Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menü güzel çeşit fazla ama dengelemişsin.iftar menüm
2 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası
3 yk barbunya
3 yk kepekli bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Yarım kepçe vişne komposto
Yarım dilim fırında mücver
Allah kabul etsın bacılar...
İftar
1 kase şehriye çorbası
Namaz arası
4 yemek kasıgı taze fasulye
4 yemek kasıgı yoğurtlu pancar
1 dılım ekmek
Ara
100 gr karpuz
Hiç birsey yemek ıstemıyor canım, resmen zorla yıyorum...
Sıze de oluyor mu bu...
Sırf metabolızmam yavaslamasın dıye yıyorum...
aramıza hoşgeldin kendini tanıtırmısın .kaç yaşındasın ne yer ne içersin kaç kilosun.Gün itibari ile artık bende aranızdayım....
menü güzel çeşit fazla ama dengelemişsin.
ben çok çeşit aramam şükür ki eşimde öyle.Çorba ana yemek salata yeterli bizim için.Söylemesi ayıp enginar yapmıştım dündende fasülyem vardı dokunmadık bile.
aramıza hoşgeldin kendini tanıtırmısın .kaç yaşındasın ne yer ne içersin kaç kilosun.
kaç kilosun ?? bende 17 yaşındayım18 yaşındayım
Bugün iftarda 1 kase mercimek çorbası
3 ızgara köfte
ve salata yedim
Bende bendeeee katılmak istiyorum, 60 kiloyum. Hedefim 50
menü güzel beğendim.
evet bende çorba salatada tıkanıyorum yemek yemek istemiyorum ama gönlüm tatlıya atıştırmalara falan gidiyor.ama komposto yada süt ile geçiştiriyorum.pazartesine kadar sabredeceğim zaten sonrasında reglimde yaklaşacak tatlı isteğimi bastırmakta zorlanacağım ne yazıkki.
menü güzel peki kaç kilosun18 yaşındayım
Bugün iftarda 1 kase mercimek çorbası
3 ızgara köfte
ve salata yedim
Allahım sanada evlatlarınada uzun ömürler versin inşalalh.kuzumada çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşsin.
Spora gıdıyorum
Cok zor gelıyor ama yurumem lazım...
Gorusuruz kızlar :79:
neden açmadınki hala.offf kizlar hala orucumu açmadim susuz ölecegim sanki gözlerimden sicak bir$ey geliyo gibi
1 su bardağı pirinci kısık alevde pişinceye kadar haşla kendi suyunu çekermiş öyle dedi göz kararı su yani.. haşlanmadan hiçbirşeyini katmayacakmışız. süt ilave et 1.5 litre bu da göz kararı imiş birz şekerle yoğunlaşacak biraz da kendi çekecekmiş göz kararı 1.5 oluyormuş.. biraz da sütle kaynatıyoruz daha sonra 1 su bardağı şeker ilavesi.. bunula kaynattıktan sonra da inmesine yakın vanilya katıyoruz .. daha sonra indiriyoruz .. :) ölçüler tam olmadığı için kesin birşey yazamadım şimdi böyle tarif verdi tatlım .. şekeri az oluyor pirinçler de diri kalmıyor çok severim anneminkini :66
: