BBD
5 mil görevi de tamamdır =)
cıpcıp vakti
ama sonrasında yoğurtlu semiz otu salatasını hakkettim dimi=)
hey masallah, allah azmini daim eylesin, tebrik ediyorum seni kardesim!
ben aksam davetteydim, iftarda 1 kase mercimek corbasi, bi tane kücük firinda tavuk but, 3-4 tane sarma, salata ve 1,5 dilim peynirli börek yedim, 2-3 kasikta pirinc pilavi yedim aslinda yememeliydim ama tutamadim kendimi. sofrada uzun süre oturunca elimde agzimda bos kalmiyor, hemen kalksam sorun yok. ama misafirliktede kalkmamiyorsunki... ahhhh ahhh ben yemeyle kilo vermek degil alirim ancak
canım spor konusunda oldukça azimliyim ama kilo anlamında yerimde sayıyorum kaç gündür. sinir oluyorum karşılığını alamayınca. oof of. benim iftarla sorunum yok davet de olsa gerçekten tıkandığım için bişey yiemiorum bir de kendi tabağımı hep kendim hazırlarım misafirlikte de olsam. onlar herkese 2 dilim börek koyuosa mesela ben ya hiç koymam ya da en fazla bi tane koyarım mesela. porsiyon az olunca kendini tutmak çok daha kolay. yabancı yerler değilse denemeni tavsiye ederim.
canım az yiyerek kilo verilmez biliyorsun değilmi vucut ihtiyacı olan enerjiiyi besinden alıyor gelmeyincede galiba bunun devamı gelmeyecek diye korumaya alıyor depoluyor yağ olarak.!!!!!!aynen bende yaa, herkes beni hiperaktif olarak görüyo, hatta tempomu bilen herkes sen çok hareketlesin çok yemen gerekiyor diyorlar ve kiziyorlar bir$ey yemiyorum diye özelliklede davetlerde saniyorlarki yemekleri begenmiyorum :) buna ragmen kilo vermiyorum hatta bugün yine kendimden nefret ettim ve o anlik sinirle ölmek için dua ettimnedenmi? ben bayram için çok begendigim bir tunik aldim çok severek ve tam oluyordu bende güya ramazanda zayiflayacagim diye tam olani aldim 1 ay oldu nerdeyse, ve denedim bügün dügümesi zar zor kapandi bu yüzden bayrama ba$ka bir$ey almaliyim çünkü bayramla$maya gidince patlayacagi kesin...
BBD
canım spor konusunda oldukça azimliyim ama kilo anlamında yerimde sayıyorum kaç gündür. sinir oluyorum karşılığını alamayınca. oof of. benim iftarla sorunum yok davet de olsa gerçekten tıkandığım için bişey yiemiorum bir de kendi tabağımı hep kendim hazırlarım misafirlikte de olsam. onlar herkese 2 dilim börek koyuosa mesela ben ya hiç koymam ya da en fazla bi tane koyarım mesela. porsiyon az olunca kendini tutmak çok daha kolay. yabancı yerler değilse denemeni tavsiye ederim.
canım az yiyerek kilo verilmez biliyorsun değilmi vucut ihtiyacı olan enerjiiyi besinden alıyor gelmeyincede galiba bunun devamı gelmeyecek diye korumaya alıyor depoluyor yağ olarak.!!!!!!
iftar menüne gelince kesinlikle fazla yedin tatlılardan üzgünüm!!
canim kas yapiyorsundur beden ölcülerini aliyormusun sen? kilo veremesende ölcülerinden anlarsin yag yaktigini. moralini bozma spor yapanla yapmayan bir olurmu hic? görünüm olarak cok daha ince ve fit görünyorsundur eminim. ben bundan 2 yil öncesi türkiyeye gittigimde suanki kilomdaydim, dogum sonrasi olsa gerek cok daginiktim heraldeki araliktan beri spor yapiyordum tatil öncesine kadar. bu yil gittigimde herkes "ne kadar zayiflamissin sen, ne yaptin "dediler. spor cok önemli de bi baslayabilseydim
Kızlar nerdesiniizOnceden sayfada en az 5 kişi olurdu simdi sadece ben varıım, cok boş hissediyorum oylesine paylasıyo gibiyim
Neyse iftar menüm ;
1 kepçe soguk yarmalı yogurt corba
Karnıyarık , pilav, sucuk ( yemedigim icin)
1 börek ve (3 kenar )
4 catal rus salatası (mayonezi fazla değildi)
Salata
2 saat sonra;
Yarım nevzine
10 dakika sonra ;
Yesilcay
;Sahura kadar 3 lt ve 2 bardak daha yesilcay icecegim