- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.181
Erginsena kese görünmese bile kanamana bakarak bir şey söyleyebilir. Haklısın o da kan testi isteyecek. Keşke dün acile gitseydin. Durup dururken kanam olması normal değil ki. Zaten bu kadar baş dönmen olması hiiç normal değil. Bebek olsa bile en fazla bir aylıktır, olur mu bu kadar belirti?
Bak ben de o kadar pıhtılı regl olmama felaket acı çekmeme rağmen ilk günler doktora gitmedim. Annemlerde kalıyordum eşim şehir dışındaydı. Gece gece yaşlı insanlara sıkıntı olur diye ağlaya inleye çektim. İlaçla falan geçiştirdim. Hİç düşük ihtimali falan gelmedi aklıma.Doktora gidince bile düşük ihtimalini hiç kondurmadım kendime.SOnra anlıyor insan hanyayı konyayı ama geç kalmış oluyor
Seni telaşa sokmak istemem ama endişeleniyorum ben senin için
Bak ben de o kadar pıhtılı regl olmama felaket acı çekmeme rağmen ilk günler doktora gitmedim. Annemlerde kalıyordum eşim şehir dışındaydı. Gece gece yaşlı insanlara sıkıntı olur diye ağlaya inleye çektim. İlaçla falan geçiştirdim. Hİç düşük ihtimali falan gelmedi aklıma.Doktora gidince bile düşük ihtimalini hiç kondurmadım kendime.SOnra anlıyor insan hanyayı konyayı ama geç kalmış oluyor
Seni telaşa sokmak istemem ama endişeleniyorum ben senin için