• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Erginsena yumurtlama ağrısı olabilir. Bende de fazlasıyla var. Ama bende akıntı yok gibi anlamadım neden.

Zuzuuuuu çifter çifter mi geliyor senin melekler :nazar::nazar::nazar:

Galibaa beni peri carpti;-) dr arife gunu gel bakalim digeriddemi kese yoksa kesenin olusturdugu oyukmu diye. Esim gordum gordum iki taneydi die tutturduu;-) rabbim dagina gore kar verir hayirlisi olsun

amin canım benhim sevmediğim burç akrep ve ikizlerrr.

benim kocam ikizleeeerrrrr:) ay burnumdan geldi o ikilikten vazgeçirene dek. bi öfke bi sinir bi ikilem sürekli. şimdi tekiz benim eşim. yada ben onu çok sevdiğimden öyle görüyorum:)))akrep denince zaten ben de kalırım orda.

benim kocam ikizleeeerrrrr:) ay burnumdan geldi o ikilikten vazgeçirene dek. bi öfke bi sinir bi ikilem sürekli. şimdi tekiz benim eşim. yada ben onu çok sevdiğimden öyle görüyorum:)))akrep denince zaten ben de kalırım orda.

evet benim kayınpederim ikizler benimde kocamında burnumuzdan getirtti evliliğimizi.herşeyi ben bilirim.benim dediğim olur.müsrif.dangalak kötü alışkanlıklar var.ama babamda ikizler kayınpederim tam tersi vur ensesine al ağzından lokmasını

amin canım benhim sevmediğim burç akrep ve ikizlerrr.

Ben seni bırakırmıyımcanmın ıcıııının içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16:bu arada bende ıkızlerım unutmayalım:19:kız kayın valıdem dun aksam ban suprız yaptı ıftardan sonra geldı bu hafta bende sagolsun yardım etmeye geldı evım çöp eve dönüşmeden:9:o yuzden gıremıyom senı sefiyooomm uyuzzz:54:

eceli sen nasılsın. hiç haber görmedim senden. nasıl gidiyo hamilelik

Canım benım evet denk gelemedık gercı bende sık sık gıremıyorum sen bakma ayse cadısına oyle dedıgıne ınan pc basında fazla durunca mıdem bulaıyo zaten bulantılarımı butun topık okudu sen nasıl okumadın hayret:9:du dr gıttım hersey cok guzel dedı kese su bebegın durusu tam tarıhle gıdıyormusum yanı bugun 10 haftalıgım ıkılı test yapmayı dusunmuyom rabbıme emanetız saglıklı sıhatlı kucaklarımıza almak nasıp etsın duadan baska yapacagımız bısı yok muslumanın muslumana duas tutarmıs bırbırımıze bolca dua edelım arkadaslar gercekten dunya dualarla ayakta bız neden durmayalım....:54:

Ben seni bırakırmıyımcanmın ıcıııının içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16:bu arada bende ıkızlerım unutmayalım:19:kız kayın valıdem dun aksam ban suprız yaptı ıftardan sonra geldı bu hafta bende sagolsun yardım etmeye geldı evım çöp eve dönüşmeden:9:o yuzden gıremıyom senı sefiyooomm uyuzzz:54:

bende seni seviyorummmmmmmm özledim bennnnnde seniii

Canım benım evet denk gelemedık gercı bende sık sık gıremıyorum sen bakma ayse cadısına oyle dedıgıne ınan pc basında fazla durunca mıdem bulaıyo zaten bulantılarımı butun topık okudu sen nasıl okumadın hayret:9:du dr gıttım hersey cok guzel dedı kese su bebegın durusu tam tarıhle gıdıyormusum yanı bugun 10 haftalıgım ıkılı test yapmayı dusunmuyom rabbıme emanetız saglıklı sıhatlı kucaklarımıza almak nasıp etsın duadan baska yapacagımız bısı yok muslumanın muslumana duas tutarmıs bırbırımıze bolca dua edelım arkadaslar gercekten dunya dualarla ayakta bız neden durmayalım....:54:

sensin cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı :47:

eceli benim bulantılarım da ayyuka çıktı ama artık sık yemeye çalışıyorum. belki sende de işe yaraar. eşim sağolsun evimde yardımcı çıkarınca ben temizliyo ardımdan yerleri falan. günde bi kez çıkarıorum ama alıştım gibi. biraz biraz eski halime döner gibiyim bu aralar.

bi de eceli akıl vermeye çalışıyormuş gibi görünmek istemem ama testi yaptırmak sanki daha doğru gibi anneler için. bu bebek 100 de 100 sağlıklı ya da sağlıksız demek değil ki. en azından kötü bi şey öğrenecek olursan 3 lü test yaptırır işin kesinliğine bakar kendini ona göre hazırlarsın. ben böyşle düşünüyorum yani arkadaşım. tabi ki o bebeğin yaşama hakkını elinden alamayız ama duruma hazırlıklı olmak gerekli de olabilir bazen sanki. yine de biz iyi düşünelim iyi olsun canım arkadaşım benim

bi de kızlar ben bugün çok garip bi şey hissettim. 10 haftalık hamileyim ve sabah karnımda çok garip bi seyirme hissettim. acaba bebek hareketi olabilir mi. özellikle bebeğinin hareketlerini hissedebilen anneler beni bu konuda aydınlatır mısınız. 6 7 defa karnımın içinde seyirme hissettim acaba mı dedim.
onlar bagırsak hareketlerı canım bebekle alakalı degıl ılk gebelıklerde genelllıkle 18*20.haftalarda baslar bebek hareketlerı hissedilmeye bende o seyırmeyı hep bebek hareketı sanırdım ama degılmıs :)
kızlar bende yoqun akıntı ve bulantı başladı...kasıklarımdaki aqrı belime kuvvetlice vuruyor..bütün gece aqrıdan uynadım durdum..ya klima çarptı yada yumurtam çatlıyor... gögüslerimde iyice doldu şişti dokunamıyorum uçları dik dik oldu...bişey söyleyin kafayı yicem.. reqlimde bu ay çok azdı ne bu şimdi yaa..

güzelım neden test konusunda bukdar inat ettıgını anlamadım ben herkes ısrarla test yap diyor ama sen bebek oldugunu düşünmedıgımden yapmıyorum diyosun olmadıgınıda düşünsen ne kaybın olucakkı test sonucunu görünce negatıf cıkarsada ıcın rahatlar en azından nebılım bır hamılelık olsa risklı bır durum falan varsa haberın olur hıc olmazsa burda formda bır konu okumustum hamıleymıs bırısı ama test yapmamaıs yoktur dıye falan sonra bıtkısel cay ıcmıs flaan düşük yapmıs sonra cok üzülmüştü sendede madem hamıleelık belırtılerı var nıye beklıyosun anlamıs degılım

bilemiyorum cnm çok aqrım var midem bulantısıyle baş dönmeside bugün eklendi...hayırlara yoruyorum cnm..
Hafif mide bulantısı yumurtlama döneminde oluyor. Ama baş dönmesi hiç duymadım yaşamadım. Eğer psikolojik değilse hamilesindir. Bence gerçeklerden kaçmak yerine onunla yüzleş ve git test yap.

onlar bagırsak hareketlerı canım bebekle alakalı degıl ılk gebelıklerde genelllıkle 18*20.haftalarda baslar bebek hareketlerı hissedilmeye bende o seyırmeyı hep bebek hareketı sanırdım ama degılmıs :)

güzelım neden test konusunda bukdar inat ettıgını anlamadım ben herkes ısrarla test yap diyor ama sen bebek oldugunu düşünmedıgımden yapmıyorum diyosun olmadıgınıda düşünsen ne kaybın olucakkı test sonucunu görünce negatıf cıkarsada ıcın rahatlar en azından nebılım bır hamılelık olsa risklı bır durum falan varsa haberın olur hıc olmazsa burda formda bır konu okumustum hamıleymıs bırısı ama test yapmamaıs yoktur dıye falan sonra bıtkısel cay ıcmıs flaan düşük yapmıs sonra cok üzülmüştü sendede madem hamıleelık belırtılerı var nıye beklıyosun anlamıs degılım
çok fazla akıntım var canım yumurtlama akıntısı sanırım...bebiş istemesemde negatifi görmek kötü etkiliyor beni...test alınca bebiş duygularım ön plana çıkıyor... aynı sonu tekrar tekrar yaşamak istemiyorum..
Hafif mide bulantısı yumurtlama döneminde oluyor. Ama baş dönmesi hiç duymadım yaşamadım. Eğer psikolojik değilse hamilesindir. Bence gerçeklerden kaçmak yerine onunla yüzleş ve git test yap.

haklısın cnm...ama gerçekten içimden gelmiyor...sanırım yumurtlama belirtileri 2-3 gün devam ediyor....şikayetlerim daha fazla sürerse söz yaptırıcam...

ergınsenacım akıntın nasıl pekı yumurtlama dönemındekı gıbı mı yoksa hamıellık belırtısı gıbı sefaf ıslaklık durumundamı ordanda ayırt edebılırsın bencede ya hamıleısn yda psıkoljık olarak belırtıelrın artıyor

bi de kızlar ben bugün çok garip bi şey hissettim. 10 haftalık hamileyim ve sabah karnımda çok garip bi seyirme hissettim. acaba bebek hareketi olabilir mi. özellikle bebeğinin hareketlerini hissedebilen anneler beni bu konuda aydınlatır mısınız. 6 7 defa karnımın içinde seyirme hissettim acaba mı dedim.

olabilir tatlım tam olarak anlatsana

Back