Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çorba değilde neden cacık yiyosun :) merakımdan soruyorum :)
porsiyonların güzel ama bence böreğide 2 dilimden fazla yememelisin
genelde menün güzell işte :)
bişeyler kullandınmı hiç pekii çok kötü yaa aynada kendime baktıkça moralim bozuluyoo
orucumu açtım bir bardak su sonra bir kaşık macun ve tekrar su şimdi 10 dakka beklemem lazım yemek için
canımj soğuk ayran aşı çorbasının tarifini verirmisin ben hiç yapmadım kayınvalidem yapar çokta severimiftarda soğuk ayran aşı çorbaı
haşlama tavuk ve karpuz var
ara öğünde meyva olucak allahın izniyle
canım sendende tutmaçın tarifini alayım onuda ne yedim ne yaptım ama duyuyorum adını:)bu macun ne macunu canım ??
ben de iftarımı yaptım menüm şöyle ..
tutmaç - 1 kase ( bayılıyorum buna )
fırında patates -1 tabak
yarım dilim ekmek
küçük bir tabak salata(yağsız)
2 bardak su
kaçamak---1 bardak gazoz
canımj soğuk ayran aşı çorbasının tarifini verirmisin ben hiç yapmadım kayınvalidem yapar çokta severim
canım sendende tutmaçın tarifini alayım onuda ne yedim ne yaptım ama duyuyorum adını:)
Hayırlı iftarlar herkese, geçmiş sayfalarda bahsettiniz mi bilmiyorum ama ben regliyim şimdi ramazanda iftar sahur dengeledik hadi de ben şimdi ne yapsam da bozmasam diyeti bilemedim, canım bir şey yemek de istemiyor zaten.
Bugün sabah bir dilim kepek ekmek, beyaz peynir, süt.
Öğlen 5 kaşık bulgur pilavı, domates, ton balığı.
Akşam da çorba içtim.
Arada sütlaç yedim bir kase ama tadı güzel değildi sütlacına güvenen varsa beri gelsin tarifini veren olursa çok sevinirim.
Şimdi de yoğurt yiyorum.
Ne yapsam bilemedim.
:44:
annemin sütlacı mükemmeldir tatlım .. dur ondan alayım taridi öyle lapa olmaz hafif de olur tam ramazan ve yaz için ..
Çok memnun olurum annem yaptı da oruçluyken pek sağlıklı yapamıyor yemekleri
1 su bardağı pirinci kısık alevde pişinceye kadar haşla kendi suyunu çekermiş öyle dedi göz kararı su yani.. haşlanmadan hiçbirşeyini katmayacakmışız. süt ilave et 1.5 litre bu da göz kararı imiş birz şekerle yoğunlaşacak biraz da kendi çekecekmiş göz kararı 1.5 oluyormuş.. biraz da sütle kaynatıyoruz daha sonra 1 su bardağı şeker ilavesi.. bunula kaynattıktan sonra da inmesine yakın vanilya katıyoruz .. daha sonra indiriyoruz .. :) ölçüler tam olmadığı için kesin birşey yazamadım şimdi böyle tarif verdi tatlım .. şekeri az oluyor pirinçler de diri kalmıyor çok severim anneminkini
selam kızlar
iftar menüm:
- 1 servis kaşığı patates kızartması ( peçetede 15 dkk bekledi ağzı kapalı iyice yağını saldı hatta kupkuru oldu diyebilirim)
- 5 tane ufak köfte yağsız kızarttım..
- 2 dilim ekmek
- 1 servis kaşığı pilav
- 1 kase mantar çorbası
- 1 domates
az kavun (bir dilimdi sanırım) bir tatlı kaşığı dondurma yedim .. 1.5 litre su içtim.. şimdi yatsı namazını kılıcam.. sonra vakit olursa gelirim.. öpüldünüz