- Konu Sahibi pembemasal
- #1.201
kızlar bende başından beri sizleri takip ediyorum hepimiz inşallah bebk sahibi oluruz bende artık ciddi ciddi bu ay hamile kalmak istiyorum arkadaşımı kaç aydır pohpohladım yap yap bir dene filan diye ve ilk dnemede hamile kaldı maaşallah diyeyim benim sorunum şu bu gunlerde yumurtlama olması lazım gununu pek kestirememkle birlikte belirtileri hissettim sağ kasığımda ağrı batma hissi hatta karnıma doğru yayılan bir ağrı ara ara solada ağrı vurduyor hafif beyz akıntı çok az ıslaklık var ama gerisi yok gelmedi hatta çamaşırım öncekilere göre daha temiz yınede bu ayı değerlendırdım ve hala devam ediyorum 1 gün arayla acaba ben yumurtlamadımmı yada bu ay olmucakmı çunku her kadın her ay yumurtlucak diye bir şey yokmuş yada hamile filanmı kaldım ki imksnsız bence bu arada göğüslerimdede ağrı sızı vardı şimdi cok fazla yok batımada 14 gun kaldı sizce geçmi yumurta olucak yada erkenmi yumurtladım
aramıza hosgeldın canım adet duzenın nasıl bılmıyorum ama bunlar yumurtlama belırtılerı gıbı geldı bana Allah hayırlısını versın tatlım