Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Bugün 4 gün hiç gram vermemişim önceki günler anca bukadar yemiştim iftardan sonra yürüyüşte yapıyorum ama hiç vermemişim acaba bir yerde sorunmu var nerdeyse iki aydır uğraşıyorum hayla yerinde sayıyorum moralim bozuldu valla

Tatlıyı ve ekmeği hepten bırakıp da dene. Bende senin gibi diyodum az yiyorum kilo veremiyorum diyodum. Halbuki ekmekle tatliyi da yiyodum az da olsa. onlar kilo verdirmiyo

Tatlıyı ve ekmeği hepten bırakıp da dene. Bende senin gibi diyodum az yiyorum kilo veremiyorum diyodum. Halbuki ekmekle tatliyi da yiyodum az da olsa. onlar kilo verdirmiyo
işte ekmeği tamamen kesemiyorum çünkü bu sefer hiç doymuyorum ve daha fazla kalori almış oluyorum
Uzun zamandır aynı şekilde besleniyorsan değişiklik yap canım yeşil mercimekli bol bir salata yapıp yiyebilirsin çok tok tutuyor
aynı beslenmiyorum sadece kalori hesabı olarak aynı yani yukarıya çıkmıyorum
Teşekküller canim

Ekmek tatlı ,pirinç , makarna,bunlar kilo verene kadar tamamen kesilmeli.Hatta su içtiğimiz şekersiz neskafe bile .Ben bunların hepsini tamamen bıraktım.Ayrica iftar öncesi 40 dk yürüyüş yapıyorum.Sadece iftardan iftara yiyorum .Asla açlık hissetmiyorum.Sende hissetmezsin emin ol.İfrarda aldığım kalori en fazla 600 kalori.

İyi geldimi canım reçeteyle mi satılıyor ne kadar bende alayım bana hiç yazmadılar sormak ta aklıma gelmedi

Valla yazdıgi halde 120 130 gibi bi rakam odedik diye hatirliyorum yani karsilamiyor sanirim. Evet baya iyi yani dikislerim disardan iyi duruyor bir de catlaklara da kullandim sanki onlari da hafifletti gibi baya uzun gidiyor ama fiyatina gore bence edin oyle bir krem kullan

Ben de ameliyat izimde kullandım contratubex. Çok çok iyi bir krem. Onun sayesinde geçti izim. Çok hafif görünüyor

Tamamen gecti mi iz benim de baya hafifledi ama yine duruyor hafif kizarik ve saga dogru biraz kabarik onceden sol taraf da kabarikti orasi tamamen indi sag taraf dugum yeri zaten en cok da orasi agridi sanirim oglumun pozisonu kafa tarafi da o tarafa dogruydu ondan

Benim yara izim de hiçbirşey kullanmama rağmen baya düzeldi ama çatlaklar çatlak olmanın dışında sanki yırtık gibi olmuş benim artık ona ikinci çocuktan sonra lazer yaptırcam kremle geçmesi imkansız herhalde

Ekmek çok az tüketirim tamamen bırakamam bu sefer doymuyorum daha çok yemek yiyorum pirinç yemiyorum makarnada bulgur yerim onu yedi mi ekmek hiç yemiyorum nescafe şekersiz bile içmiyorum türk kahvesi sade içerim bende iftarda 600 700 değişiyor herseyden azar azar yerim tatlıyı çok az bir çatal mesela

Bendede var o dediğiniz derin çatlaklar bende öyle düşünüyorum allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz ondansonra tek çare o galiba

Kızlar artık gram gram gidiyor bugün çok az yemeyi düşünüyorum bakalım yapabilcekmiyim 77.8 çıktım tartıda

Merhaba hanımlar. Ben de bir süredir 4. Gruptayım ama burayı da Ramazan boyunca takip etmek istiyorum kabul ederseniz. Başlangıç kilom 23 Nisan 72.5, Geçen Cuma kilom 69. Hedef 57 Cuma’dan Cuma’ya kilomu yazmak istiyorum ama yediklerimi ve muhabbetimizi paylaşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…