- 15 Ocak 2013
- 218
- 191
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Sahurda 1haşlanmış yumurta 1dilim akadar peynir domates salatalık biber, 5 zeytin, 2dilim çavdar ekmeği, 10kiraz ve 1bardak süt. Herkese hayrlı oruçlar kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menün çok güzel canim afiyet olsunSahurda 1haşlanmış yumurta 1dilim akadar peynir domates salatalık biber, 5 zeytin, 2dilim çavdar ekmeği, 10kiraz ve 1bardak süt. Herkese hayrlı oruçlar kızlarrr
Tşkkr ederim cnmmMenün çok güzel canim afiyet olsun
Canim sen bugun 45 dk tempolu yuruyorsun, niyetlendigin gun de emin ol beslenmen duzene girecek cunku zaten bir iftarda bir sahurda yiyebileceksin ve inan insan hemen tikaniyor ramazanda yemek yerken.Hayırlı sahurlar kizlar reglim hala bitmedi bugunde niyetlenemedim.
Demlicaykeyfi menum o kadar berbat ki yazmaya çekindim acikcasi. Sanırım ben yapamiycam bu işi.moral motivasyon 0 neredeyse.
Tatlim sahurda tok mu hissettin, bir corba içmişsin.Slm kizlar
İftarim
1kase domates corbasi, 3 kofte, 1 firin kabak,bol salata
Ara
Cay, 10 kiraz,3 kayisi
Sahur
1 kaseden biraz az domates corbasi
Gayet guzel canim, afiyet olsunMerhaba kızlar,ben de sahurda 2 dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,1.5 dilim peynir,4 zeytin,yarım domates,yarım salatalık,şekersiz yeşil çay içtim.unutmayın.şuan çok tokum allah hepimize yardım etsin oruçlarımız kabul olsun inşallah.
Hepiniz supersiniz masallah, tam ideal sahur menuleri goruyorumSahurda 1haşlanmış yumurta 1dilim akadar peynir domates salatalık biber, 5 zeytin, 2dilim çavdar ekmeği, 10kiraz ve 1bardak süt. Herkese hayrlı oruçlar kızlarrr
kötüyüm canım yaa moral 0.nasil olacak bilmiyorum.
Canim bir sorun mu var yoksa sadece enerjin mi düşük...benim de moralim çok bozuk bu aralar, depresyondayım..
Cok haklisin canim bunun bir ornegi de benim. 3 ayda bir dr.a gidip kan veriyorum kansizligi kontrol ettirmek icin, sonunda ayda 8 tane demir hapi iç dedi, cozumu boyle buldu. Kanim düşünce resmen tatli istegi ve isteksizlik usengeclik kapliyor beni. Direk anliyorum dr.a gidiyorum.Kızlarr kansızlık varsa da kendinizi kötü hissedersiniz, çünkü kansız insan kendini yorgun dolayısıyla da mutsuz hisseder.. Ayrıca, regl iken hormonlar en üst seviyede çalıştığı için, yeme isteğimizi batıramayabiliriz, inanım motive için demiyorum, psikolojide de yeri var. İşte tek tek alıntılayamadım, ama mutsuz arkadaşlar için yazmak istedim
Canim bir sorun mu var yoksa sadece enerjin mi düşük...
Yiyemedim canim ya tikandim corbayi bile zor ictim ben bile kendime sasirdim :)Tatlim sahurda tok mu hissettin, bir corba içmişsin.
İftarin da cok guzel
Kızlarr kansızlık varsa da kendinizi kötü hissedersiniz, çünkü kansız insan kendini yorgun dolayısıyla da mutsuz hisseder.. Ayrıca, regl iken hormonlar en üst seviyede çalıştığı için, yeme isteğimizi batıramayabiliriz, inanım motive için demiyorum, psikolojide de yeri var. İşte tek tek alıntılayamadım, ama mutsuz arkadaşlar için yazmak istedim
yok canım çok şükür ki öyle bariz bi sorunum yok.
reglinin de etkisiyle genel bi enerji düşüklüğü ve tabi ki de tartıdaki fazlalıklar...
son 1 haftadır aldığım kilolar beni çok geriyor.
demlicaykeyfi bugün şöyle bir yeme planım var;
10:30
3 yk müsli+200ml süt (YEDİM)
15:30
2-3 form mısır-pirinç patlağı
ayran
domates, salatalık, yeşillik
akşam iftara kv'de olcam
elimden geldiğince (elimden gelecek! gelmeli!) hafif geçircem.
yorumun nedir canım?
Ben de iftarda daha corba icerken tikaniyorum yaa belki de kendimizi zorlamamak lazim. Sen iyi yapmişsin canimYiyemedim canim ya tikandim corbayi bile zor ictim ben bile kendime sasirdim :)
Rica ederim canimvayy canım sen psikologmuşsun
bu kadar olur, iyi olacak hastayım demek ben
canım doğru söylüyorsun, aile hekimliği uzmanıyım ben de... hoş kendime bi faydam yok ama...
gerçekten de kansızlığım var ve dediklerin de çok doğru ve mantıklı...
çok tşk ediyorummmm
çok tşk ederim canım ya,
ne güzel bi topic kaptanısın sen ya...