• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

gulceonur dün yazdım ama görmedin sanırım hamilemisin diye çok sevindim canım gerçekten :nazar: allah inş kucağına almayıda nasip eder :21:

kusura bakma görmemişim ya çok sağol Allah razı olsun inşallah hepimizinkini nasip etsin.ara ara kontrl edip gidiyorum bi tane daha çocuğum var da o yüzden gözden kaçmıştır

selam kızlar günaydın zuzu kaçıncı haftada başladı kusmaların ben çok iyiyim :nazar: sadece miğdem bulanıyor birde birşey sorucam kalp atışlarını duydunuzmu biz pazar duyucaz allah nasip ederse ????

Merhaba canim ben. 6+1ken kalp atisini duydum sansliyim sanirim bqana erken geldi beklemiyordum onu... Kusmalarimda 1 haftadir cook yogunlasti uyku kusma tek problemim bu ama uyetiyor inan... Cok guzel bi duygu olmasinin yani sira beni en cok mutlu eden kalp atisi duyulan bebegin saglikli dog,a ihtimali yukseliyor yani dusuk tehdidi biraz daha dusuyor... Herkese hayirli hamislikler diliyorum...

selam kızlar günaydın zuzu kaçıncı haftada başladı kusmaların ben çok iyiyim :nazar: sadece miğdem bulanıyor birde birşey sorucam kalp atışlarını duydunuzmu biz pazar duyucaz allah nasip ederse ????

Merhaba canim ben. 6+1ken kalp atisini duydum sansliyim sanirim bqana erken geldi beklemiyordum onu... Kusmalarimda 1 haftadir cook yogunlasti uyku kusma tek problemim bu ama uyetiyor inan... Cok guzel bi duygu olmasinin yani sira beni en cok mutlu eden kalp atisi duyulan bebegin saglikli dog,a ihtimali yukseliyor yani dusuk tehdidi biraz daha dusuyor... Herkese hayirli hamislikler diliyorum...

Canimm gozun aydin darisi tum isteyenlerin basina. Cook sevindim aylarca beklemedigin icin cok sanslisin... Umarim kusmadan gecer benim dunya basima yikildi diyebilirimm... Kusmalarim cok yogunlasti kafami kalediramiyorum aklima gelmezdi boyle bir hamilelik gecirwcegim kissmet bunada sukur...

zuzummm canım yaaa demek seninde başladı Alllahım yardımcın olsun ben çok iyi anlıyorum seni. inş senin çabucak geçer benim 4,5 aydan sonra geçmişti senin bu kadar uzun sürmesin tatlım yaa

çok sevindim canım :nazar: bizde işte pazar günü duyucaz çalışıyorum diye doktorum pazar gününü ne verdi randevu kusmam yok ama miğde bulantılarım var kusma için erken diyorlar bakalım inş bizde duyarız çok dua ediyorum bir sorun olmasın inş :44:

zuzummm canım yaaa demek seninde başladı Alllahım yardımcın olsun ben çok iyi anlıyorum seni. inş senin çabucak geçer benim 4,5 aydan sonra geçmişti senin bu kadar uzun sürmesin tatlım yaa

Balimm yaa sorma.. Dolabi aciyorum kusuyorum,vc ye gidiyorum kusuyorum dis fircalamak hayal olacak kanimca... Cokta uzun surmus yaa. Ins o kdr uzamaz... Suanda gectimi? Bu arada cinsiyeti ne zaman gormustn?

hepinize güzel günlerr kızlaarr... Bayramda hiç giremedim foruma.. hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun... Yeni hamiş olan bi arkadaşımız varmış çok sevindim rabbim bebişini kucağına almasınıda nasip etsin... Öpüyorum hepinizi canlarııımmm.... :16::16:

Son düzenleme:
Balimm yaa sorma.. Dolabi aciyorum kusuyorum,vc ye gidiyorum kusuyorum dis fircalamak hayal olacak kanimca... Cokta uzun surmus yaa. Ins o kdr uzamaz... Suanda gectimi? Bu arada cinsiyeti ne zaman gormustn?

tatlım bi hap var o biraz fayda ediyo istiyosan adını söyleyebilirim onun sayesinde gözümü açıyodum ben. 12+4te ikili için gittiğimizde ben aa bu erkek dedim doktor güldü nerden anladın dedi bende çıkıntı var bacak arasında dedim oda o göbek kordonu dedi söylemedi daha küçük 18. haftada söylicem dedi bende ertesi günü başka doktora gittim o erkek bu bebek dedi. canım. .

Benimde bu ay olmadı galiba arkadaşlar.Galiba demem ise 3 gün erken başlayan kanamamı lekelenmemi anlamadığın şeyden sonra bugün başlayan adet sancıları ve ardından devam eden kanamam.Normal şartlarda adet olmama 4 gün var ancak erken gelen bu adetin nedenini anlamadım. Ne diyelim hayır olsun artık ,bir daha ki aya umutlarım...Bu arada böyle bi durum yaşayan varsa bilgi verebilir ise sevinirim.

tatlım bi hap var o biraz fayda ediyo istiyosan adını söyleyebilirim onun sayesinde gözümü açıyodum ben. 12+4te ikili için gittiğimizde ben aa bu erkek dedim doktor güldü nerden anladın dedi bende çıkıntı var bacak arasında dedim oda o göbek kordonu dedi söylemedi daha küçük 18. haftada söylicem dedi bende ertesi günü başka doktora gittim o erkek bu bebek dedi. canım. .

Ayy darisi basima bende dr gittigimde 9 haftalik olcam ins.ve baslar ufaktan testlerim. Ben kemik olcumunde hemen anladiklarini dusunuyorum kemik yapilari cinsiyete gore degisiyo cunku... Umarim. Dr hemen soler. Yada kemik olcumu yapan soler':-)

Ayy darisi basima bende dr gittigimde 9 haftalik olcam ins.ve baslar ufaktan testlerim. Ben kemik olcumunde hemen anladiklarini dusunuyorum kemik yapilari cinsiyete gore degisiyo cunku... Umarim. Dr hemen soler. Yada kemik olcumu yapan soler':-)

Abartma zuzummm sankı bır suru cocugun varda cınsıyet onemlıymıs gıbı konusuyon sacmalıyon canım bırak allah neyı nasıp ettıyse o olsun kız erkek farkedermı bızım ıcın lutfen saglıklı olması ıcın dua edelım kucaklarımıza alalım emzırelım ben dogana kadar ogrenmek ıstemıyorum mesela zaten mavı pembe kıyafetler demode oldu farklı renkler alacam tabi allah nasıp ederse sende rıca ederım sakın ol önce sağlık....

maalesef korktugum basima geldi kizlar. bugunku doktor teshisi dogruladi. zor bi surec beni bekliyor. bi sure buralarda olmam kendimi toplamaya ihtiyacim var. dagilmis durumdayim.
kendinize dikkat edin saglicakla kalin.

oyyy zuzum yaa, inşallah çabuk geçer kusmaların.
bu arada sana bişey sorcam bizim dr bayram iznine ayrıldı mı bilgin var mı? şimdi benim cuma günü adetin 3.günü oluyor, gitmem gereken gün. inşallah h.hanededir ya.

maalesef korktugum basima geldi kizlar. bugunku doktor teshisi dogruladi. zor bi surec beni bekliyor. bi sure buralarda olmam kendimi toplamaya ihtiyacim var. dagilmis durumdayim.
kendinize dikkat edin saglicakla kalin.

hayallah canım yaa... ne demeli bilmiyorum ama geçmiş olsun... inşallah en kısa sürede kendini toparlar aramıza gelirsin. en kısa sürede acını unutturacak müjdeni almanı dilerim Rabbimden...

Back