-
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
- #1.461
Canim benim, evet ramazanda metabolizma yavasliyor, insan oruc tutunca iftarda cani bir seyler illa ki istiyor. Dolayisiyla kilo almamak da yeterli.kızlar 4 5 gündür telefonuMDA olan bi sıkıntıdan dolayi sayfaya hiç giremedim. Bu arada yemenin de dibine vurdum kendimi.. sizlerden ayrı kalmak bana hiç yaramaditabi biz hemen bu durumu toparlicz sizinle beraber. tek teselli en azından bu ramazani kilo almadan kapatacagiz... kızlarrr sonunda gelebildimmmm.. sizsiz asla olmuyorrrr
Haklısın cnm.. eğer izinli olmasaydım düşünemiyorum halimi.. ben de 3.5 da yatıyorum ama 7.5 9.5 uyanıyor zorla geri uyuyorum AllahtanGunaydin kizlar.
1 aydir kronik uykuzluk cekiyorum, ramazanin her seyi guzel de gecem gunduzum birbirine girdi, gece 4te uyuyorum 7de gozlerim faltaşi gibi açiliyor. Uyuyamiyorum arkadaş!
İnsallah yarindan itibaren geceleri uykum gelir ne diyeyim. Sahura kadar uyuyabilsem harika olurdu ama yok yok yok!
Canlarım merhaba Side de Sorgun da oteldeyiz.. bayram diyolar ama buralarda bayram hissiyatı yok bence millet tatilde :)
Dönüşte tartılcam.. ama bol bol su içiyorum.. sabah denizde en az 1.5 saat yüzüyorum.. sonra küçük kızımla odaya çık duş aldır duş al yaşları as eşyaları yerleştir derken inanın pestilim çıkıyor..kiirmiizii tebrik ederim 68 sin.. bravoooo... yemeklerde balık salata yiyorum ama başka şeylerin de tadına bakıyorum tatlı çok az yiyorum bayramda bi sürü Türk tatlısı vardı o gün yedim baya.. bakalım.. tatili az hasarla geçirmeye çalışıyorum. Hepinizi öpüyorum. İyi tatiller.. mutlu bayramlar..