Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Canim insallah kariyer hedeflerine ulasirsin.
Yakin akrabamiz psikolog. O da bir semtte belediyede kadinlarin dertlerini dinliyor ama kendi psikolojisi cok bozuldu. Ne zor işmiş gercekten.
Canım kadım dertleri değil de, ben çok tehdit aldım, bizim yerimizde hep doğudan kadınlar vardı, orada töre hakim biliyosun.. Amaann neyse oruç oruç üzülmeyelim..

İftar için de, benim dünden çorbam kaldı, yanına da ızgara köfte, salata, ayran. Dün çok su içtim kötü oldum ya bugün ayranla alayım hararetimi diyorum

Kızlar benim midemde problem var cok kötüü gaz yapıyo şişiyorum patlıcak gibi oluyorum oruçta hiç yaramıyor haliyle orucumu bozmak zorunda kaldım dünde kötü olmustum dayandm ama bugün dayanamadım bu şekilde tutamıcam sanırım yarın normal beslenme programımı yazarım olurmu 5öğün :KK61:

Kızlar benim midemde problem var cok kötüü gaz yapıyo şişiyorum patlıcak gibi oluyorum oruçta hiç yaramıyor haliyle orucumu bozmak zorunda kaldım dünde kötü olmustum dayandm ama bugün dayanamadım bu şekilde tutamıcam sanırım yarın normal beslenme programımı yazarım olurmu 5öğün :KK61:
Geçmiş olsun canim. Ben de cok şişiyorum yaa. Ağrin mi oldu?
Her sekilde uyar canim. Amaç saglikla kilo vermek.

Canım kadım dertleri değil de, ben çok tehdit aldım, bizim yerimizde hep doğudan kadınlar vardı, orada töre hakim biliyosun.. Amaann neyse oruç oruç üzülmeyelim..

İftar için de, benim dünden çorbam kaldı, yanına da ızgara köfte, salata, ayran. Dün çok su içtim kötü oldum ya bugün ayranla alayım hararetimi diyorum
Hmm anliyorum canim, zor meseleler gerçekten.
Ayy iftara izgara kofte :kk77::kk77::kk77::kk77:
Ben kofteyi toplu yapip buzluga atiyorum. Sen izgara derken nasil pişiriyorsun?
Afiyet olsun canim, cok guzel menun

Kizlar ya elektrik gitti inanabiliyor musunuz!
Domates corbasini blenderdan geçiremedim, şaka gibi.
Off çok sinirlendim yaa çokk

Hmm anliyorum canim, zor meseleler gerçekten.
Ayy iftara izgara kofte :kk77::kk77::kk77::kk77:
Ben kofteyi toplu yapip buzluga atiyorum. Sen izgara derken nasil pişiriyorsun?
Afiyet olsun canim, cok guzel menun
Canım ben de köfteleri hazırlayıp çiğden buzluğa atıyorum, tek tek streç filme sarıyorum çözülmesi daha kolay oluyor. Tost makinemin ızgara kısmı var, oraya koyuyorum yağsız çok güzel ve hafif oluyor.

Bu arada normal ezip, tülbentle süzsen domates çorbasını???

Arkadaşım sana da geçmiş olsun, sağlık her şeyden önemli dikkat et kendine tugcekpln tugcekpln

Canım ben de köfteleri hazırlayıp çiğden buzluğa atıyorum, tek tek streç filme sarıyorum çözülmesi daha kolay oluyor. Tost makinemin ızgara kısmı var, oraya koyuyorum yağsız çok güzel ve hafif oluyor.

Arkadaşım sana da geçmiş olsun, sağlık her şeyden önemli dikkat et kendine tugcekpln tugcekpln
Cok saol cnm benim

Mide yanmam oluyo cok cnm feci şekilde midem boş kalınca muhakkak suyla mide asitini seyreltmem gerekiyo gecen sene cok sorun yapmamıştı ama bu sene zorladı. Bide sigarayı bırakcam dedim ama 1tane içmeye karar verdim keyfine hayrlısı artık :110::KK14:
Geçmiş olsun canim. Ben de cok şişiyorum yaa. Ağrin mi oldu?
Her sekilde uyar canim. Amaç saglikla kilo vermek.

Canim iftara az kala geldi cokk sukur ya cok heveslenmistim neyse ki yapabildim. Hmm demek tost makinasinin izgarasinda, cok iyi fikirmiş kuzum afiyet olsun

Mide yanmam oluyo cok cnm feci şekilde midem boş kalınca muhakkak suyla mide asitini seyreltmem gerekiyo gecen sene cok sorun yapmamıştı ama bu sene zorladı. Bide sigarayı bırakcam dedim ama 1tane içmeye karar verdim keyfine hayrlısı artık :110::KK14:
Canim kontrol edebileceksen sen bilirsin, 1 taneyi gecmem diyorsan :KK66:
Cok gecmiş olsun ya oruç direk mideyle alakali sonucta, rahatsizlik olunca cok zor tabi ki.

Evet canlarim, iftarda bir tabak domates corbasi (az zeytin yagli, unsuz), yarim porsiyon hunkar begendi, yogurt ve salata yedim.

Corbadan sonra namaz arasi verdik, midemiz daha rahat etti, dun çok sıkışık hissetmiştim.
Allah kabul etsin :KK68:

Evet canlarim, iftarda bir tabak domates corbasi (az zeytin yagli, unsuz), yarim porsiyon hunkar begendi, yogurt ve salata yedim.

Corbadan sonra namaz arasi verdik, midemiz daha rahat etti, dun çok sıkışık hissetmiştim.
Allah kabul etsin :KK68:
süper canım, evet beslenme uzmanları da çorbadan sonra ara verin diyorlar, çok iyi yapmışsın:) afiyet olsun:kk77:
1 kepçe mercimek çorbası,dünden kalan yemeğim 6kaşık kurufasülye,yoğurtlu semizotu salatası,3 kaşık bulgur.vee şimdide şekersiz kahvemi içiyorum :)
Oohhh afiyet olsun arkadaşım, Menün güzel, kahven daha da güzel:KK50:

Ben de 1 kase dünden kalan domates çorba, yağsız limonlu salata, 2 köfte ve ayran yedim, ekmek yok:KK45: aaa unutmuşum demin sade dondurma yedimm:KK48:

Sağol canım.ama ben sadece yediklerime dikkat ediyorum spor yok hiç yaa:KK43:
Rica ederim canim. Yaa bu aksam yuruyuse gidecektik biz de, acayip yagmur bastirdi. Evde de yapilabilir aslinda bu konuda gayret etmeliyiz.
süper canım, evet beslenme uzmanları da çorbadan sonra ara verin diyorlar, çok iyi yapmışsın:) afiyet olsun:kk77:

Oohhh afiyet olsun arkadaşım, Menün güzel, kahven daha da güzel:KK50:

Ben de 1 kase dünden kalan domates çorba, yağsız limonlu salata, 2 köfte ve ayran yedim, ekmek yok:KK45: aaa unutmuşum demin sade dondurma yedimm:KK48:
Sag ol kuzum senin de menun cok guzel. Masallah ya aksam ben de ekmek makarna pilav yemedim 2 gundur. Superiz :KK9:
Ben de spor yapmıyorum, keşke yapsak, ama ben yürüyüş yapıyorum eşimle de ama öyle tempolu değil:KK43:
Olsun canim, amac hareket etmek, illa aşiri hizli yurumek sart degil. Sporu arttirmaliyiz ya, iftardan sonra rehavet çöküyor.

X