Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iftardan önce menüyü yazmışsın diye anladım benYazdığım gibi yememem için bir sebep yok ki.Daha doğrusu yediğim gibi yazmamam için :)
Ben neredeyse bir aydır abartmadan ve seçici bir şekilde yiyorum ve midem artık fazlasıyla küçüldü.Başta öyle çok su içmemiş olmama rağmen sadece çorba doyurmuştu zaten ama annemin isteğiyle yiyebildim kalanı :)
meyve olarak ne yiyosun bilmiyorum ama yarım dilim ekmekle az peynir daha tok tutarselam kızlarrr benim gibi sahurda yemeden içmeden kesilen varmı. sadece meyve yiyip su içiyorum.
sahuru bir nektarin ve bol bol su ile yapıyorum. tabi bizimkiler kızıyor bir meyveyle oruç tutulmaz diye ama maşallah gıg demiyorum çok şükür
iftar menümse;
2 kepçe mercimek çorbası
közlenmiş patlıcanlı yoğurt 2 yemek kaşığı
1 yemek kaşığıda fırında makarna.
benimki burdaki birçok arkadaşa göre daha uzun bir kilo verme süreci. herkeze kolay gelsinnnn
merhaba kızlarrr iftar menüm
2 kepçe brokoli çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
şimdide tarçınlı ballı su içiyorum
menün iyi gibi tabi yazdığın gibi yediysen
sebze ya da et yemeği vardır mutlaka, 2 kaşık da onlardan al bence
sonra acıkıp saldırma başka şeylere diye
sofradan az yiyerek kalkmak kadar hemen acıkmamak da önemli
karpuzu yemekten bikaç saat sonra ye canım
karpuz bol şekerli bişey.. yemekte yersen tatlı yemiş gibi depolarsın onu
Maşallah ne güzel vermişsiniz.Darısı reglim bitince benim başıma.Haftaya Çarşambaya kadar beklemedeyim bakalım....
inşallah canım. regl moral bozucu bi dönem çünkü hemen tartıya + 2 kg olarak yansıyor, en azından bende öyle.
benim hedefim ramazanda 6 kg.dı 2si gitti kaldı 4... onlar da gidecek inşallah
bir ayda 6 kilo bünyeye zarar vermez mi?
şu anki kilonuzu bilmiyorum ama,bu kadar fazla vermeyi sağlıklı bulmuyo uzmanlar.
kendi adıma cevap vereyim canım.. yediklerme dikkat ediyorum önceleri ramazanda iftardan sonra gelsin tatlılar cipsler yemeklerde kolalar yemeği tatmadan tuz dökerdim hemen.. ama artık kestim cipsi ramazanın başlangıcından beri yemiyorum kolayı içmiyorum tuzu abartmadan kullanıyorum sonra kilolar kendiliğinden gidiyor