Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
bugünlerde bağırsaklarıma bi haller oldu olan bağırsaklara oldu tartı hep yukardaki ibreleri göstermeye başladı sinir oluyorum
birkaç gündür iki bardaktan fazla su içmedim sanırım ondan oluyo
dünkü iftar menum;
2 bardak su
2 bardak meyvesuyu
1 kase çorba
4 küçük dilim kıymalı
salata
misafirlikte olunca ara öğün olmadı malesef
sahur;
3 küçük dilim yine kıymalı
4 bardak su
2 kk peynir
1 bardak gazoz dayanamadım içtim napıyim
pazartesi 66.2 ydim dün 67 off off ben bu metabolizmamı hiç anlamadım gitti
canım tiroid bezlerine baktırdınmı..baktırmadıysan baktırmanı tavsiye ederim....benim sorunum kola..ben sADECE DÜN BÖREK YAPTIM ramazan ayına girdik gireli başka kalori birşey yemadim...ama kola deyince akan sular duruyor ben kolayı bırakmadıkça kilo veremem...ama kaç gündür içmiyorum limonata falan yapıyorum.kola yerine..bakak görek...
canım çok geçmiş olsun .. allahım bol şifalar versin sanabaktırdım canım bi sorun gözükmüyor. ama safra kesem taş dolu, bi de nur topu gibi ameliyatlık kistim var. ramazan sonrası ameliyat maratonu beni bekliyo.
ha eylülün 16 sında kardeşimin düğünü var o da cabası
Dun bir arkadasima misafirlige gittim. Bir kase tarhana corbasi, bi yemek tabagi besamel soslu (tereyagsiz) brokoli, 2 kasik pilav yedim. Yatili kaldigim icin ne sabah ne de aksam yuruyusumu yapabildim. Ama aksam onun evine 30 dakika yavas yavas yuruyerek gittik. aksam hava almaya cikip biraz yuruduk. Ama gene de eski tempolu yuruyusumu aksattigim icin uzuldum Sabah eve geldim heme tartildim. 79.700 ayni. Yurumus olsaydim kesin 79.500 olacaktim ama. gerci biraz almis ta olabilirim korkusu vardi icimde. Almamisim ama vermemisim de... Biraz moralim bozuldu. Cunku Pazartesiye kadar 78.200 olmam lzm. verebilir miyim. Yaa bu misafirlige gitmek insani zorluyor yaa. Bana destek olur msnz arkadaslar.
baktırdım canım bi sorun gözükmüyor. ama safra kesem taş dolu, bi de nur topu gibi ameliyatlık kistim var. ramazan sonrası ameliyat maratonu beni bekliyo.
bende ne bulduysam yemiştim ilk günlerde.
neyseki bugün son gün. pazartesi tartıldığımda -1,4 kg görünüyordu.şimdi üzerine kg almışım. şuan -0,4 kg
ödem mi. kg mi. adetten mi. neden bilmiyorum. verdiğimi geri almışım.
inşallah sen + ile kapatmazsın bu günleri
baktırdım canım bi sorun gözükmüyor. ama safra kesem taş dolu, bi de nur topu gibi ameliyatlık kistim var. ramazan sonrası ameliyat maratonu beni bekliyo.
Bende çok olmasada azıcık verdim gibi :) pzt tartılcam bakalım sonuc ne gösterecek :)