- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.241
zuzu hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın bebeğini
gülceonur seninle hemen hemen aynı günümüz ne yaptın ? varmı belritiler fln...?
gözünaydın cnm çok sewindmm :)
çok sağol canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
bende cok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.şimdi tekrardan bütün yazdıklarını okucam gelişmeleri hatırlıyamıyorum çünkü:)
sağol Allah razı olsun inşallah tanıdık kimseye söylemicem bebeğin kalp atışlarını duyana kadar geçen sefer hemen söyledim bebeğimin kalbi hiç atmadı alınmıştı.darısı isteyenlerin başına bi ay olmasa öbür ay o da olmasa öbür oluyo umutsuzluğa kapılmasın kimse
kızlar çok muutluyum test aldım silik olarak ikinci çizgi çıktı. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah:)hamileyim :)çok korkuyodum olmaz diye düşükten sonra
kızlar çok muutluyum test aldım silik olarak ikinci çizgi çıktı. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah:)hamileyim :)çok korkuyodum olmaz diye düşükten sonra
Canimm gozun aydin darisi tum isteyenlerin basina. Cook sevindim aylarca beklemedigin icin cok sanslisin... Umarim kusmadan gecer benim dunya basima yikildi diyebilirimm... Kusmalarim cok yogunlasti kafami kalediramiyorum aklima gelmezdi boyle bir hamilelik gecirwcegim kissmet bunada sukur...
Hmm güne güzel bir haberşe başladık hadi bakalım rabbim kalp atışlarınıda duyurmak nasıp etsın evet kımseye deme.ama soranlarada yok deme beklıyoruz ınşallah nasıp gıbı sozlerle gecıstır cunku allah verdı sen yok dıyerek ınkara gırersın allah korusun.. bende demıstım kalp atısları duyulmadıgından bebegımı kaybetmıstım bunu gızledım herşey çok guzel olacak....
Canimm gozun aydin darisi tum isteyenlerin basina. Cook sevindim aylarca beklemedigin icin cok sanslisin... Umarim kusmadan gecer benim dunya basima yikildi diyebilirimm... Kusmalarim cok yogunlasti kafami kalediramiyorum aklima gelmezdi boyle bir hamilelik gecirwcegim kissmet bunada sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?