- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
aramıza hoşgeldin canım ilgileniriz tabiki:)selam kızlar ben daha yeniyim sitede...benlede ilgilenin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıza hoşgeldin canım ilgileniriz tabiki:)selam kızlar ben daha yeniyim sitede...benlede ilgilenin :))
Neden kimse bana hoşgeldin demedi [/QUOT]
hoşgeldin iftara yaklaştıkça enerjimiz azalıyo kusura bakma ilgilenemedik
ben mesajını yeni gördüm cnm hoşgeldin.Neden kimse bana hoşgeldin demedi
bende 3 gün önce lekelenmelerle başladı oysaki daha 6 gün vardı banada hiç olmazdı 3 gün lekelenme geldi bende bugün artık niyetlendim leke kesilince az önce reglim tam olarak başladı oruçta heba oldu oruçtan olabilir sanıyorum ki.
Canım regl herşeyden etkileniyo çok hassas kendileri, hava değişimleri, stres ne bilim aklına ne gelirse. Belki yeme düzenin değişiyo ya ondan olabailir. Benimkinin de belli bir zamanı yoktur sağolsun, aklına esince gelir.
arkadaslar ya bi sorum olacak konudısı ama bi yardımcı olursanız sevinirim.gecen hafta beni izmirin bi termalotelinden arıyoruz anketsorusturması yapioruz bide 500 aileye tatil hediye ediyoruz diye aradılar.Neyse sorularına cevap verdim pekte inanmadım fasa fiso isler felan dedim kendi kendime.bugünde tekrar aradılar ve Tatil kazandıgmızı sölediler adressi verdiler Noyu verdiler Gelin görüselim Kaydedelim dediler.Bende esimin calıstıgı icin olmaz felan dedim Bayramda gelin dediler ozaman 1 gece 2 gün Termalotellerinde kalmahakkını kazanmısız.Ha bide söle bisey var bu olay olmadan önce hep bayramda tatile cıkmak istiyordum ama maddi sıkıntılardan dolayı cıkamıyoruz malesef.Aslında bi yandada fırsat benim icin ama yinede bilmiyorum.Sizce güvenilirmi arkadaslar?Cevrenizde böle bisey kazanan oldumu hic?
merhaba kızlar iftar menüm
2 kocaa bardak suuu
1 kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 köfte
cacık
nasıl kızlarr??