- Konu Sahibi pembemasal
zuzum çok sevindim tatlım hayırlısı olsun inş bi kız bi erkek nasip etsin Allahım merciminik gözün aydın canım çok güzel bi duygu demi pıtpıtları duymak benim gözlerim dolmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzum çok sevindim tatlım hayırlısı olsun inş bi kız bi erkek nasip etsin Allahım merciminik gözün aydın canım çok güzel bi duygu demi pıtpıtları duymak benim gözlerim dolmuştu
ergınsenacım akıntın nasıl pekı yumurtlama dönemındekı gıbı mı yoksa hamıellık belırtısı gıbı sefaf ıslaklık durumundamı ordanda ayırt edebılırsın bencede ya hamıleısn yda psıkoljık olarak belırtıelrın artıyor
ebru 1907 belki dediğin gibidir bağırsak hareketidir. ama daha önce seyirmeyi hiç karnımda hissetmeyince dedim acaba hareketini algılamış olabilir miyim. seastire sabah sekiz civarı sol tarafımda yatıyordum. 6 7 defa karnımın tam ortasında içeride seyirme oldu. yarı uykulu idim. ben de heyecan yaptım yoksa hareket mi etti diye. biliyorum henüz çok küçük. ama ilk defa bebek sahibi olacağım nasip olursa o yüzden hiç tecrübem yok bebek hareketleri konusunda.
Tesekkur ederim seastrem ama daha net degil hersey arife gunu belli olacak her halukarda rabbime binlerce hamd-i senalar olsun cook sukur. Kesemiz gorundu tahlillerim iyi diger kalanlarinida bugun ve yarin tamamlayip yazliga gecicem iznimi alip kayinvalidem bakicak bana. Temiz hava alir guzelce beslenirim ins. Sen nasilsin annen nasil oldu canim onunla ilgileniyorsun sanirim gec geliyorsun artikk,osledim ama ben seni...
arkadaşlar bişey soracağım bilenlere...benim prolaktin yükssekti,1 ay dostinex kullandım.ve sıfırlara düştü.doktor daha kullanmana gerek yok dedi.fakat üzerinden 2 ay geçti,hala hamileleik yok.acaba tekrar hormon testi yaptırsammı,yükselmişmidir yeniden?yoksa sürekli ölçüm yaptırmak gereksiz mi?
çok sevindim tatlım. ben iyiyim şükürler olsun artık bulantılarımda azaldı annemi doktora götürdüm bugün film istedi doktor cumartesi film çekilcek inş kötü bişey olmamıştır tatlım. bugün daha iyiydi bende özledim seni kendine ve minnak yeğenime(yeğenlerime) çok iyi bak .yarında pek giremem kayınvalidemleri iftara çağırcam
doktorunla istişare etsen daha sağlıklı olur kardeşim...[/QUOfarklı bir
evet haklısın.fakat farklı bir şehirdeyim.burda devlet hastanesinde yaptırıp,en azından gidişatı görmek mi gerekir die düşündüm.en azından sebep bu mu,yükselme var ımı diye.teşekkürler
arkadaşlar bişey soracağım bilenlere...benim prolaktin yükssekti,1 ay dostinex kullandım.ve sıfırlara düştü.doktor daha kullanmana gerek yok dedi.fakat üzerinden 2 ay geçti,hala hamileleik yok.acaba tekrar hormon testi yaptırsammı,yükselmişmidir yeniden?yoksa sürekli ölçüm yaptırmak gereksiz mi?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikizmi hadi hayırlısı olsun inşallah ikizdir 1i kız 1 erkek olur allahmın inşallah çok güzel haberle geri döndün valla.ailede varmı kız sizin ikiz
zuzuzzzzzuuuu süper haberler bunlar. devamını sağlıkla dilerim tatlımm
Amann ne ugrasiyon be canim o halinle sart mi yani? Suan bakima ihtiyaci olan sensin. ...
şart değil tabiki tatlım. çok yormicam kendimi zaten öyle ağırlaşmadım daha
Bu kadar ağrı normal mi erginsena. Üşüyorum falan yazmışsın, benim arkadaşım hamileliğin ilk dönemlerinde yaz sıcağında örtüyle dolaşıyordu. Akıntın da garip olunca...günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalarr
şu mübarek ayın ve mübarek günün hürmetine Rabbim bütün isteyenlere hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin...amin...
kızlar ben bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum...gece çok belim ve kasıklarım aqrıdı sahurda korse taktım baya iyi gelmiş şimdi aqrım yok denecek kadar az...bu saat itibariyle bulantı ve başdönmemede yok...iyiyim yanee