Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım link vermek yasakya veremiyorum profilimden açtığım konulara bakın RainbowColors dostlarıyla diyette:))bende yapamam onu
nereye açılcak konu acba??
Bugün ne yedim ;
Öğlen 1-2 gibi k-fleks
3-4 gibi 3 kücük parca cikolata
İftar menüm ;
2 ( kücük dilim) sucuk
3 y. kasıgı soguk corba
Kuru fasulye vardı ( yemedim zaten sevmemde)
Pilavı kacırdım galiba catalla yedim ama 8-9 olmustur
bool salataaa
Neyse 1 saat sonra yesilcay , yürüyüş, egzersiz, yesilcayla , 3 lt ile telafi ederim
canım merak ettim çorbayı neden kaşık hesabıyla içiyorsun ki ? hani aralarında en sağlıklısı ve içtiğinde seni tok tutacak olan o ya ..
pufy günlük liste şeklinde mi yazıyoruz canım yediğimizi içtiğimizi ?
birinciyi tebrik ediyorumm.. maşallah bir haftada 2 kiloyu nasıl veriyorsun ne yapıyorsun biraz anlatır mısın acaba
kilo veren diğer bütün arkadaşlarıda tebrik ediyorum
Canım ben 30 mayıstan beri deli gibi yürüyüş ve egzersiz yapıyordum.Gram gram gidiyordu.Yememe çok dikkat etmeme rağmen bu kadar yavaş verdiğime üzülüyordum bile.Gerçekten tamamen ramazanın hayrı diyorum.Bu arada hergün iş çıkışı 1 saat yürüyorum.Bazen eşim duruyor beni almak için bazen arkadaşlardan biri.Eğer biri beni akşam yürürken görmüşse sabah arıyor oruç oruç bu ne yürümesi diye.Ben yolumu değiştirirek yürümeye devam ettim.Çünkü biliyorumki ben bu yürüyüşü yapmazsam başaramayacağım.Kendime 1 tencere çorba yapıyorum.Eşim ve görümcemede birsürü güzel yemek.Ben sadece çorba içiyorum.Onlardanda mümkün olduğunca tadıyorum sadece.Bazen sofrada tatlı oluyor.Oğluma yedirirken bir çatalda ben alayım diyorum vazgeçiyorum.Tatlı öyle uzakta değil yani benim elimde çatalımın ucunda.Ekmek hiç yemiyorum.Canımda istemiyor zaten.Sahurda k flakes yiyorum bir kase,yeşil çay bide sahura kalkar kalkmaz ballı tarçınlı su.Balla tarçını iftarda sudan hemen sonrada içiyorum.Bunlar aslında birazda 2 haftada 4 kilo verilirmi diyen arkadaşa.Tebrik eden arkadaşlar teşekkür ediyorum.Eleştirmek kolay ama yapmak gerçekten çok zor.Hele aynı evde metabolizması hızlı ne yerlerse yesinler asla kilo almayan birileriyle yaşarken birşeyler yapmak ve başarmak gerçekten zor.
eşime bu akşam kabak yemeği yiyeceğimi söyleyince "kabakla hayat mı geçer?" dedi:))) sana gelirken ekmek arası döner yaptırıyım dedi:))
acıyormuş bana öyle diyor. ama azmimide kutluyormuş. ona ayrı yemek pişiriyorum kendime sebze.
iftar menüm: 2 kepçe çorba
kabak yemeği 5 yk
1 kase yoğurt
eşine ne pişiriyosun ki
kızartma fln mı
et yaptıgında sen de ye.
protein hızlı kilo vermede mucizedir.. sadece sebzeye bakma[/QUOTE
her akşam değil ama bu akşam kızartma yaptım patatesi seviyor çünkü. ama dediğin gibi tavuk et yapınca yiyorum zaten haşlama yapıyorum kendime onada yemeğini yada paneleyerek pişiriyorum.
kendimi kötü hissediyorum
2 gün önce bu kiloları vermeye niyetlenmiştim
ama şimdi o azim yok içimde
iftarda oturdum yedim makarnaları
sanki önümden kaçırıyorlar
o kadar kiloluyken bir sürü kilo verdim
şimdi 5 kilo kaldı eski azimli benden eser yok!
kızıyorum kendimee
canım bıkmışsındır diyet yapmaktan insan bazen tükenmişlik hissediyor normal yani. bunu kaçamak gibi düşün tekrar azmin iradeni kazanınca başla. böyle bir yiyip bir yememek daha yoruyor ruhen.
Canım ben 30 mayıstan beri deli gibi yürüyüş ve egzersiz yapıyordum.Gram gram gidiyordu.Yememe çok dikkat etmeme rağmen bu kadar yavaş verdiğime üzülüyordum bile.Gerçekten tamamen ramazanın hayrı diyorum.Bu arada hergün iş çıkışı 1 saat yürüyorum.Bazen eşim duruyor beni almak için bazen arkadaşlardan biri.Eğer biri beni akşam yürürken görmüşse sabah arıyor oruç oruç bu ne yürümesi diye.Ben yolumu değiştirirek yürümeye devam ettim.Çünkü biliyorumki ben bu yürüyüşü yapmazsam başaramayacağım.Kendime 1 tencere çorba yapıyorum.Eşim ve görümcemede birsürü güzel yemek.Ben sadece çorba içiyorum.Onlardanda mümkün olduğunca tadıyorum sadece.Bazen sofrada tatlı oluyor.Oğluma yedirirken bir çatalda ben alayım diyorum vazgeçiyorum.Tatlı öyle uzakta değil yani benim elimde çatalımın ucunda.Ekmek hiç yemiyorum.Canımda istemiyor zaten.Sahurda k flakes yiyorum bir kase,yeşil çay bide sahura kalkar kalkmaz ballı tarçınlı su.Balla tarçını iftarda sudan hemen sonrada içiyorum.Bunlar aslında birazda 2 haftada 4 kilo verilirmi diyen arkadaşa.Tebrik eden arkadaşlar teşekkür ediyorum.Eleştirmek kolay ama yapmak gerçekten çok zor.Hele aynı evde metabolizması hızlı ne yerlerse yesinler asla kilo almayan birileriyle yaşarken birşeyler yapmak ve başarmak gerçekten zor.