• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

yaa benimde bi oğlum var ikinciyi istiyoruz ama 4.ayımız bitti tık yok hala ilkinde de 6.ayımda kalmıştım sabırla beklicem artık.bide biz kafamıza takıoruzyya kesinlikle o etkiliyor.ablam spiralle hamile kaldı 2.ayında bebek düştü spiralle beraber.yani takmayalım dicem inş hayırlısıyla isteyen herkesin olur.

hayırlı zamanda gelsin bebkleriniz canım. evet kafaya takmamak gerekiyo ozaman geliyo bebekler

yaa benimde bi oğlum var ikinciyi istiyoruz ama 4.ayımız bitti tık yok hala ilkinde de 6.ayımda kalmıştım sabırla beklicem artık.bide biz kafamıza takıoruzyya kesinlikle o etkiliyor.ablam spiralle hamile kaldı 2.ayında bebek düştü spiralle beraber.yani takmayalım dicem inş hayırlısıyla isteyen herkesin olur.

Al benden de o kadar oğluma ilk ayda hamile kalmıştım şimdi 5 aydır uğraşıyoruz yok. Hayırlısı olsun zamanı var demekki

zuzum nasılsın canım senin işin zor eşinle malesef :( Allahım kolaylık versin bende ilk zamanlar bu yüzden tartışmış ve 4 gün konuşmamıştım eşimle eşim gelip özür dilemesi dahada devam ederdi küslüğüm

Hatirliyorum canimmm hatta aha beenden bidene daha var dedim. Ona bole bisey uyasatmasaydim bunun onunu alamazdim gerci tamaamen istm disi gelisti ama cook etkilendi tatlim. Ohh olsun. Sen nasilsin simdi mesaj atiodum sana napiyosun nie gelmedin diee??

Hatirliyorum canimmm hatta aha beenden bidene daha var dedim. Ona bole bisey uyasatmasaydim bunun onunu alamazdim gerci tamaamen istm disi gelisti ama cook etkilendi tatlim. Ohh olsun. Sen nasilsin simdi mesaj atiodum sana napiyosun nie gelmedin diee??

evet canım hatırlıyorum bende:) ilk üç ay yapmadık biz bişey 3 aydan sonra artık acıdım eşime hadi gel dedim :)) doktora sor öyle dedi bende bişey olmazz dedim öyle başladık:) bende anneme gidip geliyorum tatlım annem cumartesi günü belini sakatladı daha yeni ayağa kalmaya başladı yarında doktora film çektirmeye götürücem sonrada film sonucunu aldıktan sonra ameliyat olduğu doktora izmite götürücem inş ameliyat yerine zarar gelmemiştir

daha önce doğum yapan arkadaşlar belirtiler nelerdir bendede inanılmaz göğüs ağrısı var adetime 4 gün var daha :18:

Muthis gogus ucu agrisi koltuk aina uzanan,kasik agrisi ozellikle soladaydi benimki,ayaklarda yanma,sik idrara cikma,karinda sislik tass gibii,uyku hali,asiri yorgunluk,benimki bunlardi ama en onemli belirti annenin 6.hisii....

evet canım hatırlıyorum bende:) ilk üç ay yapmadık biz bişey 3 aydan sonra artık acıdım eşime hadi gel dedim :)) doktora sor öyle dedi bende bişey olmazz dedim öyle başladık:) bende anneme gidip geliyorum tatlım annem cumartesi günü belini sakatladı daha yeni ayağa kalmaya başladı yarında doktora film çektirmeye götürücem sonrada film sonucunu aldıktan sonra ameliyat olduğu doktora izmite götürücem inş ameliyat yerine zarar gelmemiştir

Cok cook gecmis olsun canim uff bu halde bide hasstane hasstane gezicenn. Bu arada kan verdin ins.yukselis normaldirde yarin sabah dr gitcss esimde gelcekmis ins. Dr esimi uyarirda bana gerek kalmaz...... Dua ett banaa

Cok cook gecmis olsun canim uff bu halde bide hasstane hasstane gezicenn. Bu arada kan verdin ins.yukselis normaldirde yarin sabah dr gitcss esimde gelcekmis ins. Dr esimi uyarirda bana gerek kalmaz...... Dua ett banaa

çok saol canım bende geçen hafta bebeğimi görmeye gitmiştim kan felan vermiştim dün aldım sonucu iyi çıktı şükürler olsun annemde devlette gitmişti orda çektirdii ultrason kağıdını ve tahlil sonuçlarınıda gösterdim büyük bi kitle varmış ameliyat olması gerekiyo dedi bayramdan sonra orayada götürücem annemi annem olmak istemiyo sen doğum yap sonra diyo ama ben ertelemesine izin vermicem hemen olsun . yükselmiştir merak etme tatlım evet doktorun yanında yasak olan şeyleri tekrar sor ki eşinde duysun ozman okadar ısrarcı olamaz

bende müthiş ağrı var uyuklama kesinlikle var dün ilk defa sahura kalkamadım erkenden yoruluyorum ama ayaklarımda bişi yok inş. hamileyimdir :49:

günaydın kızlarrrr :16::16::16:
Rabbim bütün isteyenlere ve hamişlerimize hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin....

kızlar benim reqlim biteli 3-4 gün oluyor..herzamankine nazaran daha az oldum bu sefer...sanırım ramazandan dolayı.. ama günlerdir gögüs uçlarım aşırı acıyor evde sütyen bile takamıyorum...yanlışlıkla kolum falan deqdiqinde ayy diye baqırıyorum...reql sonra gögüslerde hassasiyet neden olur bilen varmı?

Aşkolsun sena sen bayadır yoktun sanırım ee milleti zayıflatayım derken bizleri unuttun olsun canın sagolsun evet bıtanesı hamıleyım 2 temmuzda ogrendım cok sukur kesede bebegın kalp atıslarıda cok cok normal bugun dr 1 ay sonra gel 2lı test yapalım dedı ben ıstemıyorum dr bey dedım sakat olursada doguracam allahın ıznıyle dedım sen bılırsın dedı hanı yas 42 olunca tedbır amaclı dedı oylede allah korusun baktık sakat aldırmıyacagıma gore yapmama gerek yok dedım o zaman20 haftalık oldugunda gel durumuna bakarız dedı suan tam tamına 9+6 haftalıkmısım tek duam RABBIM butun kadınlarımıza ve bana saglıklı sıhhatlı bebeklerımızı kucaklarımıza almak nasıp etsın cunku oburunu hatırlarsan kalp atısı duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım ne agladım psıkolog yardımıyla atlattım sımdı kalbı gumbur gumbur atan bır bebege nasıl kıyarım eger varsa bır sorun o da allahın bana ımtıhanıdır yarabbı benı korkularımla ımtıhan etme bana ıkılem yasatma yarabbı dıye dua edıyorum ALLAH herseyın ıyısını hayırlısını bılır sadece ona tevekkul edıyorum...suanlık hersey cok cok guzel mutluyum bulantılarım dısında ama olsun saglıklı bebek anneyı bıraz uzermıs üzsün yavrum ama bır dogsun ahada buraya yazıyorum dötünü dötünü ısıracam:9:seni cok özledim cınsıyetı bellı degıl benım ıcımden erkek gecıyor ama nasıp cadı dedım cadılık yapıyorda ondan:emir_bebek:

Aşkolsun sena sen bayadır yoktun sanırım ee milleti zayıflatayım derken bizleri unuttun olsun canın sagolsun evet bıtanesı hamıleyım 2 temmuzda ogrendım cok sukur kesede bebegın kalp atıslarıda cok cok normal bugun dr 1 ay sonra gel 2lı test yapalım dedı ben ıstemıyorum dr bey dedım sakat olursada doguracam allahın ıznıyle dedım sen bılırsın dedı hanı yas 42 olunca tedbır amaclı dedı oylede allah korusun baktık sakat aldırmıyacagıma gore yapmama gerek yok dedım o zaman20 haftalık oldugunda gel durumuna bakarız dedı suan tam tamına 9+6 haftalıkmısım tek duam RABBIM butun kadınlarımıza ve bana saglıklı sıhhatlı bebeklerımızı kucaklarımıza almak nasıp etsın cunku oburunu hatırlarsan kalp atısı duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım ne agladım psıkolog yardımıyla atlattım sımdı kalbı gumbur gumbur atan bır bebege nasıl kıyarım eger varsa bır sorun o da allahın bana ımtıhanıdır yarabbı benı korkularımla ımtıhan etme bana ıkılem yasatma yarabbı dıye dua edıyorum ALLAH herseyın ıyısını hayırlısını bılır sadece ona tevekkul edıyorum...suanlık hersey cok cok guzel mutluyum bulantılarım dısında ama olsun saglıklı bebek anneyı bıraz uzermıs üzsün yavrum ama bır dogsun ahada buraya yazıyorum dötünü dötünü ısıracam:9:seni cok özledim cınsıyetı bellı degıl benım ıcımden erkek gecıyor ama nasıp cadı dedım cadılık yapıyorda ondan:emir_bebek:

tatlım Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin sana ve tüm hamişlere....
bende seni çok özledim ben gelmesem sizin beni arayıp soracaqınız yok :4:
bebişin cinsiyetinide Rabbim gönlünüze göre versin canım bende hamiş kalırsam hep bir kızım olsun istiyorum....kafam çok karışık okumuşsundur...telaştan evham yapıyorum sanırım cnm..

Son düzenleme:
daha önce doğum yapan arkadaşlar belirtiler nelerdir bendede inanılmaz göğüs ağrısı var adetime 4 gün var daha :18:

canım benım hamıleyken hıc gögüs agrısı belırtım falan olmadı hatta benım adet belırtımdı her ay gögüs agrısı hassasıyetı o ay olmamıstı sadece adetım gecıktıgınde arada adet olcakmısısm gıbı kasık agrısı olur gecerdı bırde bacagım agrımıstı aslında buda benım adet belırtımdı bırde asırı ıslak beyaz seffaf akıntım olmustu bırde hamıleysen atesının yüksek olması lazım atesını ölc bak bakalım ates düşerse adet olcagın anlamına gelıyor cünkü
ergn senacım madem ıstemıyorsun ama esın ıstıyor ona bıldırmek ısemıyosan hap falan kullan gızlıden madem ıstemıyorsun iş hayatına gırmısısn 2 cocuguda büyütmüşsün bıran evvel korun derım benımd ebuaralar adetım öncekılerden az sürüyor mesela buay aksamüstü 17de oldum ogün sonrasıda 2 tam gün oldum kesıldı sonra 2.5 gün falan adet gördüm sayılır yanı hatta 4.gününe hıc gram kan gelmedı 5.gün oruca basladım baktım 2-3 kez kahverengı aıntı geldı buda olmazdı normalde aslında şimdi oruca devam edıyorum ama hamılelık belirtımde yok zaten yumurtlama dönemıne bıle gırdım ama buara cocuk calısması yapanlardan özelıkle duyuyorum adetlerının erken gelıp kısa sürdügünü belkıde sıcaklardandır

çok saol canım bende geçen hafta bebeğimi görmeye gitmiştim kan felan vermiştim dün aldım sonucu iyi çıktı şükürler olsun annemde devlette gitmişti orda çektirdii ultrason kağıdını ve tahlil sonuçlarınıda gösterdim büyük bi kitle varmış ameliyat olması gerekiyo dedi bayramdan sonra orayada götürücem annemi annem olmak istemiyo sen doğum yap sonra diyo ama ben ertelemesine izin vermicem hemen olsun . yükselmiştir merak etme tatlım evet doktorun yanında yasak olan şeyleri tekrar sor ki eşinde duysun ozman okadar ısrarcı olamaz

Evet canimmm sonucumu aldim 1000 ustu ok isareti var ve buyuk isareti var arin dr gorur insallah normal bulur degerimi kesske net cikaranlardan olsaydi ama biazim has.desgerleri boyle maleseff...yarinda ogrenip doncem sanaa...

Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Rumeysagul 6 ağustos

Zuzu19 1 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

Edavut 8 ağustos Hamileeeeeeeee

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Rankara 29 temmuz

Gunes0001 21 ağustos

Ebru_1907 25 ağustos

Pantenol 22 ağustos

Dersperate20 8 ağustos

Meltemtnc 29 ağustos

Yasemnn 9 ağustos

merciminik Hamileeeeeeeeeeeeee

felsefem Hamileeeeeeeeeeeeeee

Yok mu başka hamileler ? ?

benimde 10 ağustos. Bu güzel dualara aminnnn diyerek bereketini almayı diliyorum :)) inşaallah hayırlısıyla artık gün mün saymammmm :))

16 ağustostur gençler batım.
gülmedi gitti ah bu benim bahtım.
bebişimi gönder Ya Rab.
üzüm istiyor canım salkım salkım:)))

..........................nasıl ama iki dakkada şair sevilço döktürüverdi, ya artık hamişş olmak istiyorum. ama çok takmamak da gerek biliyorum.
neyse hersey olacagına varır , dualarınızda olmak dileğiyle şu mübarek sahur saatinde (yuh bana , bu saatte burdayım:)) .
Sizi seviyor en erken günaydın'ı galiba ben diyorum. öptüm şekerler

Back