ben kararlıyım sadece spor yapamıyorum mlum sıcaklardan ama zaten kiloda uymuyor
ya bende öyle en az 2 kilo gitmeli bayrama tam 57 kilo girsem yeter.. en az diyorum aslında 3 istiyorum puff
sporla hızlandırsak fena olmayacak ama hiç spor yapasımda yok.ben birde regliyim daha rahat yapabilirim pztye kadar.. sana katılabilirim yarış arkadaşı olabilirim peki bana önerebileceğin bişey var mı ne zaman spor yapmam gerektiği konusunda ?
arkadaşlar ben dukan diyeti yapacağım ilk 2 gün atak devamıda gelecek inşallah.menülerimi paylaşacağım sizede fikir olması açısından.
spora gelince daha önce yaptığım bir plates vardı onu arıyorum 20 dakika sürüyordu göbek bacak acayip etkili oluyordu.ben öyle uzun saatler spor yapamam ufak çocuğum var buna vaktimde olmaz ama mutlaka her gün azda olsa spor yapacağım.ben iftar sonrası 2 saat sonra yapmayı düşünüyorum.
konuyu açacağım fakat şimdi halletmem gereken işlerim var arada bakabiliyorum.
not:amaç motivasyon kilo sınırını kaldırıyorum madem.ama paylaşım şart.burada fazla kişi menü yazıyor ve takip zor oluyor diğer tarafta takip kolay olacak diye düşünüyorum ama burayıda ihmal etmek yok:)
ilk yazan 5 kişi:) ama lütfen menülerini paylaşacak aktif olacak ve kilo vermeye kesin kararlı kişiler olsun.