- Konu Sahibi pembemasal
günaydın kısçelerrrr herkese kucak dolusu günaydınlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar:)) Nasılsınız bakalım?
Biz bugün yine doktor teyzemize gidiyoruzzzz:))
neden gidiyorsun bende perşembe günü gidicem yavrumu görmeyeee
[erQUOTE=deryaf;25893675]günaydın kızlar,
dün ovülasyon günümdü, kasıklarımda aşırı ağrı oldu ama çok yani. akşam üstü iftara yakın oldu. kıvrandım resmen. adetliyken bile böyle ağrımadı son zamanlarda. en son klomenle tedavi olduğumda iğne sonrası olmuştu böyle ağrı. inşallah yumurtalarım çatlıyordur ondan ağrım olmuştur. hatta korktum kistlerim patlıyor olmasın diye ama kanamam olmadı. ılık duş aldım, masaj yaptım bol bol, parol içtim. şimdi rahatım ama hala ufak ufak var ağrım. bu sabah aynı şiddette devam etseydi dr.a gitmeye niyetim vardı. ramazan nedeniyle tedaviye ara verdim bu ay herhangi bir ilaç ya da bitkisel birşey de yapmadım...
ne olabilir sizce kızlar?
Kizlar hepinize gunaydin sizlere olaylari anlatmak icin sabirsizlaniyorummm... Dr geldim... Bebisim gec dollenme 3.5haftalik. Kesemiz tam ve temiz hatta yaninda birtane daha vaaaaaarrrrrr ikiz olma ihtimali varmis arife gunu tam belli olcak cift kesemi kan pihtisi mi diye ama esim bile gordu heyecandan elim ayagim titreedi resmenn... Tahlillerim vardi calistigim yerde olanlari hemen yaptirdim iki tane daha var onlari dogumevinde yaptiricam aksam yada yarin sabah. Dr super bir kadin cokk sevdik onu rabbim o gunleride gosterirse. Dogumumada o girsin istiyorum biraz tuzlu ama deger... Duaa edin emi birbirimizin dualariyla bu guzel haberlere erdik bende tum kalbimle isteyen gbekleyen yol gozleyen tum adaylara en kisa zamanda yuzunuz gulsun ins. Aminnnnnnnnn
Deryacim varya keske bu ayi degerlendirseydin nolcakki bi iftar sonralarini degerlendirdik sahurdan once yikanip yemek ye yat modundaydim bakk hamisimm;-) yani ara vermeseydin keskee vee bence klomen guclu bir ilac etkili oldugunu dusunuyorum banada agrilar yapti belkide iyi geldi ama agri yazptigi kesinlikle dogru bende oleydim kullandigimda, dvm ett arkasi mujjdee bununn;-)
Deryacim varya keske bu ayi degerlendirseydin nolcakki bi iftar sonralarini degerlendirdik sahurdan once yikanip yemek ye yat modundaydim bakk hamisimm;-) yani ara vermeseydin keskee vee bence klomen guclu bir ilac etkili oldugunu dusunuyorum banada agrilar yapti belkide iyi geldi ama agri yazptigi kesinlikle dogru bende oleydim kullandigimda, dvm ett arkasi mujjdee bununn;-)
Kizlar hepinize gunaydin sizlere olaylari anlatmak icin sabirsizlaniyorummm... Dr geldim... Bebisim gec dollenme 3.5haftalik. Kesemiz tam ve temiz hatta yaninda birtane daha vaaaaaarrrrrr ikiz olma ihtimali varmis arife gunu tam belli olcak cift kesemi kan pihtisi mi diye ama esim bile gordu heyecandan elim ayagim titreedi resmenn... Tahlillerim vardi calistigim yerde olanlari hemen yaptirdim iki tane daha var onlari dogumevinde yaptiricam aksam yada yarin sabah. Dr super bir kadin cokk sevdik onu rabbim o gunleride gosterirse. Dogumumada o girsin istiyorum biraz tuzlu ama deger... Duaa edin emi birbirimizin dualariyla bu guzel haberlere erdik bende tum kalbimle isteyen gbekleyen yol gozleyen tum adaylara en kisa zamanda yuzunuz gulsun ins. Aminnnnnnnnn
Geçen hafta gittiğimde haftaya gel demişti. Erken gebelik,haftaya gel bi bakalım falan dedi. Çok az da olsa dış gebelik riski var gibi bişey söyledi.Bilmiyorum artık Rabbimden hayırlısı.
Haftaya perşembe mi gideceksin minişi görmeye:)
zuzum değerlendiriyoruz tabi :) sadece bunun stressini taşımak istemedim bu ramazan ayında. olursa olur moduna bıraktım bu ay için. olmazsa da dert değil 6 ay takip yapcak dr. tutar elbet Allah ın izni ile :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikizmi hadi hayırlısı olsun inşallah ikizdir 1i kız 1 erkek olur allahmın inşallah çok güzel haberle geri döndün valla.ailede varmı kız sizin ikiz
kızlar bende yoqun akıntı ve bulantı başladı...kasıklarımdaki aqrı belime kuvvetlice vuruyor..bütün gece aqrıdan uynadım durdum..ya klima çarptı yada yumurtam çatlıyor... gögüslerimde iyice doldu şişti dokunamıyorum uçları dik dik oldu...bişey söyleyin kafayı yicem.. reqlimde bu ay çok azdı ne bu şimdi yaa..