- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.221
Gunaydin dostlarr ben dr geliyorum havadislerim var.... Cok mutluyum hersey beklentimin uzerinde gelisiyor cooook sukur. Bebecik benim bir tane-m ikiz degil! Rabbim isteyene versin ama ben hicc istemiyordum,rabbim dagina gore kar versin... Bebisim 6+1 gunluk kalbi olusmus kalp sesii varrrr bekledigimden cok daha cabuk duydum ve gordummmm... Cook mutluyum rabbim kat be kat fazlasini once isteyen arayan arkadaslarima sonrada bana versin ins. 8 eylule gun verdi fakat ben birkez daha gitcem bahaneyleenfeksiyonuma uygun ilac temizlemek icin herhangi bisey vermedi isticem. Birde gunde 2 bardak sut,ceviz 1 yumurta muhakkak tuket dedi. Gerisi onemli degil heee birde balikk... Cok mmutluyumm cookkkk
merhaba benim topigimin guzel bayanlari.... nasilsiniz.
bugun arife... arifenin tatli heyacanini hep sevmisimdir. bi yandan hazurlik bi yandan yemekler oteki yandan misafir ikramlari tatlilar falan derken. annemle olan eski bayramlar geldi aklima. simdi ailemden uzakta gurbetteyim. esim de ise gitti tek basima doncem evde artikinneyseeee
arifeler guzeldir,arkasinda bayram gibi bi guzelligi saklar. umarim hepimiz hayatimiz icin arkasinda guzellik saklayan bi arife donemindeyizdir. mujdeli haberler bizi bekliyodur...
pembem, rainsu biliyorum kolay donemlerden gecmiyoruz neticede kadiniz duygusaliz aglariz. ama kendimizi ne kadar yipratsak da hersey olacagina variyo. allahtan her zaman hayirlisini dileyelim hakkimizda. bakin simdi bana. hamileyim ama daha sevinemiyorum bile. yine stres var. ne olur uzmeyin tatli caninizi yol arkadaslarim benim.
hepinizi kocaman kocaman opuyorum.
Gunaydin dostlarr ben dr geliyorum havadislerim var.... Cok mutluyum hersey beklentimin uzerinde gelisiyor cooook sukur. Bebecik benim bir tane-m ikiz degil! Rabbim isteyene versin ama ben hicc istemiyordum,rabbim dagina gore kar versin... Bebisim 6+1 gunluk kalbi olusmus kalp sesii varrrr bekledigimden cok daha cabuk duydum ve gordummmm... Cook mutluyum rabbim kat be kat fazlasini once isteyen arayan arkadaslarima sonrada bana versin ins. 8 eylule gun verdi fakat ben birkez daha gitcem bahaneyleenfeksiyonuma uygun ilac temizlemek icin herhangi bisey vermedi isticem. Birde gunde 2 bardak sut,ceviz 1 yumurta muhakkak tuket dedi. Gerisi onemli degil heee birde balikk... Cok mmutluyumm cookkkk
Bugun 3. Gun midem cok bulaniyor yanliss sabah diil her an. Ne yapmam gerek. Esime bu donemde aglak gergin ve mide bulantilari cok olur uzerine alinma yanlliz birakma psikolojisi sen bir hissediyorsan o 10 hiseder demis cok hosuma gitti. Esim kahvaltiya goturdu ben yedim o bakti oructu cunku:--D dr eksta her turlu ilaca cok karsi bu arada...
Canım benım yanlız degılsın hıc merak etme belkı de bız acele edıyoruz ama hassas kullardanız dayanamıyoruzz zaman zaman senı cok ıyı anlıyourm evde tek kalamamak nedır dusunceler olumsuzluklar mılletın lafları bunlar bızı cok yıpratıyor Allah tez zamanda yuzumuzu guldurece evlatlar verırı ınsAllah sana tafsıyem olumsuz dusunceler senı sarınca abdest al ve dua oku ınan cok ama cok rahatlatıyor bende adet beklerken uzayan akıntı geldı gene dun artık adetın bıle gelmesını ıstıyorum hamılelık belırtılerı aramıyorum bu ay kendımde ama baya hassaslastım dun :) turkcell reklamında agladım mesela hanı varya o yenı olmaz zıyaret aramının yerını tutmazzzne alakaysa Aılem yanımda ama agladım ona sonra umutsuz ev kadınlarında cocuklar aglıyo ben de aglıyorum annem kızım ne oluyor sana dedı hatta yanımdaydı onu da aglatım nedenı yok aglıyoruz ınan hassaslasman dogal benden sonra evlenenler var hamıle hatta dogum yapanlar bıle 1 yıl 3 aylık evlıyım ben de ama demekı dogru zaman degılmıs hayırsız bır evltan daha ıyıdır beklıyelım ınan bana Allahın bızler ıcın hazırladıgı guzel bır hedıye var buna butun kalbımle ınanıyorum
Sakın ama sakın umutsuzluk gecmesın kafandan arkadasım salavat getır ayetel kursı oku olumsuzluk gelınce ıcını ferha tut ınan bana yanlız degılsın bızler bam baska ayrı yerlerde aynı derdın ınsanlarıyız ben herseyın guzel olucagına ınanıyorum Allahın ıznıyle
ne güzel yazmışsın arkadaşım,bende senin dediklerini yapmaya çalışıyorum,dua edince rahatlıyorum,haklısın doğru bir zamanı vardır ve belki beklemdiğimiz bir anda herşey değişecek..umut ediyorum,tek tek sizinle tanışıp yüzyüze dertleşmeyi cok isterdim,ama inan burada olan herkes için dua ediyorum...sende ağlama öyle insan bir başladımı iyice dibe vuruyor arkadaşım ,güçlü olmak gerekiyor sanırım,güçlü olmalıyız tamammı?
şimdiden herkeslere iyi hayırlı güzel mutlu bayramlar.....
Canim darisi başina ozaman güzel dileklern içn tsk.üc gün sora uzun bir metin haliyle hamileym yazman dildcanım desene Allah gönlüne göre vermiş :) hayırlısı olsun zuzummmm, inşallah arkandan gelirim ben de, son 3 gün BAT için...
Rabbim mutluluğunu daim etsin, cinsiyetini paylaşacağın günler gelecek sırada o var :))
canım moralin yerine gelmiş maşallah.. inan mutlu oldum seni düzgün bir moralle görünce.. benim içimden bebişin sana sımsıkı tutunmuş ve annesine kavuşacağı günü bekliyormuş gibi geliyor.. Rabbim miniğini sana bağışlasın.. Evet bugün arife ama ben çalışıyorumevimi temizlemem lazım öğleden sonra çıkıcam evimi temizlicem almamız gerekenler var eşimle dışarı çıkıcaz sonra iftar derken böyle işte... Keşke bizimde bebişlerimiz olsaydıda bayramda soranlara hamileyim diyebilseydik... Hayırlısı artık ne deyim.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...
canımm maşallahhhhhhbebişinin pıt pıtlarını bile duyup gelmişin ne güzel... ben umutluydum senden ikizdir diye rabbim senin gönlüne göre vermiş ama :) İnşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine canım.. Nolur bizlerede bol bol dua edin olurmu..? öpüyorum cnm
kimisine yoğurt yemekA iyi geliyor kimisine de çubuk kraker. benim de bulanmadığı için bir fikrim yok malesef zuzucum..[/QUOTE
Canlarim cok tesekkür edrm güzel dilek we önerileriniz icin,sizi cook seviyorum. Deryafcim uc gun sonra uzun mmm ler halinde hamileyim demen dilegiyle,irmeganimm aslan kadini hirsli olur eninde sonunda bunu basaracaksin esimden biliyorum;-) pco belasindan siyrilman ve en kisa zamanda anne olman dilegiyle hatta hemn simdi bu gece:-D ozgecim yogurt yiyemiyorum ama ayran yaptim sodali cok iyi geldi,tesekkurler aman baslamasin bulanti fenaymiss... Rabbim isteyen herkse istedigi cinsiyetten bebecikler versin sizin mujdeli haberlerinizide alalim ins.... Aminnnn
merhaba benim topigimin guzel bayanlari.... nasilsiniz.
bugun arife... arifenin tatli heyacanini hep sevmisimdir. bi yandan hazurlik bi yandan yemekler oteki yandan misafir ikramlari tatlilar falan derken. annemle olan eski bayramlar geldi aklima. simdi ailemden uzakta gurbetteyim. esim de ise gitti tek basima doncem evde artikinneyseeee
arifeler guzeldir,arkasinda bayram gibi bi guzelligi saklar. umarim hepimiz hayatimiz icin arkasinda guzellik saklayan bi arife donemindeyizdir. mujdeli haberler bizi bekliyodur...
pembem, rainsu biliyorum kolay donemlerden gecmiyoruz neticede kadiniz duygusaliz aglariz. ama kendimizi ne kadar yipratsak da hersey olacagina variyo. allahtan her zaman hayirlisini dileyelim hakkimizda. bakin simdi bana. hamileyim ama daha sevinemiyorum bile. yine stres var. ne olur uzmeyin tatli caninizi yol arkadaslarim benim.
hepinizi kocaman kocaman opuyorum.
QUOTE=seastire;26073986]çok sevindim zuzummmm gözümüz aydın maşallah benim yeğenime. benim oğlumun pıtpıtlarını bende 6+1 de duymuştum. doktor tahmini doğum tarihini söyledimi canım.
arkadaşalar psikoloji öyle bişeydirki insanı hasta değilken hasta eder,yataklara düşürür,mesala ben 10 aydır hamilelikle ilgili tüm belirtileri yaşadım,hemde her ay ayrı ayrı belirtiler,her seferinde negatif sonuc tabi,artık en sonunda iki günde bir başım şiddetli ağrımaya başladı,baktım ben iki günde bir yataklara düşüp ağlıyorum,dedim böyle olmaz,hemen toparlamam lazım,arkadaşlarımında destegıyle tabıkı..tatilde tüm şikayetler bitti,bebek olmadı ama napalım artık dünyanın sonu değil diye düşünmeye başlasam iyi olacak..?gerçi siz şimdi uyuyosunuz,ben niye uyumadım anlatayım,geçen ay kaynımın düğünü vardı,bu ay eltim hamile...işte bu yüzden uyumadım..hayırlısı Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?