• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Sekerlikler gunaydin. Hayirli,ugurlu mutlu huzurlu bir bayram gecirmeniz dilegiyle... Hamislere sakin,kusmaksizin gonllunuzce bir bayram adaylarimizada bebis haberi vesilesi olsun bu bayram ve cifte kavrullmus lokum tadinda bir bayam gecirmemiz dilegiyle. Hepinize seevgilerr.... Hayata kusmeden kucaklarinizda bulun minik kuslarinizi ins. Aminnnnn

gülceonur seninle hemen hemen aynı günümüz ne yaptın ? varmı belritiler fln...?

öbür konuya yazdım ama nisanda düşük yapmıştım o hamileliğimde ilki gibi batmalar olmuyodu ama bebek problemlıydi inşallah varsa şimdi sağlıklıldır sen de nasıl belirtiler var.
her hamilelikte belirtiler bile farklı oluyomuş yada cinsiyet farklılığında.inşallah vardır ikimizde de.

kızlar çok muutluyum test aldım silik olarak ikinci çizgi çıktı. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah:)hamileyim :)çok korkuyodum olmaz diye düşükten sonra

bende cok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.şimdi tekrardan bütün yazdıklarını okucam gelişmeleri hatırlıyamıyorum çünkü:)

sağol Allah razı olsun inşallah tanıdık kimseye söylemicem bebeğin kalp atışlarını duyana kadar geçen sefer hemen söyledim bebeğimin kalbi hiç atmadı alınmıştı.darısı isteyenlerin başına bi ay olmasa öbür ay o da olmasa öbür oluyo umutsuzluğa kapılmasın kimse

sağol Allah razı olsun inşallah tanıdık kimseye söylemicem bebeğin kalp atışlarını duyana kadar geçen sefer hemen söyledim bebeğimin kalbi hiç atmadı alınmıştı.darısı isteyenlerin başına bi ay olmasa öbür ay o da olmasa öbür oluyo umutsuzluğa kapılmasın kimse

Hmm güne güzel bir haberşe başladık hadi bakalım rabbim kalp atışlarınıda duyurmak nasıp etsın evet kımseye deme.ama soranlarada yok deme beklıyoruz ınşallah nasıp gıbı sozlerle gecıstır cunku allah verdı sen yok dıyerek ınkara gırersın allah korusun.. bende demıstım kalp atısları duyulmadıgından bebegımı kaybetmıstım bunu gızledım herşey çok guzel olacak....

gülün en güzel kokanı
çiçeğin en güzel açanı
yıldızın en çok parlayanı
hayatın en güzel anı
allah'ın cennet mekanı
senin olsun....

Güzel bir gün geçirmeniz temennisiyle....
:16:

kızlar çok muutluyum test aldım silik olarak ikinci çizgi çıktı. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah:)hamileyim :)çok korkuyodum olmaz diye düşükten sonra

gulceonur hayırlı olsun arkadaşım, kalp atışlarını duymayı da nasip etsin Rabbim:nazar::nazar::nazar:

Canimm gozun aydin darisi tum isteyenlerin basina. Cook sevindim aylarca beklemedigin icin cok sanslisin... Umarim kusmadan gecer benim dunya basima yikildi diyebilirimm... Kusmalarim cok yogunlasti kafami kalediramiyorum aklima gelmezdi boyle bir hamilelik gecirwcegim kissmet bunada sukur...

Canimm gozun aydin darisi tum isteyenlerin basina. Cook sevindim aylarca beklemedigin icin cok sanslisin... Umarim kusmadan gecer benim dunya basima yikildi diyebilirimm... Kusmalarim cok yogunlasti kafami kalediramiyorum aklima gelmezdi boyle bir hamilelik gecirwcegim kissmet bunada sukur...

selam kızlar günaydın zuzu kaçıncı haftada başladı kusmaların ben çok iyiyim :nazar: sadece miğdem bulanıyor birde birşey sorucam kalp atışlarını duydunuzmu biz pazar duyucaz allah nasip ederse ????

Hmm güne güzel bir haberşe başladık hadi bakalım rabbim kalp atışlarınıda duyurmak nasıp etsın evet kımseye deme.ama soranlarada yok deme beklıyoruz ınşallah nasıp gıbı sozlerle gecıstır cunku allah verdı sen yok dıyerek ınkara gırersın allah korusun.. bende demıstım kalp atısları duyulmadıgından bebegımı kaybetmıstım bunu gızledım herşey çok guzel olacak....

çok sağol ayrıca böyle uyardığın için Allah razı olsun çok haklısın diyodumki içimden yok dicem olmadı dicem ama senin dediğin gibi demek lazım.inkar olmasın diye çok haklısın çok teşekkürler Allah işini gücünü rast getirsin inşallah.

gulceonur dün yazdım ama görmedin sanırım hamilemisin diye çok sevindim canım gerçekten :nazar: allah inş kucağına almayıda nasip eder :21:

Allah razı olsun amin canım...ilk hamilelikte kusma olmadı bulantı oldu ama.neyseki kısa sürüyo bulantı 1.5 ay falan ama bunda erken başladı bende oruç olduğum için açlıktan diyodum ama şimdi bile çok hafif var geliyo geçiyo.senin bulantılar da geçer yakında inşallah.bebişler sağlıklı olsun da

Back