- 9 Nisan 2019
- 11
- 23
- 3
- 29
- Konu Sahibi Dimplesbaby
-
Canım bende katılıyorum yalnız beynimize şöyle kotlasak biz zaten kilo veriyoruz diyet yapıyoruz dersk daha çok alırz sadece sağlklı besleniyorz diyelim :) çnkü şekil a da ben yet deyince alıyorum kilo veriyorum sağlklı bslniyrm dedim zaman gerçekten kilo verme oluyorSelam kızlar ben artık kilo vermek istiyorum bugün yarın diye diye hep bir erteleme yaş oldu 25 bir bebeğim var 10 aylık daha çok gencim bu kilolarla yaşamak istemiyorum ben bugün başlıyorum Allah izin verirse hergün yediklerimi yazıcam bakalım kaç kilo vermiş olcam bayrama kadar sabah tartıldım tam 80.3 kg geldim beraber diyet yapmak isteyen varsa katılabilir
Geçmiş olsun sanada canım bu kremi araştırdım baya etkiliymiş millet yüzüne falan sürüyormuş sivilce lekeleri için falan alayın bi kenarda kalsın
Aynen bunu duymuştum bende sağlıklı beslenelim demek lazımmışCanım bende katılıyorum yalnız beynimize şöyle kotlasak biz zaten kilo veriyoruz diyet yapıyoruz dersk daha çok alırz sadece sağlklı besleniyorz diyelim :) çnkü şekil a da ben yet deyince alıyorum kilo veriyorum sağlklı bslniyrm dedim zaman gerçekten kilo verme oluyor
Ben 3 kilo civarı verdim tabi çok koşturuyorum bebeğim var normalde hayatta veremezsinKızlar merhaba,
5 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve 700 gr verebildim.
57.5'ten 56.8'e düştüm. Darısı sizlerin de başına. ^_^
Bakalım 1 ay kadar sağlıklı beslenebilirsem bunu yaşam stili haline getirmeye çalışacağım.
Sizlerde durum ne?
Hoşgeldin canım tabiki katılabilrsinselam hanımlar böyle bi grup arıyodum sonunda buldum aranıza katılabilir miyim ben de?
hemencik tanıtayım kendimi 20 yaşındayım 100 kiloyum ismimin altına da yazıverdim her hafta cuma tartılmayı düşünüyorum 1 haftada fark eder mi bilmiyorum çok heyecanlıyım güncel kilo olarak not düşmek istiyorumHoşgeldin canım tabiki katılabilrsin
Çok teşekür ederim canım ayrıca kilo fazla olunca daha çabuk gidiyor iftar ve sahurda az yemeye çalış zaten mide küçülüyor aç gözlü olup tabağını bitirmeye çalışma ben bazen yapıyorum gece de kesin sahur yap az pide peynir salatalık domates ve yumurtayla baya sağlıklı bir şekilde kilo verirsin hatta kilolu olanlar için iki dilim pide yiyebilir diyorlardoğum günün kutlu olsun nice senelere
Kremin adını tekrar rica edebilimiyim.Belki çatlaklarima iyi gelirEvet güzel krem. Ama Sadece genel cerrah yazabiliyor diye biliyorum. Onun dışında eczanelerde yüz lira civarı büyük boyu, küçük boy daha azdır
çatlak sorunu bende de var önerebileceğiniz kremler jeller var mı?Kremin adını tekrar rica edebilimiyim.Belki çatlaklarima iyi gelir
Oo baya kilo vermişsin canım bende 96 ile Doğuma girdim 83 kiloya inmiştim şimdi 77.5 im 68 olsam başka bişey istemiyorumAaa iiimiş bende zaten çok kilolu değilim 22 yaşındayım boyum 165 10 aylık bebeğim var 83 le doğuma girdim ve hiç diyet yapmadan sadece sağlıksız beslenmekten aşırı kilo verdim bebekten dolayı kahvalti düzenim olmadı akşam saatine kadar bişey yemezdim iştahtan kesildim. Kii bebeğim sütümü tutmadı oyuzden yemege önem vermedim şuan 60 kiloyum oruçta tuttugum için daha bı zayıfladim iiiimm böyle yani ☺
Doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebeğine nice mutlu huzurlu yillariniz olsun inşallahHoşgeldin canım tabiki katılabilrsin
Benim biraz yavaş gidiyor bende iftardan önce tartım 70.9Nasıl gidiyor kızlar .Ben iftar öncesi tartildim.66.3 geldim.Benim çok iyi gidiyor.
Aman boşver gitsin de yavaş gitsin.Sonucta bir günde almadık bu kiloları.Sabir edicez.Gidicekler insalllahBenim biraz yavaş gidiyor bende iftardan önce tartım 70.9
Çokkk teşekür ederim canım sağol aminDoğum günün kutlu olsun canım eşinle bebeğine nice mutlu huzurlu yillariniz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?