Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

canım desene Allah gönlüne göre vermiş :) hayırlısı olsun zuzummmm, inşallah arkandan gelirim ben de, son 3 gün BAT için...
Rabbim mutluluğunu daim etsin, cinsiyetini paylaşacağın günler gelecek sırada o var :))

canım moralin yerine gelmiş maşallah.. inan mutlu oldum seni düzgün bir moralle görünce.. benim içimden bebişin sana sımsıkı tutunmuş ve annesine kavuşacağı günü bekliyormuş gibi geliyor.. Rabbim miniğini sana bağışlasın.. Evet bugün arife ama ben çalışıyorum evimi temizlemem lazım öğleden sonra çıkıcam evimi temizlicem almamız gerekenler var eşimle dışarı çıkıcaz sonra iftar derken böyle işte... Keşke bizimde bebişlerimiz olsaydıda bayramda soranlara hamileyim diyebilseydik... Hayırlısı artık ne deyim.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...

canımm maşallahhhhhh bebişinin pıt pıtlarını bile duyup gelmişin ne güzel... ben umutluydum senden ikizdir diye rabbim senin gönlüne göre vermiş ama :) İnşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine canım.. Nolur bizlerede bol bol dua edin olurmu..? öpüyorum cnm

Bugun 3. Gun midem cok bulaniyor yanliss sabah diil her an. Ne yapmam gerek. Esime bu donemde aglak gergin ve mide bulantilari cok olur uzerine alinma yanlliz birakma psikolojisi sen bir hissediyorsan o 10 hiseder demis cok hosuma gitti. Esim kahvaltiya goturdu ben yedim o bakti oructu cunku:--D dr eksta her turlu ilaca cok karsi bu arada...

kimisine yoğurt yemek iyi geliyor kimisine de çubuk kraker. benim de bulanmadığı için bir fikrim yok malesef zuzucum..

selam kızlar. çok sevindim güzel haber veren annelerin adına. enginsena sende üzülme olur mu. öpüyorum sizi hepinizi. hayırlı bayramlar şimdiden. ayva reçeli senin ve bebeğin için dua ediyorum canım umarım sende güzel haberlerle gelirsin

çok sevindim zuzummmm gözümüz aydın maşallah benim yeğenime. benim oğlumun pıtpıtlarını bende 6+1 de duymuştum. doktor tahmini doğum tarihini söyledimi canım.

ne güzel yazmışsın arkadaşım,bende senin dediklerini yapmaya çalışıyorum,dua edince rahatlıyorum,haklısın doğru bir zamanı vardır ve belki beklemdiğimiz bir anda herşey değişecek..umut ediyorum,tek tek sizinle tanışıp yüzyüze dertleşmeyi cok isterdim,ama inan burada olan herkes için dua ediyorum...sende ağlama öyle insan bir başladımı iyice dibe vuruyor arkadaşım ,güçlü olmak gerekiyor sanırım,güçlü olmalıyız tamammı?
şimdiden herkeslere iyi hayırlı güzel mutlu bayramlar.....

aynen tatlim benim sana da hayirli bayramlar optum kocamannn

Kizlar yeniden merhabaa ben adet oldum ama yine de mutluyummm adetim duzene giriyor cok sukur adet bitsin pco kontrolu icin doktora gidicem ve mayistan beri baya kilo verdim ama daha tartilmadim onu da bakicaz cok mutlu oldum Allahima sukretim bu engel de gitsin de bebisime kavusayim bunu hissediyorum Annemdeyiz aksam acamam falan yarin da malum bayram simdiden mutlu saglikli huzurlu bayramlar dilerim insAllah bebis isteyelnler evlatlariyla seney karsilariz bayrami Amin Mutluuu bayramlarrrrrr

Canim darisi başina ozaman güzel dileklern içn tsk.üc gün sora uzun bir metin haliyle hamileym yazman dild

Teşekkürler arkadaşım desteğin için,haklısın ağlasakta sızlasakta olacağına varıyor iş..senin adına üzüldüm ,gurbetteyim bende,ailemden 1500 km uzaklıkta biyerde,yalnızlığı cok iyi bilirim,ama sen yalnız değilsin ki,yanında bebişin var,seninle uyuyacak,seninle yemek yiyecek,hiç üzülme,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Bayramınızda kutlu olsun şimdiden..

Son düzenleme:
QUOTE=seastire;26073986]çok sevindim zuzummmm gözümüz aydın maşallah benim yeğenime. benim oğlumun pıtpıtlarını bende 6+1 de duymuştum. doktor tahmini doğum tarihini söyledimi canım.[/QUOTE]

Aaa ciddimisin bi ortak yanimiz daha oldu dmk ki benimkide erkek cunku onlarin kalp atisi tekmeleri erken hissedilirmiss... Herseyi sordum dr a kasintim icin ilac vermedi belkki heyecandandir o da unuttu;-) ama h.ici gidecek ve soracagim yakin zaten is yerime. Tahmini dogum nisanin ilk hafftasi en son 14 nisan 40.haftaya girecekmisim o gun mus. Bakalim kismett,insllah tum evrelerini gormek nasip olur, tum arkadaslarima bu harika essiz duyguyu yasatsin mevlamm...

QUOTE=seastire;26073986]çok sevindim zuzummmm gözümüz aydın maşallah benim yeğenime. benim oğlumun pıtpıtlarını bende 6+1 de duymuştum. doktor tahmini doğum tarihini söyledimi canım.

Aaa ciddimisin bi ortak yanimiz daha oldu dmk ki benimkide erkek cunku onlarin kalp atisi tekmeleri erken hissedilirmiss... Herseyi sordum dr a kasintim icin ilac vermedi belkki heyecandandir o da unuttu;-) ama h.ici gidecek ve soracagim yakin zaten is yerime. Tahmini dogum nisanin ilk hafftasi en son 14 nisan 40.haftaya girecekmisim o gun mus. Bakalim kismett,insllah tum evrelerini gormek nasip olur, tum arkadaslarima bu harika essiz duyguyu yasatsin mevlamm...[/QUOTE]

evet canım çok ortak yanımız var seninle:)) erkek olsun boşver annesi hem erkekler anneye düşkün oluyolar. benim oğlum şimdiden belli ediyo benden başka kimse hareketlrini ellerini koyduklarında hissedemedi bana özel onun hareketleri teyzesi:)). inş canım benim Allahım hepimize sonuna dek sağlıklı sorunsuz hamileleik nasip etsin inş . olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin Rabbim

zuzummm. hayırlı olsun hayatım. valla bu kız kesin ikiz hamile diyodum ben hadi yırttın allahım gönlüne göre vermiş...
allahım sağlıklı ve mutlu bir hamilelik yaşatsın sana, senin kıymetini bilen hayırlı bir evladın olsun inşallah ( çarpı eşittir= hepimize
bi de komşum söledi bana kabak (yemeklik olan) düşük tehlikesini önlüyomuş... mrenüne bunu da ekle canım....

yarın telaşla giremem belki. şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun bacılarım. allah sevdiklerinizle beraber tekrarını yaşatmayı nasip etsin.

ben işlerimi hallettim. tatlım ve sarmam hazır misafirlerim için alışverişe de gittik eşimle. ama fırın bölümünden geçerken acayip midem bulandı. eşim hemen bi poşet uzattı da marketi kurtardık umarım bu bulantılar bebişimin habercisidir.
Kendinize iyi bakın, öpüyorum hepinizi...

Sakın üzülme canım rabbım ol dıyecek olacak kım öne gecebılır hem eltınıde hıc kafana takma o zaten gelmeden almıs gelmıs bebegını sorsan ılk geceden kaldı kımse yemıyo bu bahanelerıcunku yasaklar tatlıdır hemen gebe kalıyorsun ben o kadar dedım kocişe gel onceden yapalım şu cocugu korku olunca hemen kalıyorsunAyy ne kadar kalbım fesat sabah sabah heyy allam bayram msjı ıcın gırdım neler yazdım

yaşam bir masal gibidir,ne kadar uzun olduğu değil,ne kadar güzel yaşandığı önemlidir...
Güzelliklerle dolu şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileğiyle....

Bayramınız mübarek olsun göbüşleriniz
böyle olsun

kadınlar kulübünün güzel hatunları iyi bayramlar :)
Rabbim yüzümüzün güldüğü, sağlıklı, huzurlu bayram geçirmek nasip etsin.
güzel haberler alıp çifte bayram yapmak nasip etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…