- 11 Ocak 2011
- 2.477
- 31
neden açmadınki hala.
5-6 dk kaldi :) ben yurt di$indayim canim burda geç açiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden açmadınki hala.
yavrum ya RABBİM şifa versin inşallah kaç yaşında tetikleyen birşeymi var acaba.inşallah hemencecik iyileşir kuzum benim ya.amin canım çok sağol ama bugün ağırlaştı bayağı. doktor yatıralım dedi ama ben bıktım artık hastanede yatmaktan. bu gece evde vereceğim havasını falan. yarın da kontrole, düzelmezse yatıracak. dua edin lütfen düzelsin...
amin canım çok sağol ama bugün ağırlaştı bayağı. doktor yatıralım dedi ama ben bıktım artık hastanede yatmaktan. bu gece evde vereceğim havasını falan. yarın da kontrole, düzelmezse yatıracak. dua edin lütfen düzelsin...
anladım canım Allah kabul etsin .5-6 dk kaldi :) ben yurt di$indayim canim burda geç açiliyor
kızlar ben nerde yanlış yapıyorum ki,kaç kilo olduğum falan çıkmıyo,sadece ne kadar vermem gerektiği çıkıyo?:44:
http://img247.imageshack.us/img247/3954/53921480at7qn1.png
kardelencim imzada nerde hata yaptım diye sormuştun yukardaki linki tıkla canım orada yapman gerekenler var .neyi seçeceğin yazılı ona göre yapabilirsin.
canım ticker in son sayfasında track diye 3 lü bir seçenek var. weight loss u işaretlersen kilo kaybını, weight i işaretlersen kiloyu yazar. yani öyle olması gerekir . bende ilkinde değil ikincisinde yapmıştım.
yavrum ya RABBİM şifa versin inşallah kaç yaşında tetikleyen birşeymi var acaba.inşallah hemencecik iyileşir kuzum benim ya.
çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
benim için çok geç oldu,
daha 1 de ilaca kalkacağım (bir ilacı vermek 15 dk sürüyor hava ile) 3 de sahur, 4 de yine ilaç, 7 de yine ilaç.....zor bir gece olacak...
herkese iyi geceler arkadaşlar..
İftar menüm
4 yk barbunya
1 tane biber dolması
Barbunyayı yarım dilim kepek ekmeği ile yedim
2 dilim kapuz
3 bardak su
fazla mı sizce kızlar :44:
benim için çok geç oldu,
daha 1 de ilaca kalkacağım (bir ilacı vermek 15 dk sürüyor hava ile) 3 de sahur, 4 de yine ilaç, 7 de yine ilaç.....zor bir gece olacak...
bebeğin çokta küçükmüş yavrum ya inşallah şifasını verir mevlam bir anne içinde ne zordur evladını hasta görmek inşallah kısa sürede ferahlar ve kökten şifa bulur yavrucakbenim için çok geç oldu,
geçen gün bende öyle yaptım fakat midem çok rhatsız oldu dar geldi galiba ama ben abartıp 4 bardak içmiştimarkadaşlar yemeğe başlamadan önce 2 bardak ayranı fondiplerseniz kesinlikle direk doyuyorsunuz sonra az yiyorsunuz ben ya da koca tabak salata yapıyorum en sevdiğimden iftar öncesi yanında çorba sonra ilaveten birşeyler ekleniyor evet ama o salata diğerlerinin yerini daraltttığı için az yiyorunuz