Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kalçamda var 4 5 gündür kakao yağlı vazelin sürmeye başladım bi tarafımda çok az vardı diğer tarafımda baya belirgindi şimdi o az olan tarafım yok gibi olmaya başladı sürerken arıyorum neresi çatlak diye ama diğer tarafım yani çok olan kısım hala aynı gibi
selam kızım okadar huysuzki bir an önce iftar gelsin diyorum allah affetsin zor dayanıyorum
benim doğumdan kalan çatlaklarım var ama bacaklarımda yoktu kilo alıp verince ve tekrar alınca bacaklarımdada oluşmuş ((
Ben internetten araştırmıştım bi tane krem varmış derin ve uzun sürekli çatlaklar için ama baya pahalıymış ve uğraşman gerekiyomuş
selam kizlar i$ten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum sadece 2.5 saat uyudum, sahur menümü yazayim
sahur
orta boy bir tüm domatese yakin
1.5 tatli ka$igi nutella
1 yemek ka$igi pizzanin pi$mi$ iç malzemesi (sucuk, mantar, peyni) hamurunu yemedim
100gr yogurt
1 dl ekmek
bol su ve $ekersiz çay
sahurdan sonra bir saat uyudum sonra bir magazanin deposunda çali$maya gittim öldüm yorgunluktan resmen agirlik egzersizleri yaptim ko$tura ko$tura tam 6.5 saat, sonra eve gelirken bir yere ugramam gerekiyordu yolum uzadi ve 1 saat tempolu yürüyü$ yaptim 30 dereceden fazla sicakta, eve geldigimde kiyafetlerim sirilsiklamdi
nasil?
kızlar çoğumuz kiloluyuz malummm bu kilo alıp vermeden dolayı vücudunun çeşitli yerlerinde çatlakları olan varmı ??
benim var ve çok rahatsızım yaa bu konudaaa zayıflasamda güzel olmıcakmısım gibi geliyooo
Bende kendimi tanıtmadım.Unuttum....
30 yaşındayım.
Ankarada yım.
7 yaşında bir oğlum var.
Muhasebeciyim ama...
Nisan ayından beri
İş-si-zim....:84::84:
memnun oldum canım ankaranın nersindesın ben çamlıca mah/yenımahalledeyım
menüyü beğendim çok iyi maaşallah ama acayip fazla hareket ediyorsun yürüyüş vs.bitkin düşmüyormusun.
İnşallah geçer tatlım hepimizinki :)
kızlar catlaklar icin en ii yöntemm kahwe limonmus birebirmis kızlar mutlaka deneyinn wücut bakımı topiklernde detayı bulabilirsiniz benm de war ben daha denmedm ama mutlaka denicem bende
şu baldırımla bacaklarımın birleştiği yerde diz kapağımın arkasında var benim de başka yerlerde yok da
iftar menüm ;
Cacık (1 kase)
Bamya yemegi (2 kepçe yerim)
Nohutlu Pilav (Börek oldugu icin 2 kaşık)
Börek ( Pilav hakkımı börege veriyorum )
Sucuk (Yemeyi düsünmüyorum)
Tatlı ; Çikolatalı Puding (Teraviden sonra)
Sizce degisik yapmalı mıyım? Çok mu?