Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

hemen test yap canımya bence bunlar yumurtlama belirtisi olamaz, ben de bu kadar aşırı değil ben 14 ağustosu beklemeye karar verdim test için hayırlısı bakalım.

Ayrıca benim doğum günüm 16 ağustos oğlumunki de 17 ağustos rabbim bu doğum günümüzde ona kardeş bana da 2. canımı verir inşallah. Hediyelerin en güzeli. Allah herkezin gönlüne göre versin.

Çok sevindim canım ne güzel bir beklerken 2 tane geliyor.

Allah senden de razı olsun zuzumm, mercimek çorbasını duymamıştım canım hem ben severim bundan sonra daha çok içilecek tamamdır :) ilaç olayına gelince canım... ne olursa olsun ilaç ilaçtır bence, hee bunu duyan zanneder ki ben ilaç içmem, ohooo kutu kutu içmişliğim vardır ama bebek olunca insan kendini düşünmekten vazgeçiyor, yavruma sıkıntı olsun istemem. dün akşam hafiften migrenim tuttu, normalde 2 novalgine çakan ben, 1 tane parol a eyvallah ettim :) hatta ince ince ağrımaya devam ediyor, napalım, biraz uyucaz biraz dua etcez inşallah hafif ilaçlarla atlatmaya çalışcam. olur da gebelik olursa minimum ilaç kullanımı gerekiyor malum.
dr.a gelince... en önemlisi pozitiflik kanımca, bu dr.a başladığımdan beri dr. dönüşü ağlamıyorum yüzüm gülüyor, bir şekilde toparlayıp gönderiyor seni yanından. çünkü eşim diğer dr. a her gitmemden sonra oturup bir posta ağlamam konusunda artık isyandaydı o nedenle de bıraktırdı eski dr.umu.
artık daha umutluyum, bu ay bile olabilir neticede. dünkü ağrılarım hayra alamettir inşallah ki ben yüzde 90 öyle olduğunu yani çatlama ağrısı olduğunu düşünüyorum:)[/QUOTE]

Ayrıca benim doğum günüm 16 ağustos oğlumunki de 17 ağustos rabbim bu doğum günümüzde ona kardeş bana da 2. canımı verir inşallah. Hediyelerin en güzeli. Allah herkezin gönlüne göre versin.

Ben aslan burclarina hastayimmm,zaafim var resmen. Bu yuzden esime dibim dustuuu,cok can yakacak seninkii cookk;-)

hemen test yap canımya bence bunlar yumurtlama belirtisi olamaz, ben de bu kadar aşırı değil ben 14 ağustosu beklemeye karar verdim test için hayırlısı bakalım.

canım bebiş olduqunu düşünmediqim için test yapmak istemiyorum..bikaç gün beklicem yumurtlamaysa zaten geçip gider baktım geçmiyor öyle test yaparım

Erginsena yumurtlama ağrısı olabilir. Bende de fazlasıyla var. Ama bende akıntı yok gibi anlamadım neden.

Zuzuuuuu çifter çifter mi geliyor senin melekler

hayır canım bende perşembe gidicem artık o zaman söylerrr inşallah bende görürüm artık bebeğimi hayırlısıyla dr bi gidip gelsem böyle kalp atışlarını duysammmm

günaydın kıslarrr. size bi şey sormaak istiyorum ben yaaa. balık burcu iyi tanıdığınız bayan yada erkek var mı. karakterleri nasıl etkilenmiş burçlarından. ben hiç tanımıyorum balık burcu. nasip olursa bebeğim balık olacak:) ilginizi çekerse yorumlarınızı bekliyorum kıslaarrrr. bu arada inşallah ayşe kalp atışını duyarsın sen de kelebeğinin. ve zuzu topiğin ilk ikizi senin mi olacak inşallah. ben çok severim ikiz bebekleri. abbim her isteyene en hayırlısı ile versin inşallah isteklerini. öptüm kızlar hepinizi

canım benim sağol benim eşim balık.çok duygusal merhametli oluyor.hassas temiz evine bağlı mesela benim eşim.kimse saygısızlık yapmaz hep bir olgunluk var.çabuk sinirlenmez ama sinirlendiğinde yanına yaklaşılmaz çok severim balık burcunuuu

bi de kızlar ben bugün çok garip bi şey hissettim. 10 haftalık hamileyim ve sabah karnımda çok garip bi seyirme hissettim. acaba bebek hareketi olabilir mi. özellikle bebeğinin hareketlerini hissedebilen anneler beni bu konuda aydınlatır mısınız. 6 7 defa karnımın içinde seyirme hissettim acaba mı dedim.

inşallah canım benim.inş benim çocuğumda anası gibi koç olacak.eşim evde bir tane daha sen nasıl olur acaba demeye başladı.

ben yay olmasın derdim hep. anası gibi deli dolu olmasın benimki derdim. seninki koç olacaksa yandı senin eşin. ikinizin inadı balığı kavağa çıkartır valla:)))))

Pişşttttttttt kızlar nörüyonuz benı sormayın aynıııııııııııııııııı

ben yay olmasın derdim hep. anası gibi deli dolu olmasın benimki derdim. seninki koç olacaksa yandı senin eşin. ikinizin inadı balığı kavağa çıkartır valla:)))))

hahahahaha hiç sorma eşim zaten ondan korkuyor.ama diyo iyi bi tarafı var senin gibi en küçük şeyden mutlu olursa oda var diyo.hayırlısı olsun evin içinde iki çılgın adamı delirtiriz heralde

hahahahaha hiç sorma eşim zaten ondan korkuyor.ama diyo iyi bi tarafı var senin gibi en küçük şeyden mutlu olursa oda var diyo.hayırlısı olsun evin içinde iki çılgın adamı delirtiriz heralde

Allah bozmasın inş mutluluğunuzu. bak sayende koç kızı da tanımış oldum:) Allah da sabır versin yazık adamcağıza:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…