Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba pufy ben de geçen yıl kadınlar kulübünde 64.5 kilodan 52.2 kiloya geriledim.
son 7 aydır da ideal kilom olan 54 kg ile onun 1 yada 2 kg altında gidip geliyorum. yani korumadayım ben de müsaden olursa burada günlük yediğimi içtiğimi yazmak isterim.
topiğin hayırlı olsun.
Kilolarınız dikkate alınacaktır Ben bugün hatta regl'm bitene kadar tartılmayı düsünmüyorum cünkü şişlik olcagı icin gerçek kilomu göstermicek benimde moralim bozulcak normaliyle. Az once uyandım hemen 1 brdk su icip k-fleks yedim (canım istemesede ben oruc degilim baskısı üzerimde) Sanıırım midem baya kücülmüs ki aksama kadar dururum bunla
Biliyorum sizi hatta sizin topiğinizde menümü söyleyip ne yapmam gerektigini soylemiştim Hoşgeldiniz
Biliyorum sizi hatta sizin topiğinizde menümü söyleyip ne yapmam gerektigini soylemiştim Hoşgeldiniz