Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menüde biraz oynadım
1 kepçe çorba
6 yemek kaşığı pırasa
1 dilim ekmek (belki yerim ekmek artık yiyemiyorum)
1 kase sütlaç çook mu olurr ??? bayılırımda :)
off kızlarr annem en sevdiğimdenn ıspanaklı börek yapmışş ondan yedim 3 küçük dilim
pişmanım ama dayanamadım ne zamandır yemiyordum.. rejimde olmasam 6 8 dilim yerdim valla
bide yanına ayran içtim benim menüm bu kızlar.. çorba falanda yoktu..
canımı en çok sıkan şey ramazanda bişey yapmak istemiyorum kilo verimim yavaöş ya..
ben yediklerime göre biraz daha fazla kilo kaybı bekliyordum.. öneriniz var mı kızlar ya da yaptığınız başka bişey ?
cnm metabolizman yavaş çalışıyo demekki metabolizmayı hızlandıracak şeyler yapmalısın
sütlaçı 10-10:30 gibi yesen daha iyi olur bence.inşallah çok şekerli değildir tabi
bi önerin var mı peki.. bende farkındayım yawaş çalıştığının çünkü wc sorunumda var
gece yatmadan önce süt icebilirsin canmmm cok ii gelir wc sorununa beyaz leblebi yiebilirsin we form plus da cok iibi önerin var mı peki.. bende farkındayım yawaş çalıştığının çünkü wc sorunumda var
iftar menüm:
1,5 kepçe domatesli şehriye çorbası
1 tabak fırında patlıcan patates kıyma
2 sb ayran
Yarım kepçe komposto
1 kase sütlü tatlı
bugün yemeği tabağıma kaşıkla ölçerek almadım
çok acıkmışım gözüm doymadı
ama çok fazla değil yediğim
midemde çok yer yoktu zaten
gece yatmadan önce süt icebilirsin canmmm cok ii gelir wc sorununa beyaz leblebi yiebilirsin we form plus da cok ii
menün güzel olmus canm iftarda ben de cok yiorum walla :) kekik suyumu yesil cayımı we form cayımı da iciorum ama :)
pufy den ses seda yok :44: