• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

günaydınlar artık buralar çok ıssızlaştıııu özledim böyle deli gibi sizinlen muhabbet etmeyi canım sizi aşerdi ne yapıcaz şimdi

neden gidiyorsun bende perşembe günü gidicem yavrumu görmeyeee

Geçen hafta gittiğimde haftaya gel demişti. Erken gebelik,haftaya gel bi bakalım falan dedi. Çok az da olsa dış gebelik riski var gibi bişey söyledi.Bilmiyorum artık Rabbimden hayırlısı.
Haftaya perşembe mi gideceksin minişi görmeye:)

[erQUOTE=deryaf;25893675]günaydın kızlar,
dün ovülasyon günümdü, kasıklarımda aşırı ağrı oldu ama çok yani. akşam üstü iftara yakın oldu. kıvrandım resmen. adetliyken bile böyle ağrımadı son zamanlarda. en son klomenle tedavi olduğumda iğne sonrası olmuştu böyle ağrı. inşallah yumurtalarım çatlıyordur ondan ağrım olmuştur. hatta korktum kistlerim patlıyor olmasın diye ama kanamam olmadı. ılık duş aldım, masaj yaptım bol bol, parol içtim. şimdi rahatım ama hala ufak ufak var ağrım. bu sabah aynı şiddette devam etseydi dr.a gitmeye niyetim vardı. ramazan nedeniyle tedaviye ara verdim bu ay herhangi bir ilaç ya da bitkisel birşey de yapmadım...
ne olabilir sizce kızlar?

Deryacim varya keske bu ayi degerlendirseydin nolcakki bi iftar sonralarini degerlendirdik sahurdan once yikanip yemek ye yat modundaydim bakk hamisimm;-) yani ara vermeseydin keskee vee bence klomen guclu bir ilac etkili oldugunu dusunuyorum banada agrilar yapti belkide iyi geldi ama agri yazptigi kesinlikle dogru bende oleydim kullandigimda, dvm ett arkasi mujjdee bununn;-)[/QUOTE]

zuzum değerlendiriyoruz tabi :) sadece bunun stressini taşımak istemedim bu ramazan ayında. olursa olur moduna bıraktım bu ay için. olmazsa da dert değil 6 ay takip yapcak dr. tutar elbet Allah ın izni ile :)

Kizlar hepinize gunaydin sizlere olaylari anlatmak icin sabirsizlaniyorummm... Dr geldim... Bebisim gec dollenme 3.5haftalik. Kesemiz tam ve temiz hatta yaninda birtane daha vaaaaaarrrrrr ikiz olma ihtimali varmis arife gunu tam belli olcak cift kesemi kan pihtisi mi diye ama esim bile gordu heyecandan elim ayagim titreedi resmenn... Tahlillerim vardi calistigim yerde olanlari hemen yaptirdim iki tane daha var onlari dogumevinde yaptiricam aksam yada yarin sabah. Dr super bir kadin cokk sevdik onu rabbim o gunleride gosterirse. Dogumumada o girsin istiyorum biraz tuzlu ama deger... Duaa edin emi birbirimizin dualariyla bu guzel haberlere erdik bende tum kalbimle isteyen gbekleyen yol gozleyen tum adaylara en kisa zamanda yuzunuz gulsun ins. Aminnnnnnnnn

Kizlar hepinize gunaydin sizlere olaylari anlatmak icin sabirsizlaniyorummm... Dr geldim... Bebisim gec dollenme 3.5haftalik. Kesemiz tam ve temiz hatta yaninda birtane daha vaaaaaarrrrrr ikiz olma ihtimali varmis arife gunu tam belli olcak cift kesemi kan pihtisi mi diye ama esim bile gordu heyecandan elim ayagim titreedi resmenn... Tahlillerim vardi calistigim yerde olanlari hemen yaptirdim iki tane daha var onlari dogumevinde yaptiricam aksam yada yarin sabah. Dr super bir kadin cokk sevdik onu rabbim o gunleride gosterirse. Dogumumada o girsin istiyorum biraz tuzlu ama deger... Duaa edin emi birbirimizin dualariyla bu guzel haberlere erdik bende tum kalbimle isteyen gbekleyen yol gozleyen tum adaylara en kisa zamanda yuzunuz gulsun ins. Aminnnnnnnnn

ben herkese sonra bana çifter çifter melek versin diye dua etmiştim olsun inşallah:) çok sevindim maşallah

Deryacim varya keske bu ayi degerlendirseydin nolcakki bi iftar sonralarini degerlendirdik sahurdan once yikanip yemek ye yat modundaydim bakk hamisimm;-) yani ara vermeseydin keskee vee bence klomen guclu bir ilac etkili oldugunu dusunuyorum banada agrilar yapti belkide iyi geldi ama agri yazptigi kesinlikle dogru bende oleydim kullandigimda, dvm ett arkasi mujjdee bununn;-)

zuzum değerlendiriyoruz tabi :) sadece bunun stressini taşımak istemedim bu ramazan ayında. olursa olur moduna bıraktım bu ay için. olmazsa da dert değil 6 ay takip yapcak dr. tutar elbet Allah ın izni ile :)[/QUOTE]

Superr bi kadin oldugundan seninde yuzunu guldurecegine inaniyorum. Allah razi olsun vesile oldun tatlim cook tesekkur ederim. Vee mercimek corbasini bol ic ve klomenli takibin cok iyi oldugunu dusunuyorum ben,sen cekiniyorsun ilac olayindan ama etkili bi yontemm kanimca...

Deryacim varya keske bu ayi degerlendirseydin nolcakki bi iftar sonralarini degerlendirdik sahurdan once yikanip yemek ye yat modundaydim bakk hamisimm;-) yani ara vermeseydin keskee vee bence klomen guclu bir ilac etkili oldugunu dusunuyorum banada agrilar yapti belkide iyi geldi ama agri yazptigi kesinlikle dogru bende oleydim kullandigimda, dvm ett arkasi mujjdee bununn;-)

zuzum değerlendiriyoruz tabi :) sadece bunun stressini taşımak istemedim bu ramazan ayında. olursa olur moduna bıraktım bu ay için. olmazsa da dert değil 6 ay takip yapcak dr. tutar elbet Allah ın izni ile :)[/QUOTE]

Superr bi kadin oldugundan seninde yuzunu guldurecegine inaniyorum. Allah razi olsun vesile oldun tatlim cook tesekkur ederim. Vee mercimek corbasini bol ic ve klomenli takibin cok iyi oldugunu dusunuyorum ben,sen cekiniyorsun ilac olayindan ama etkili bi yontemm kanimca...

Kızlar bugün 3.gün ve çok az çok açık pembe bi akıntı oldu lavaboya gittiğimde test yapmıştım negatif ama bizim ilişkiye girdiğimiz gün belli bugün daha 10. Gün ondan mi negatif çıktı acaba

canım okuyunca içim kıpır kıpır oldu hadi hayırlısı olsun çok sevindim...heyecanını nede güzel yansıtmışsın yazılarına....Allah kalbine göre versin cnm :16:

kızlar bende yoqun akıntı ve bulantı başladı...kasıklarımdaki aqrı belime kuvvetlice vuruyor..bütün gece aqrıdan uynadım durdum..ya klima çarptı yada yumurtam çatlıyor... gögüslerimde iyice doldu şişti dokunamıyorum uçları dik dik oldu...bişey söyleyin kafayı yicem.. reqlimde bu ay çok azdı ne bu şimdi yaa..

Geçen hafta gittiğimde haftaya gel demişti. Erken gebelik,haftaya gel bi bakalım falan dedi. Çok az da olsa dış gebelik riski var gibi bişey söyledi.Bilmiyorum artık Rabbimden hayırlısı.
Haftaya perşembe mi gideceksin minişi görmeye:)

evet canım hafataya gidicem yavrumu görmeye o zaman bende 8+1 olucam

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikizmi hadi hayırlısı olsun inşallah ikizdir 1i kız 1 erkek olur allahmın inşallah çok güzel haberle geri döndün valla.ailede varmı kız sizin ikiz

canım benim ne güzel anlatmışsın heyecanını buradan bile anlayabiliyor insan :) ikiz konusuna gelince, hayırlısı canım, eğer istiyorsan süper tabi :) bakımı biraz ürküyor insanı ama düşünsene yanında bıcır bıcır konuşan iki tane minik :))

zuzum değerlendiriyoruz tabi :) sadece bunun stressini taşımak istemedim bu ramazan ayında. olursa olur moduna bıraktım bu ay için. olmazsa da dert değil 6 ay takip yapcak dr. tutar elbet Allah ın izni ile :)

Superr bi kadin oldugundan seninde yuzunu guldurecegine inaniyorum. Allah razi olsun vesile oldun tatlim cook tesekkur ederim. Vee mercimek corbasini bol ic ve klomenli takibin cok iyi oldugunu dusunuyorum ben,sen cekiniyorsun ilac olayindan ama etkili bi yontemm kanimca...[/QUOTE]

Allah senden de razı olsun zuzumm, mercimek çorbasını duymamıştım canım hem ben severim bundan sonra daha çok içilecek tamamdır :) ilaç olayına gelince canım... ne olursa olsun ilaç ilaçtır bence, hee bunu duyan zanneder ki ben ilaç içmem, ohooo kutu kutu içmişliğim vardır ama bebek olunca insan kendini düşünmekten vazgeçiyor, yavruma sıkıntı olsun istemem. dün akşam hafiften migrenim tuttu, normalde 2 novalgine çakan ben, 1 tane parol a eyvallah ettim :) hatta ince ince ağrımaya devam ediyor, napalım, biraz uyucaz biraz dua etcez inşallah hafif ilaçlarla atlatmaya çalışcam. olur da gebelik olursa minimum ilaç kullanımı gerekiyor malum.
dr.a gelince... en önemlisi pozitiflik kanımca, bu dr.a başladığımdan beri dr. dönüşü ağlamıyorum yüzüm gülüyor, bir şekilde toparlayıp gönderiyor seni yanından. çünkü eşim diğer dr. a her gitmemden sonra oturup bir posta ağlamam konusunda artık isyandaydı o nedenle de bıraktırdı eski dr.umu.
artık daha umutluyum, bu ay bile olabilir neticede. dünkü ağrılarım hayra alamettir inşallah ki ben yüzde 90 öyle olduğunu yani çatlama ağrısı olduğunu düşünüyorum:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikizmi hadi hayırlısı olsun inşallah ikizdir 1i kız 1 erkek olur allahmın inşallah çok güzel haberle geri döndün valla.ailede varmı kız sizin ikiz

Daha kesin olmamakla birlikte oyle soyledi aysemm esximi bi gor nasil heyecanlandi goruyorum goruyorum ikitane die:-D ikitane yuvarlak yan yana arife gunu belli olcak. Ailede tabiki varr abimin kizlari tek yumurta ikizi,esimin anneannesi ikiz... Rabbim hayirlisini nasip etsin ama korkmuyor degilimm... Nasil bakicam onlara hem maddi manevi hher anlamda korkuyorum. Rabbim bilir isini... Ama cok kukucukmus civcicimm yaa demekki nisan sonu benim tahmini dogum tarihim. Senin dr soledimi tahmini dogumu kusum?

kızlar bende yoqun akıntı ve bulantı başladı...kasıklarımdaki aqrı belime kuvvetlice vuruyor..bütün gece aqrıdan uynadım durdum..ya klima çarptı yada yumurtam çatlıyor... gögüslerimde iyice doldu şişti dokunamıyorum uçları dik dik oldu...bişey söyleyin kafayı yicem.. reqlimde bu ay çok azdı ne bu şimdi yaa..

hemen test yap canımya bence bunlar yumurtlama belirtisi olamaz, ben de bu kadar aşırı değil ben 14 ağustosu beklemeye karar verdim test için hayırlısı bakalım.

Back