, ne diyorsa odur... doktorumu seviyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız :) herkes bir dönemin sancılarını yaşıyor işte, ben olsun diye kıvranıyorum, sen büyüsün diye kusuyorsun, ötekiler uyusun yesin içsin diye dertleniyor :) hayat hep bir telaş :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
zuzu, şimdi cinsiyetin belli olması için kaç haftan var? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?