- Konu Sahibi pembemasal
-
hemen test yap canımya bence bunlar yumurtlama belirtisi olamaz, ben de bu kadar aşırı değil ben 14 ağustosu beklemeye karar verdim test için hayırlısı bakalım.
Kizlar hepinize gunaydin sizlere olaylari anlatmak icin sabirsizlaniyorummm... Dr geldim... Bebisim gec dollenme 3.5haftalik. Kesemiz tam ve temiz hatta yaninda birtane daha vaaaaaarrrrrr ikiz olma ihtimali varmis arife gunu tam belli olcak cift kesemi kan pihtisi mi diye ama esim bile gordu heyecandan elim ayagim titreedi resmenn... Tahlillerim vardi calistigim yerde olanlari hemen yaptirdim iki tane daha var onlari dogumevinde yaptiricam aksam yada yarin sabah. Dr super bir kadin cokk sevdik onu rabbim o gunleride gosterirse. Dogumumada o girsin istiyorum biraz tuzlu ama deger... Duaa edin emi birbirimizin dualariyla bu guzel haberlere erdik bende tum kalbimle isteyen gbekleyen yol gozleyen tum adaylara en kisa zamanda yuzunuz gulsun ins. Aminnnnnnnnn
canım benim ne güzel anlatmışsın heyecanını buradan bile anlayabiliyor insan :) ikiz konusuna gelince, hayırlısı canım, eğer istiyorsan süper tabi :) bakımı biraz ürküyor insanı ama düşünsene yanında bıcır bıcır konuşan iki tane minik :))
Insallah soledigin gibi olur canim rabbim hayirliisini versin hepimiz adina. Ben senin adina onun evet catlama agrisi oldununa eminim benimde ole oldu birde lekelenmen gelirse tamamdir. Senide umutlu gorrmek cok guzel mutlu oluyor insan. Bdurumda bati beklemek sart oldu dayanaamam dersen kan yaptir gitsin ama benimkinde cikmadi tatlim adetimi 5 gun gecince cikti gec dollenmisim megersemm;-)
Superr bi kadin oldugundan seninde yuzunu guldurecegine inaniyorum. Allah razi olsun vesile oldun tatlim cook tesekkur ederim. Vee mercimek corbasini bol ic ve klomenli takibin cok iyi oldugunu dusunuyorum ben,sen cekiniyorsun ilac olayindan ama etkili bi yontemm kanimca...
Ayrıca benim doğum günüm 16 ağustos oğlumunki de 17 ağustos rabbim bu doğum günümüzde ona kardeş bana da 2. canımı verir inşallah. Hediyelerin en güzeli. Allah herkezin gönlüne göre versin.
Ben aslan burclarina hastayimmm,zaafim var resmen. Bu yuzden esime dibim dustuuu,cok can yakacak seninkii cookk;-)
hemen test yap canımya bence bunlar yumurtlama belirtisi olamaz, ben de bu kadar aşırı değil ben 14 ağustosu beklemeye karar verdim test için hayırlısı bakalım.
Daha kesin olmamakla birlikte oyle soyledi aysemm esximi bi gor nasil heyecanlandi goruyorum goruyorum ikitane die:-D ikitane yuvarlak yan yana arife gunu belli olcak. Ailede tabiki varr abimin kizlari tek yumurta ikizi,esimin anneannesi ikiz... Rabbim hayirlisini nasip etsin ama korkmuyor degilimm... Nasil bakicam onlara hem maddi manevi hher anlamda korkuyorum. Rabbim bilir isini... Ama cok kukucukmus civcicimm yaa demekki nisan sonu benim tahmini dogum tarihim. Senin dr soledimi tahmini dogumu kusum?
günaydın kıslarrr. size bi şey sormaak istiyorum ben yaaa. balık burcu iyi tanıdığınız bayan yada erkek var mı. karakterleri nasıl etkilenmiş burçlarından. ben hiç tanımıyorum balık burcu. nasip olursa bebeğim balık olacak:) ilginizi çekerse yorumlarınızı bekliyorum kıslaarrrr. bu arada inşallah ayşe kalp atışını duyarsın sen de kelebeğinin. ve zuzu topiğin ilk ikizi senin mi olacak inşallah. ben çok severim ikiz bebekleri. abbim her isteyene en hayırlısı ile versin inşallah isteklerini. öptüm kızlar hepinizi
ay gerçekten mi ayşeee:) inşallah benim de oğlum olursa böyle etkilenir burcundan.
inşallah canım benim.inş benim çocuğumda anası gibi koç olacak.eşim evde bir tane daha sen nasıl olur acaba demeye başladı.
ben yay olmasın derdim hep. anası gibi deli dolu olmasın benimki derdim. seninki koç olacaksa yandı senin eşin. ikinizin inadı balığı kavağa çıkartır valla:)))))
Pişşttttttttt kızlar nörüyonuz benı sormayın aynıııııııııııııııııı
hahahahaha hiç sorma eşim zaten ondan korkuyor.ama diyo iyi bi tarafı var senin gibi en küçük şeyden mutlu olursa oda var diyo.hayırlısı olsun evin içinde iki çılgın adamı delirtiriz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?