• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

kızlar bende başından beri sizleri takip ediyorum hepimiz inşallah bebk sahibi oluruz bende artık ciddi ciddi bu ay hamile kalmak istiyorum arkadaşımı kaç aydır pohpohladım yap yap bir dene filan diye ve ilk dnemede hamile kaldı maaşallah diyeyim benim sorunum şu bu gunlerde yumurtlama olması lazım gununu pek kestirememkle birlikte belirtileri hissettim sağ kasığımda ağrı batma hissi hatta karnıma doğru yayılan bir ağrı ara ara solada ağrı vurduyor hafif beyz akıntı çok az ıslaklık var ama gerisi yok gelmedi hatta çamaşırım öncekilere göre daha temiz yınede bu ayı değerlendırdım ve hala devam ediyorum 1 gün arayla acaba ben yumurtlamadımmı yada bu ay olmucakmı çunku her kadın her ay yumurtlucak diye bir şey yokmuş yada hamile filanmı kaldım ki imksnsız bence bu arada göğüslerimdede ağrı sızı vardı şimdi cok fazla yok batımada 14 gun kaldı sizce geçmi yumurta olucak yada erkenmi yumurtladım

aramıza hosgeldın canım adet duzenın nasıl bılmıyorum ama bunlar yumurtlama belırtılerı gıbı geldı bana Allah hayırlısını versın tatlım

Hayırlı haberlerını beklıyoruz balımmm Allaha Emanetsınn
çok teşekkür ederim pembişim :16:
bacılarım nassınızz...
ben şu an daha iyyim dünkü ağlama krizlerini bi nebze atlattım sayılır. ama midem fena çıkartıyorum...
2 gün rapor aldım. evde dinleniyorum. valla canım kimseyi görmek kimseya menam anlatmak istemiyo. şu an için bir siz bi de kocam olsun yeter. sora belki çarşıya çıkarım, bayram için eksiğim çok evde. alışveriş yaparım.

ecelimmmmm :3:sağol bitanem. ay o halde güldürdün beni kısss. dualarınıza gerçekten ihtiyacım var... umarım kuzeninin aklına uyar benimkisi de üzmez annesini..

vayyy bizim ateşli hatunnn burdaymışşş :9: canım iyi haberlerle dönmüşsün.. allahh sana da bebişine de sağlık versin, dikkat et kendine.
umarım o mucizeyi ben de yaşarım cuma günü..

erginsenacım inşallah tutunma, yerlşeşme kanamasıdır. aman diyim panik yapma...( panik yapma diyene bak :18: ) kendine de dikkat et..
kan tahllili sonucunu da haber ver bize...

şimdilik bu kadar kızlar... azcık evi toplayım.. sora alışveriş.. öpüyorum hepinizi...

tama canım sonucu alır almaz yazıcam:34:

Canim tebriklerrrr darisi basima... Kim bilir benimki ne kdr kucukture on gun sonra ancqa duyarim sesnini ama oplsun yarin gormeye gitcem bakalim neler isitcez dr hanimdan. Ayy o kdr mutlu oldum kiii anlatsana nasi bisiydii:-D

ayyy kız hiç sorma sabah kadar zaten stresten uyuyamadım.randevum 12 deydi ben 10 ordaydım.allahtan erkenden aldılar beni.ultrasonla baktık küçücük minnacık birşey ama henüz bebek denilicek bi tipi yoktu.ama kalp atışlarını duydum.hatta kalp seside böyleydi.yanmada güzelim yanıyom bende mendili salla geliyom ben diye yanık yanık kalbi atıyordu.türkücü yavrum benim

kızlar alışverişten şimdi geldim..gezerken dikkatim daqıldı baş dönmesi okadar etkilemedi ama belim kopuyor..yolda kaç defa duraksadım...hafiften miqrenim başladı ben hamileyken miqrenim tutmaz demekki hamiş deqilim:50::50: sanırım sorun başka bişey :26:
belim neden bukadar aqrırki başım neden bukadar döner...çok fazla bulantım yok...Allahım korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur...kanda bişey çıkmazsa dahiliyeye gitmem gerekicek...tahliller röntgenler Allahım yardım et...

bacılarım nassınızz...
ben şu an daha iyyim dünkü ağlama krizlerini bi nebze atlattım sayılır. ama midem fena çıkartıyorum...
2 gün rapor aldım. evde dinleniyorum. valla canım kimseyi görmek kimseya menam anlatmak istemiyo. şu an için bir siz bi de kocam olsun yeter. sora belki çarşıya çıkarım, bayram için eksiğim çok evde. alışveriş yaparım.

ecelimmmmm :3:sağol bitanem. ay o halde güldürdün beni kısss. dualarınıza gerçekten ihtiyacım var... umarım kuzeninin aklına uyar benimkisi de üzmez annesini..

vayyy bizim ateşli hatunnn burdaymışşş :9: canım iyi haberlerle dönmüşsün.. allahh sana da bebişine de sağlık versin, dikkat et kendine.
umarım o mucizeyi ben de yaşarım cuma günü..

erginsenacım inşallah tutunma, yerlşeşme kanamasıdır. aman diyim panik yapma...( panik yapma diyene bak :18: ) kendine de dikkat et..
kan tahllili sonucunu da haber ver bize...

şimdilik bu kadar kızlar... azcık evi toplayım.. sora alışveriş.. öpüyorum hepinizi...

allahım inşallah en güzel duyguları sana ve diğer kızlara kat kata yaşatsın.ahhhh ne ateşi ateş mateş kalmadı bu sefer kendi ateşim birtek beni yakıyorrrr.

kızlar merhaba...
şimdi sonuçları aldım merakta kalmayın diye geldim....çok işim var akşama yola çıkıcaz..tekrar giremem..
bebek yok arkadaşlar ama başka bir sorunda yok....herşeyim normal çıkmış...ama normalde bnm kan deqerim 0.02 çıkardı şimdi 1.2 ye yükselmiş... bana bu olanlar neyin nesi dedim psikolojiktir dedi :53::53::53: lekelenmede psikolojik heralde :9: reqlime 6 gün var bakalım gelişmeler ne göstericek..
hepinizi öpüyorum umarım tatilden döndüqümde herkesten güzel haberler alırım.. herkesin RAMAZ-I ŞERİF BAYRAMI MÜBAREK OLSUN arkadaşlar herkese iyi bayramlarr :16::16::16::16:

Kızlar din kan testi sonucu 5.7 idi ama kanamam vardı bugun doktora gittim adet olmuştum çünkü muayenede bisey çıkmadı pco falanda kalmamış dedi bu ay progestan kullandım 15. Günümde 21. Gun hastalandım düşük mu bilmiyorum ama artık doğal seyrine bırakacam hayatımda ilk defa 21 gunde hastalandım doktor gebelik icin hiçbir sorunun yok stres yapma devam edin dedi beta hcg yi de önemse çünkü gebelikte bile sağlıklı değildir dedi kısacası bu ayda hastalandım :(:(:(

kızlar merhaba...
şimdi sonuçları aldım merakta kalmayın diye geldim....çok işim var akşama yola çıkıcaz..tekrar giremem..
bebek yok arkadaşlar ama başka bir sorunda yok....herşeyim normal çıkmış...ama normalde bnm kan deqerim 0.02 çıkardı şimdi 1.2 ye yükselmiş... bana bu olanlar neyin nesi dedim psikolojiktir dedi :53::53::53: lekelenmede psikolojik heralde :9: reqlime 6 gün var bakalım gelişmeler ne göstericek..
hepinizi öpüyorum umarım tatilden döndüqümde herkesten güzel haberler alırım.. herkesin RAMAZ-I ŞERİF BAYRAMI MÜBAREK OLSUN arkadaşlar herkese iyi bayramlarr :16::16::16::16:
Bu kadar şey psikolojik miymiş :53::53::53::53::53::53:
Allah'tan sağlık sorunun yok. Acilen sakinleştirici çaylar iç, bol dua et.
Hala şaşkınım :53::53:
İyi bayramlar

attachment.php
Ayy öbür topıkten kopyaladım kızlar ALLAHın mucızesıne bakın hele:14:

Canım butun yazılanları okudum senınle ılgılı olanları buugnde gec gırdım ve sana yetısemedım bıtanem...Hamlılelık belırtısı dıye benım hıc ıcımden gecmemıstı dusuk falan yok oyle bısıde benım canımı sıkan baş dönmelerin acaba sıcakların etkısı olabılırmı?yada tansıyon falan ALLAH korusun butun cıddı hastalıkların bas kaynagı başdönmeleriyle başlıyor tatılını yap dön ve iyice cekaptan gec canımcım bısı oldugundan degıl tedbır amaclı bılemeyız bızlerıde neler beklıyor RABBİM heppımıze yardımcı olsun sadece ona emanetız..senı cok sevıyorum pimpirikli anne asıl bıze metanetınle örnek olman gerekırken kadındakı telasa bak piss cadıı seni:9:buda bıze tecrube olsun.. guzel haberlerınle dönersın ınsallah kızz bak aklıma ne geldı bakarsın tatıl ateşiyle birtane ates gıbı bebişle dönersın kımbılır:17:Hadı bakalım hayırlı bayramların olsun dularımdasın:54:

Bu kadar şey psikolojik miymiş :53::53::53::53::53::53:
Allah'tan sağlık sorunun yok. Acilen sakinleştirici çaylar iç, bol dua et.
Hala şaşkınım :53::53:
İyi bayramlar

arkadaşalar psikoloji öyle bişeydirki insanı hasta değilken hasta eder,yataklara düşürür,mesala ben 10 aydır hamilelikle ilgili tüm belirtileri yaşadım,hemde her ay ayrı ayrı belirtiler,her seferinde negatif sonuc tabi,artık en sonunda iki günde bir başım şiddetli ağrımaya başladı,baktım ben iki günde bir yataklara düşüp ağlıyorum,dedim böyle olmaz,hemen toparlamam lazım,arkadaşlarımında destegıyle tabıkı..tatilde tüm şikayetler bitti,bebek olmadı ama napalım artık dünyanın sonu değil diye düşünmeye başlasam iyi olacak..?gerçi siz şimdi uyuyosunuz,ben niye uyumadım anlatayım,geçen ay kaynımın düğünü vardı,bu ay eltim hamile...işte bu yüzden uyumadım..hayırlısı Rabbim..

arkadaşalar psikoloji öyle bişeydirki insanı hasta değilken hasta eder,yataklara düşürür,mesala ben 10 aydır hamilelikle ilgili tüm belirtileri yaşadım,hemde her ay ayrı ayrı belirtiler,her seferinde negatif sonuc tabi,artık en sonunda iki günde bir başım şiddetli ağrımaya başladı,baktım ben iki günde bir yataklara düşüp ağlıyorum,dedim böyle olmaz,hemen toparlamam lazım,arkadaşlarımında destegıyle tabıkı..tatilde tüm şikayetler bitti,bebek olmadı ama napalım artık dünyanın sonu değil diye düşünmeye başlasam iyi olacak..?gerçi siz şimdi uyuyosunuz,ben niye uyumadım anlatayım,geçen ay kaynımın düğünü vardı,bu ay eltim hamile...işte bu yüzden uyumadım..hayırlısı Rabbim..

Canım benım yanlız degılsın hıc merak etme belkı de bız acele edıyoruz ama hassas kullardanız dayanamıyoruzz zaman zaman senı cok ıyı anlıyourm evde tek kalamamak nedır dusunceler olumsuzluklar mılletın lafları bunlar bızı cok yıpratıyor Allah tez zamanda yuzumuzu guldurece evlatlar verırı ınsAllah sana tafsıyem olumsuz dusunceler senı sarınca abdest al ve dua oku ınan cok ama cok rahatlatıyor bende adet beklerken uzayan akıntı geldı gene dun artık adetın bıle gelmesını ıstıyorum hamılelık belırtılerı aramıyorum bu ay kendımde ama baya hassaslastım dun :) turkcell reklamında agladım mesela hanı varya o yenı olmaz zıyaret aramının yerını tutmazzz:D ne alakaysa Aılem yanımda ama agladım ona sonra umutsuz ev kadınlarında cocuklar aglıyo ben de aglıyorum annem kızım ne oluyor sana dedı hatta yanımdaydı onu da aglatım nedenı yok aglıyoruz:D ınan hassaslasman dogal benden sonra evlenenler var hamıle hatta dogum yapanlar bıle 1 yıl 3 aylık evlıyım ben de ama demekı dogru zaman degılmıs hayırsız bır evltan daha ıyıdır beklıyelım ınan bana Allahın bızler ıcın hazırladıgı guzel bır hedıye var buna butun kalbımle ınanıyorum
Sakın ama sakın umutsuzluk gecmesın kafandan arkadasım salavat getır ayetel kursı oku olumsuzluk gelınce ıcını ferha tut ınan bana yanlız degılsın bızler bam baska ayrı yerlerde aynı derdın ınsanlarıyız ben herseyın guzel olucagına ınanıyorum Allahın ıznıyle

ayyy ben hala şoktayım.bugün yine gidip dinlesemmi ki kalbini
allahım çok güzel birşey.allah inş bu duyguyu herkese yaşatır.tezx zamndaaa

benim elmde olsa hergün gider hem bebeğimi görürüm hemde o muhteşem pıtpıtları dinlerim valla. amin canım benim Allahım kimseyi mahrum bırakmasın o duygudan

merhaba benim topigimin guzel bayanlari.... nasilsiniz.
bugun arife... arifenin tatli heyacanini hep sevmisimdir. bi yandan hazurlik bi yandan yemekler oteki yandan misafir ikramlari tatlilar falan derken. annemle olan eski bayramlar geldi aklima. simdi ailemden uzakta gurbetteyim. esim de ise gitti tek basima doncem evde artikin :43: neyseeee
arifeler guzeldir,arkasinda bayram gibi bi guzelligi saklar. umarim hepimiz hayatimiz icin arkasinda guzellik saklayan bi arife donemindeyizdir. mujdeli haberler bizi bekliyodur...
pembem, rainsu biliyorum kolay donemlerden gecmiyoruz neticede kadiniz duygusaliz aglariz. ama kendimizi ne kadar yipratsak da hersey olacagina variyo. allahtan her zaman hayirlisini dileyelim hakkimizda. bakin simdi bana. hamileyim ama daha sevinemiyorum bile. yine stres var. ne olur uzmeyin tatli caninizi yol arkadaslarim benim.
hepinizi kocaman kocaman opuyorum. :54:

Kızlar slm günaydın nasılsınız ?

Bakalım bu ay ben yine psikolojik olarak hamilelik olayına girdim bir türlü çıkamadım ama içimden bir ses bu ay da hamile değilsin diyor o yüzden kendimi üzmicem bu ay olmazsa sağlığımız yerinde Allah'ın ol dediği zaman olacak artık böyle düşşünüyorum umarım her şey hepimizin istediği gibi olur hayırlısı olsun hepimiz için

Gunaydin dostlarr ben dr geliyorum havadislerim var.... Cok mutluyum hersey beklentimin uzerinde gelisiyor cooook sukur. Bebecik benim bir tane-m ikiz degil! Rabbim isteyene versin ama ben hicc istemiyordum,rabbim dagina gore kar versin... Bebisim 6+1 gunluk kalbi olusmus kalp sesii varrrr bekledigimden cok daha cabuk duydum ve gordummmm... Cook mutluyum rabbim kat be kat fazlasini once isteyen arayan arkadaslarima sonrada bana versin ins. 8 eylule gun verdi fakat ben birkez daha gitcem bahaneyle:-) enfeksiyonuma uygun ilac temizlemek icin herhangi bisey vermedi isticem. Birde gunde 2 bardak sut,ceviz 1 yumurta muhakkak tuket dedi. Gerisi onemli degil heee birde balikk... Cok mmutluyumm cookkkk

Back