• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

merhaba hanımlar, uzun süre yoktum özledim sizi. seastre oğlun olacakmış ne mutlu sana rabbim hayırlı uzun ömür versin. benim de kızım olacak inşallah ve ben hala isim bulamadım :50: lütfen bana yardım edin neoluuuurr!!! Rabbim isteyen herkeze sağlıklı bebeler versin inşallah. isim tavsiyelerinizi bekliyorum :16:

Son düzenleme:
kızlar çok muutluyum test aldım silik olarak ikinci çizgi çıktı. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah:)hamileyim :)çok korkuyodum olmaz diye düşükten sonra

gülceonur tebrikler canımmmmmmmm yaa allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahh... senle gunlerımız aynıdı inşallh bendeee alırım guzl haberlerr bugun bat ama kırmızılar gelmedııı bugun bu saat oldu ıns yarın sabah test yapıcm evdeeee bende guzl haberler verırım sızeeeee....suan bı belırtım yok bel agrım flnda yok az az akıntımoluo sarı gbı o kadr bıde gobegımın altında oturunca hava baloncugu olusuyor sankı gıbı baskada bısy yokk..allahımm dualarımızı kabul etsın ınsallah.

Abartma zuzummm sankı bır suru cocugun varda cınsıyet onemlıymıs gıbı konusuyon sacmalıyon canım bırak allah neyı nasıp ettıyse o olsun kız erkek farkedermı bızım ıcın lutfen saglıklı olması ıcın dua edelım kucaklarımıza alalım emzırelım ben dogana kadar ogrenmek ıstemıyorum mesela zaten mavı pembe kıyafetler demode oldu farklı renkler alacam tabi allah nasıp ederse sende rıca ederım sakın ol önce sağlık....

Gunaaydin ecelim... Valla bukadar kusma uyku resmen bitkisel hayattayim bunca seyi yasarlken cinsiyeti takarmiyim hiccc! Inan tabi gonlumde yatan bi cinsiyet var ama nasilsa ikiside olana kdr ugrascam iki cinsiyetide istiyorum... Belki tecrubesizlikten sacmaliyo olabilirim ama rabbime biraktim boyle isterken bu bebisi ne olacagi konusunda en ufak suphe yok mrk ediyorum tabiki,kayinvalidem erkek hazirliklari yapiyorda kendi kendine ona istinaden ogrenmek istiyorum ben bicogumuz gibi... Hastanede calistigim icin kemik olcumu yapanlarin bicogu cinsiyeti biliyo onu ilgi olarak vermek istedim.

oyyy zuzum yaa, inşallah çabuk geçer kusmaların.
bu arada sana bişey sorcam bizim dr bayram iznine ayrıldı mı bilgin var mı? şimdi benim cuma günü adetin 3.günü oluyor, gitmem gereken gün. inşallah h.hanededir ya.

Kusuyom bennn:-( canimm evet ayriliyor eylulun ilk haftasi gelcem dedi benim randevumuda ona gore verdi peki arasanda bi sorsan en son durum boyleydi ama... Numarasi varmi yoksa veriyim dahilisiyle birlikte?

Günaaaaaydııııııııınn canlarım nörüyonuz bakim:9:bende netten 80 ler dızısını seyrettım bu hafta kacırmıstım da ayy cok guzel yaaa bayılıyorum ee tabı sızler 80 lerı bılmezsınız ben bıldıgım ıcın o gunlere dönüyorum resmen valla hiç bir ayrıntıyıda atlamamışlar:16:guzel bır gun gecırelım hep beraberce:54:

kızlarrr:( cok mutzuzum dün hastalanmam gerekıyordu olmadımbu sabah test yapacktım kalktım hala olmamışım regl test yaptım ılk ıdrarla peçeteyle sılerken bıde bı bkatım kırmızılarrrr:((((( geldı ve kesıldı:S amatestı yaptığımla kaldımmm oda tek çizgiii offf ne dıosunuz yanı olmadımı bu ayyy?????????????://

merhaba hanımlar, uzun süre yoktum özledim sizi. seastre oğlun olacakmış ne mutlu sana rabbim hayırlı uzun ömür versin. benim de kızım olacak inşallah ve ben hala isim bulamadım :50: lütfen bana yardım edin neoluuuurr!!! Rabbim isteyen herkeze sağlıklı bebeler versin inşallah. isim tavsiyelerinizi bekliyorum :16:

hoşgeldin tatlım nasılsın prensesin nasıl bakalım. saol Allahım hepimizin bebeklerine sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin. Allahım banada ikinciyi kız nasip etsin inş.:))) DEFNE SİMLA IRMAK BUSE bunlar benim beğendiğim ismler tatlım

maalesef korktugum basima geldi kizlar. bugunku doktor teshisi dogruladi. zor bi surec beni bekliyor. bi sure buralarda olmam kendimi toplamaya ihtiyacim var. dagilmis durumdayim.
kendinize dikkat edin saglicakla kalin.

Seni seviyorum reçelim:16:5 vakit namazda dualarımdasın RABBİM tez zamanda tekrar aramızda olanı nasibi müesser etsin bundada vardır bir hayır öyle düşünelim mevla herşeyin iyisini güzelini bilir.....bizlerden uzaklaşma acını paylaşırız belki daha bi hafifler içine kapanma canımsın:14:

kızlarrr:( cok mutzuzum dün hastalanmam gerekıyordu olmadımbu sabah test yapacktım kalktım hala olmamışım regl test yaptım ılk ıdrarla peçeteyle sılerken bıde bı bkatım kırmızılarrrr:((((( geldı ve kesıldı:S amatestı yaptığımla kaldımmm oda tek çizgiii offf ne dıosunuz yanı olmadımı bu ayyy?????????????://

Olmamış canım malesef ama napıyoruz durmak yok yola devam ediyoruz ateşli gecelere merhabalaaaaaaaaaaarr:16:

Bu arada benden sana bir abla tavsiyesi malum 42 yaşındayım sakın bu ay kafana takma at yani ilişkiye girerken bebek olacakmıi gibi yapma canın istiyormuş gibi tamamen kafanı uçmaya odakla olursa olur olmazsa boşver düşüncesiyle kocanla birlikte ol bak ay sonu çift çizgiyi görmezsen ahada burdayım ne dersen de bana ama tamamen beyninden atmalısın:4:

Olmamış canım malesef ama napıyoruz durmak yok yola devam ediyoruz ateşli gecelere merhabalaaaaaaaaaaarr:16:

Bu arada benden sana bir abla tavsiyesi malum 42 yaşındayım sakın bu ay kafana takma at yani ilişkiye girerken bebek olacakmıi gibi yapma canın istiyormuş gibi tamamen kafanı uçmaya odakla olursa olur olmazsa boşver düşüncesiyle kocanla birlikte ol bak ay sonu çift çizgiyi görmezsen ahada burdayım ne dersen de bana ama tamamen beyninden atmalısın:4:

bu ay oyle yapacağım unutmuyucam bu dedıgınızı çok teşekkur ederımmmm paylaşmıyorum kımseylede cocuk dusundugumu burda sizlerle dertleştiğimm işte :S şuan tuhaf olan korkudan galıba kesıldı adetım..olsun bıtsın başlıyıcaz tekrar ama takmıyıcam bu sefer inşallahh..

eceli bu senin ilk bebeğin mi? Allah uzun ömürler versin inşallah sana eşine bebeğine:) ben de dün doktora gittim. 5 cm olmuş bebeğim 11+2 dedi doktorum sat la uyumlu gidiyor ve çok sağlıklı bi bebek dedi. kalbi 17*0 atıyor yavrumun. ilk kez gördüm hareket ettiğini. çok güzel bi duygu. kalp atışından bile daha güzel. artık aramızda bi bağ var. onu gördüm çünkü. inşallah sen ben tüm isteyen kadınlar tadar anneliği en hayırlı zamanında

ayva reçeli çok üzüldüm canım. şu anda hem sana ağlıyorum hem yoldayım ailemle harika 4 gün geçirdim ama doyamadım ayrıldım diye ağlıyorum. üzülme diyemem insanın ciğeri yanıyor çünkü. acısı geçer de diyemem unutamayacaksın ama hafifleyecek. onun cennette olduğunu bileceksin. ve bunu hiç yaşamamış insanla aranda fark olacak. allah bi datektha nasip edecek inşallah anneliği. o zaman mutluluğun daha çok olacak. en azından bebeğinin olması için bi engel olmadığını gördün demişti bana bi arkadaşım. ben de sana söyleyeyim. hiç olmayabilirdi. ama olabiliyor tekrar olacak sağlıklı bi biçimde inşallah. dualarım seninle

eceli bu senin ilk bebeğin mi? Allah uzun ömürler versin inşallah sana eşine bebeğine:) ben de dün doktora gittim. 5 cm olmuş bebeğim 11+2 dedi doktorum sat la uyumlu gidiyor ve çok sağlıklı bi bebek dedi. kalbi 17*0 atıyor yavrumun. ilk kez gördüm hareket ettiğini. çok güzel bi duygu. kalp atışından bile daha güzel. artık aramızda bi bağ var. onu gördüm çünkü. inşallah sen ben tüm isteyen kadınlar tadar anneliği en hayırlı zamanında

maşallah canım bebeğine. eğer erkekse yakında hareketlerini hissetmeyede başlarsın işte ozaman o bağ dahada kuvvetlenecek

zuzum nasılsın oğlumun tatlı teyzesi. sabahları kalmadan önce başının ucunda tuzlu çubuklardan felan bulundur ondan ye biraz ani kalma oturarak kalk yataktan belki bulantını azaltabilir tatlım sen aklıma geldikçe kendi günlerim aklıma geliyo kötü oluyorum. bugün benimde midem bulanıyooo:((

maşallah canım bebeğine. eğer erkekse yakında hareketlerini hissetmeyede başlarsın işte ozaman o bağ dahada kuvvetlenecek

seastire çok güzel bi duygu anneliği hissetmek bile. artık anneyim diyebiliyorum. bağlanmak istemedim ilk önce. veren allah alırsa çok yıkılmak istemedim.ama artık o benim yavrum diyorum. doktor bi de espiri yaptı babasının kopyası bu çocuk diye:) tek dileğim sağlıklı doğsun hayırlı ömürlü olsun inşallah hepimizin yavrusu

seastire çok güzel bi duygu anneliği hissetmek bile. artık anneyim diyebiliyorum. bağlanmak istemedim ilk önce. veren allah alırsa çok yıkılmak istemedim.ama artık o benim yavrum diyorum. doktor bi de espiri yaptı babasının kopyası bu çocuk diye:) tek dileğim sağlıklı doğsun hayırlı ömürlü olsun inşallah hepimizin yavrusu

evet canım aynen öyle Allahım herkese tatdırsın anneliği inş. Allahım miniklerimize hayırlı sağlıklı ömürler güzel yazılar yazsın

benim doktorumda çok efendi bi duruşu var dedi oğluşuma teyzesi. bidahaki gittiğimde yüzünü çok net görücekmişim sabırsızlıkla 1 ayın geçmesini bekliyorum

benim doktorumda çok efendi bi duruşu var dedi oğluşuma teyzesi. bidahaki gittiğimde yüzünü çok net görücekmişim sabırsızlıkla 1 ayın geçmesini bekliyorum

ben yüzünü net görmedim ama doktor burnu yüzü aynı baba çok mu izledin eşini ne yaptın dedi:)benimki ultrasonu görünce poz verdi bana. sağ elini sıkıp açtı. doktor merhaba anne diyo sana diye espri patlattı. yüzünü görmeye gidince video da iste bence. benimki yaptı verdi izleyip duruyorum:)

ben yüzünü net görmedim ama doktor burnu yüzü aynı baba çok mu izledin eşini ne yaptın dedi:)benimki ultrasonu görünce poz verdi bana. sağ elini sıkıp açtı. doktor merhaba anne diyo sana diye espri patlattı. yüzünü görmeye gidince video da iste bence. benimki yaptı verdi izleyip duruyorum:)

oy yerim ben onu annesi. ben flash bellek götürdüm ama olmuyomuş malesef her gittiğimde kaydettiricektim. 3 aylıkken gittiğimde hiç yerinde durmuyodu takla attı elini ağzına götürdü ellerini birleştirdi çok tatlıydı bu sefer gittiğimdede uyuyodu uyanmadı okadar öksürdüm doktor karnıma vurdu keyfini bozmadı oğlum:))

Back